Pagina mea - aina73b

Corina Simionescu - profesor Informatică

Învăţământ liceal - Alta institutie

Focsani, Vrancea, Romania

 

• Despre mine *

• Interese educaţionale

• Hobby-uri

• Realizări în carieră *


Comentarii (38)

1 0

06.09.2013 19:02 iuliapanait

Buna ziua!
Am ramas uimita de explicatia data de dvs. in legatura cu materialul (Raport de activitate -prof. lb. si lit. romana 2013 )pe care am vrut sa il public pe portalul dvs. Nu cred ca un raport de activitate "nu constituie material didactic de interes general" din moment ce anul trecut mi-a fost publicat un alt raport de activitate. Si culmea: dintre toate materialele mele publicate, acela are cele mai multe descarcari - 9024. Si acestea acumulate intr-un an de zile! Deci...se cauta. De ce? Pentru ca multi profesori nu stiu sa elaboreze un asemenea document. Nici eu nu am stiut la inceputul crierei mele de profesor, am cautat modele, m-am inspirat de la altii. Acum, dupa cativa ani, am inteles, in sfarsit, cam ce trebuie sa contina, cum trebuie elaborat si doream sa ofer si altora cateva idei. Speram sa fie un ajutor pentru colegii de pe didactic, pentru ca de multe ori si materialele publicate de ei imi sunt de folos. Am multe colege (cateva cu experienta mai bogata decat a mea) care imi cer sfatul in elaborarea raportului lor de activitate, imi cer raportul meu ca model. De asta zic - sunt profesori care nu stiu sa intocmeasca un asemenea document, nu stiu ca raportul de activitate se intocmeste dupa fisa de autoevaluare si multi il fac "dupa ureche" sau "cum ii taie capul".
Fata de anul trecut, raportul meu de anul acesta este mai complex, pentru ca o data cu trecerea timpului se capata si experienta.
Imi cer scuze daca am suparat pe cineva, intentia mea nu a fost aceasta, ci doar aceea de a ma face inteleasa, aceea de a-mi motiva si justifica dorinta publicarii materialului.
Apreciez foarte mult munca pe care o depuneti in legatura cu site-ul didactic.ro, apreciez valoarea site-ului si va doresc multe succese pe viitor.

0 0

07.10.2013 21:02 bratu_valeriu

Pot sa stiu de ce mi-a fost neacceptat materialul?

1 0

13.10.2013 09:00 teacher1010

e super enervanta treaba asta cu neacceptarea unui material muncit. daca ati mai vazut undeva plansa mea puteti sa-mi dati un link? macar sa nu mao prost

0 0

30.10.2013 22:54 monamarcu Acest comentariu a fost moderat de monamarcu

Datorita unor erori tehnice, mi-a aparut materailul publicat de ...3 ori. Cum as putea sa-l streg?
Multumesc anticipat!
De ce nu mi-a fost acceptat materialul? Unde se afla unul asemanator?

1 0

14.11.2013 17:48 adee07

CUM SE STERG MATERIALELE NEACCEPTATE?

1 0

17.01.2014 20:39 Georgigh

Cum se sterg materialele neacceptate?

1 0

20.01.2014 17:22 lavric

din ceea ce mi-ati motivat pentru neacceptare, inteleg ca nu am propus in categoria care trebuie! plansele sunt facute de mine personal, nu sunt copiate. in acelasi timp, e o realitate ca in sistem dotarea pentru nivelul prescolar este deficitara, si , de aceea as indrazni sa va sugerez sa intocmiti o noua categorie: material didactic!
care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a posta aceste modele de planse in categoria "fotografii"?

0 0

23.01.2014 16:52 ionelapoama

de ce nu mi-a fost acceptat materialul? ce titlu trebuie sa mai adaug? nu inteleg ce vreti sa spuneti.aceste proiecte le-am sustinut la inspectia de grad si au fost bune

0 0

26.01.2014 12:26 Hoffman

Buna ziua!
Explicatia pe care ati dat-o legata de materialul respins este lipsita de logica! Cum adica "integrati in test"?!...

