Pagina mea - feliwhy

FLORICA FELICIA SPRINCENATU - profesor

Învăţământ primar - Scoala Gimnaziala Izbiceni

Izbiceni, Olt, Romania

 

• Despre mine *

Am terminat liceul pedagogic in anul 2005 si am inceput sa predau inca din primul an, mai intai ca invatatoare, apoi ca educatoare. In prezent sunt fascinata de minunata lume a picilor, fiind profesor pentru invatamantul prescolar la unitatea pe care o conduc in calitate de director. Ma pot mandri si eu, ca si colegii mei de la ciclul primar si gimnazial cu realizarile mele pe plan profesional. Am o vechime in invatamant de 8 ani, gradul didactic II si sunt inscrisa la gradul dideactic I. In activitatile de la clasa pun foarte mare accent pe jocul didactic si pe invatarea prin descoperire, pun accent pe socializare si pe formarea principalelor conduite morale necesare in societate. Noi formam oamenii, viitorul societatii de maine este in mainile noastre si trebuie sa tratam totul cu responsabilitate si daruire, pentru ca numai cine isi face datoria asa cum trebuie este un dascal adevarat.

• Interese educaţionale

In momentul de fata principalul interes imi sunt copiii si scoala, copiii sa beneficieze de tot ceea ce este nou si sa nu duca lipsa de nimic, iar scoala sa se claseze iarasi pe locurile fruntase la nivel de judet si tara.

• Hobby-uri

Imi place sa citesc, sa socializez si sa descopar in fiecare zi noi lucruri.

• Realizări în carieră *

In scurta mea activitate la catedra am demonstrat ca sunt o fire batatioasa, muncitoare si saritoare, calitati care nu s-au lasat neobservate si nerecompensate, fiind numita astfel in fruntea unei unitati scolare la 26 de ani. Ma pot mandri astfel cu "titlul" de cea mai tanara directoare din tara. Lipsa de exerienta in domeniul managerial si teama unor pentru varsta frageda nu au facut decat sa ma ambitioneze si sa demonstrez tuturor ca judeca gresit. .. si asa a si fost.
Dupa cum reiese din cv-ul meu am trei carti publicate si lucrez la un portofoliu al educatoarei, am auxiliare si griduri metodice scrise, iar rezultatele la grupa cu copiii au fost pe masura asteptarilor, adica deosebite.


Comentarii (7)

0 0

01.01.2014 16:00 traian-abrudan

Felicitari! Bafta si succes in tot ceea ce faceti!

0 0

01.01.2014 16:00 traian-abrudan

La multi ani!

1 0

17.06.2014 15:51 michaela79

Mult succes si cat mai multe realizari..felicitari !!!

0 0

08.01.2016 17:19 petrusea

salut draga colega .te rog frumos trimite si mie proiectul didactic NE JUCAM SI CONSTRUIM CORPUL UMANNUREUSESC SA DESCARC DECAT FATA DE ASAMBLARE adresa mea este ady_j58@yahoo.com.MULTUMESC

0 0

10.01.2019 19:26 simviorel

Super, felicitări și multe bucurii sfinte și succes pe mai departe!

0 0

31.05.2020 19:18 inateo

FELICITARI!

0 0

21.10.2020 08:48 auricartan

Felicitari si mult succes pe mai departe!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.