Pagina mea - catadragu

Catalina Alexandrescu - profesor

Învăţământ primar - Scoala Gimnaziala Nr.1 Mizil

Mizil, Prahova, Romania

 

• Despre mine *

Profesor invatamant primar la Scoala Gimnaziala nr. 1 Mizil, jud. Prahova, vechime in invatamant 18 ani, grad didacticI , gradatie de merit.

• Interese educaţionale

• Hobby-uri

• Realizări în carieră *

- am fost coordonatorul patrulei şcolii noastre în programul naţional „Patrula de reciclare” care s-a derulat pe o perioada de câteva luni- am castigat premiul Cea mai activa patrula din judet. Acest lucru a permis că elevii să conştientizeze ce importantă are mediul pentru viaţă noastră a tuturor.
-am fost fondatorul proiectului Internaţional Etwinning „Healty, joyful child” si am obtinut Certificatul de calitate pentru proiect.
-am participat la Simpozionul judeţean Urlaţi cu lucrarea Din istorioarele Mizilului
-am participat la Simpozionul Internaţional “IA ŞI green bag" cu articolul “Perspectivele educaţiei ecologice şi aspecte ale voluntariatului în protecţia mediului”
-am participat Simpozionul Naţional „Optimizarea Procesului de Învăţământ”- Şcoală, Dincolo de Graniţele unei Lecţii” la Şcoală cu clasele I-VIII , „Sf. Vasile” – Ploieşti cu lucrarea ”"Valorificarea tradiţiilor populare şi a folclorului românesc în rândul elevilor"
Elevii mei au obţinut premii la diferite concursuri judeţene, interjudeţene, naţionale.Am participat si coordonat proiecte educationale nationale si internationale:proiecte e-Twinning, Campania Europa, casa noastra, Un like pentru padure-Leaf, Oscar –sarpele hoinar, Junior Achievement,Tedi-scoala sigurantei, Domestos-igiena de 10, Baterel .Am participat la Conferinta internationala „Cheia succesului în școala finlandeză”,Festivalul international de educatie FIEdu 2018 , conferinte nationale .Am scris articole pentru ziarul local Postalionul, articole pentru brosuri realizate in cadrul CCD Prahova, articole pentru diferite publicatii de specialitate.
Pe parcursul anilor școlari 2014-2015,2015-2016 și 2016-2017, 2017-2018 am participat la mai multe proiecte internaționale, de parteneriat eTwinning, ca fondator sau ca membru, la care am obtinut certificate de calitate la nivel national , dar si european.La aceste proiecte au participat profesori si elevi din Franța, Belgia, Italia, Grecia, Polonia, Republica Moldova, Ucraina, Lituania, Armenia, Georgia și Bulgaria.
In luna noiembrie 2018 am participat la un Atelier de robotoca organizat de ESA Belgia.


Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.