Pagina mea - magdel

Magdalena Mariana Stoica - profesor Învăţământ special

Învăţământ gimnazial - Scoala Speciala Targoviste

Targoviste, Dambovita, Romania

 

• Despre mine *

Sunt cadru didactic al invatamantului special din anul 1990. De 13 ani lucrez ca si cadru dudactic de sprijin la Scoala Gimnaziala Speciala Targoviste, cu locatie la Scoala Gimnaziala ”Serban Cioculescu” Gaesti. Am gradul didactic I si sunt metodist in invatamantul special. Lucrez cu copiii cu CES integrati in invatamantul de masa si ador sa ii pot ajuta pe acesti copii. Am multa rabdare, sunt flexibila, empatica si putin cam perfectionista.

• Interese educaţionale

• Hobby-uri

Calatoriile, lectura.

• Realizări în carieră *

Am obtinut multe premii I, II, III, mentiuni la concursuri internationale, nationale, interjudetene, judetene despre care am aflat pe site-ul didactic.ro.


Comentarii (1)

0 0

07.10.2015 14:49 spinuionela

Felicitari pt toata munca depusa in realizarea planului educational de grup pentru clr si mem! este superba. Daca aveti va rog continuarea planului educational si fise de lucru va rog din suflet poate ma puteti ajuta si pe mine.Lucrez cu 3 copiii cu CES integrati in clasa mea si alti 5 care nu au acte va sunt recunoscatoare daca mi le puteti trimite pe adresa vasilicaionela48@yahoo.com.MULTUMESC ANTICIPAT !

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.