Pagina mea - educatoare_laura

Elena Laura Sîrbu - profesor

Învăţământ primar - Scoala Primara "Just 4 Kids"

Bucuresti, Bucuresti, Romania

 

• Despre mine *

Am o experienţă de 10 ani la catedră.Am lucrat ca educatoare . De 4 ani sunt învăţătoare la Şcoala Just 4 Kids, titulară prin concurs naţional.Sunt înscrisă la gradul didactic 2 .Am absolvit Facultatea de Limbi Străine in 2006, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei în 2010 , master de Educaţie presecundară din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti.

• Interese educaţionale

Mi-am propus să îmi lărgesc sfera de cunoaştere.În această direcţie intenţionez să particip la cursuri de formare şi de perfecţionare.Doresc să îmi extind activitatea publicistică şi să mă implic în variate proiecte şi programe educative.Visul meu este de a implementa o" altfel" de şcoală în România , o şcoală bazată pe activităşi outdoor. Nu ştiu dacă acest vis este realizabil ;rămâne în sertarul de utopii . Până atunci, implementez diferite activităţi creative, atractive pentru micii mei elevi .

• Hobby-uri

Lectura, scrierea, arta , teaching-ul.

• Realizări în carieră *

Am participat cu elevii mei la numeroase concursuri de cultură generală , de creaţie, la proiecte educaţionale.Am înregistrat rezultate frumoase. De curând m-am lansat pe partea de publicare , dorind să împărtăşesc cu colegii de breaslă idei diverse din practica pedagogică.


Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.