Pagina mea - fulga_mihaela

Mihaela Fulga - profesor

Învăţământ primar - Scoala Gimnaziala Izbiceni

Izbiceni, Olt, Romania

 

• Despre mine *

Absolventă a Colegiului ,,Constantin Brătescu"- Constanța, specializarea învățător-promoția 1995, a Facultății de Psihologie din cadrul Universității "Spiru Haret" București, specializarea psihologie, promoția 2009 și a Facultății de Științe ale Educației din cadrul Universității din Pitești studiile de licență-specializarea prof. înv. primar și preșcolar promoția 2014.

Am participat la mai multe cursuri de formare profesională și am descoperit oportunitatea de a alege, de a crea cadrul necesar pentru a-l ajuta pe elev să se descopere, apoi să-i descopere pe ceilalți. Am o experiență de 21 ani, gradul didactic I.

• Interese educaţionale

Un loc important în cadrul intereselor mele profesionale îl ocupă dezvoltarea situațiilor generatoare de o colaborare autentică în cadrul proiectelor educaționale.

• Hobby-uri

• Realizări în carieră *

La nivelul unității școlare sunt responsabil în cadrul unor comisii de specialitate. Am publicat unele lucrări științifice precum și auxiliare pentru elevii mei. Am obținut rezultate deosebite cu elevii la concursurile școlare.


Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.