Pagina mea - misuarad

MIRCEA CRISAN - profesor Educatie fizica si sport

Învăţământ gimnazial - Liceul Naţional de Informatică Arad

Arad, Arad, Romania

 

• Despre mine *

Actualmente, sunt titular pe catedra de Educatie fizica si sport, predau in judetul Arad, la Scoala Gimnaziala Pilu, precum si la Liceul Tehnologic UCECOM SPIRU HARET Arad. Am reusit sa ma fac placut si apreciat prin felul meu de a fi, sociabil, deschis, comunicativ.

• Interese educaţionale

Promovarea activitatii fizice si a sportului, in general, practicarea artelor martiale(autoapararea), mentinerea unui stil de viata sanatos!

• Hobby-uri

arte martiale, sportul in general.

• Realizări în carieră *

UAV Arad: Modulul I si II Psihopedagogic(2015 si 2016),Facultatea de Educatie Fizica si Sport: studii de licenta si master(2014 si 2016), instructor sportiv pe disciplinele karate si ju jitsu(Directia Judeteana deTineret si Sport Arad 2010)! Doua proiecte educationale personale, "Impreuna pentru Sport" si "Ne miscam impreuna"(2015) ! Articol publicat in Ghid Sportiv(Mihaela Varga)2015, publicat articol personal cu denumirea „Self-defense-Ju-jitsu-from traditional martial arts to contemporary necessity“ în revista “Olimpia”a Asociației Profesorilor de Educație Fizică și Sport din județul Arad(nr. 28-decembrie 2015, ISSN 1454-9751), noiembrie2016 Ineu-Arad, în cadrul Sesiunii Internaționale de Referate și Comunicări Știinifice, organizată de Asociația Profesorilor de Educație Fizică și Sport din județul Arad, am participat cu lucrarea “Concepții, metode și orientări metodologice moderne în Educație Fizică și Sport “coautor la articol publicat in revista Arena-Journal of Physical Activities de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport UAV Arad(2016), organizator competitie de minifotbal in sala baieti gimnaziu "CUPA UAV ARAD JUNIOR"(2015 si 2016).


Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.