0 0

26.01.2014 22:23 2007_ste

Buna seara
Materialul pe care l-am propus (Calendar 2014, crestin-scolar, ucrainean-roman) era unul din cele doua calendare (Am incarcat doar unul din ele.) particularizate (la nivelul scolii, respectiv al clasei) editate de elevii clasei a VI-a: un proiect de evaluare. Bineinteles ca acestea au fost tiparite si expuse atat in scoala cat si la cererea unor elevi, pentru uz personal. Ma gandisem, totusi, ca poate fi o propunere de activitate acceptabila pentru elevii altor colegi care predau TIC, la nivel de gimnaziu, ca disciplina optionala. Referitor la sugestia dumneavoastra: utilizasem deja Domeniul "Calendare personalizate".
cu consideratie,

0 0

27.01.2014 11:30 Hoffman Acest comentariu a fost moderat de zafer12

Buna ziua!
Prin materialele pe care am vrut sa le public am vrut sa ajut profesorii si, implicit elevii, sa inteleaga mai bine ce au de recapitulat pentru simularea oficiala din martie, dar se pare ca nu toata lumea intelege utilitatea "perierii" programelor pentru examenul de bacalaureat...
Imi pare rau, dar trebuie sa va spun din nou ca explicatia data nu are logica: "Adaugati si testul si apoi propuneti pentru publicare." Care... "test"?! Ceea ce am vrut sa public reprezinta programele scolare pentru simularea oficiala din martie si continuturile lor exceptate in raport cu programa pentru bacalaureat. Oricum, in judet am raspandit neoficial aceste materiale, iar profesorii si copiii mi-au multumit...

0 0

09.02.2014 09:48 esanu_nadejda Acest comentariu a fost moderat de esanu_nadejda

Buna ziua!
Nu prea mi-a fost clar motivul neacceptării materialului propus. Ce se subînțelege prin ”Încălcare drepturi de proprietate”? Prezentarea am elaborat-o personal. Imaginile le-am selectat de pe Google, iar textul nu are un autor concret. Și este foarte regretabil faptul că D-ră nu dați careva explicații mai plauzibile în situații similare. Sper că voi primi un răspuns concret și amplu la întrebarea mea!

0 0

18.02.2014 20:55 clau7070

Buna seara. Puteti cumva explicita "Adaugati titlu in interior"? Acesta este motivul pentru care ati refuzat materialele pe care am incercat sa le urc azi. Daca nu ar ramane respectul pentru toti cei ce incearca sa ne ajute in destelenirea sistemului de invatamant romanesc pe acest site, motivul invocat - care nu a fost invocat la restul materialelor urcate de mine, tot fara "titlu in interior", m-ar determina sa incetez sa mai impartasesc si altora ce muncesc eu pentru copilul meu. Accept un motiv serios pentru nepublicare, insa rog explicitarea lui - adica eu, cu mintea unui parinte rezonabil, sa inteleg ce vrea profesorul sau invatatorul de la mine. Rog stergerea materialelor publicate si neacceptate, imi rezerv dreptul de a le adauga sau nu un titlu la interior, in functie de explicatia primita.

1 0

03.06.2014 16:03 marian_dorin

La toate materialele postate de mine pe care mi le respingeti pe banda rulanta imi dati ca explicatie "incalcarea drepturilor de proprietate"-ceea ce nu e adevarat!Sunt materiale MUNCITE,originale, iar atunci cand s-a impus am precizat sursa bibliografica.Totodata, pentru al doilea motiv,cum ca "nu se incadreza in standardele didacticului"...aici, cred ca e ceva subiectiv...puteti fi mai CLAR explicita??Intreb retoric, desi stiu ca n-o sa primesc raspuns....!Am trimis de nenumarate ori multe intrebari administratorilor si n-am primit raspuns nicicand...deoarece d-nul Onea e ...seful...suprem!
Intreb retoric, desi stiu ca n-o sa primesc raspuns....

0 0

20.07.2014 12:01 alina_musat

Cum as putea schimba adresa de mail a contului fara sa pierd toate materialele? Nu mai pot intra pe mail-ul vechi si mi-e ca la un moment dat o sa fie sters acel mail si nu ma voi putea loga aici. Ce aș putea să fac?

0 0

03.07.2017 14:33 amariucai

Si eu am aceeasi problema. Ai primit raspuns? Cum as putea sa schimb adresa de E-mail a contului fara sa pierd materialele, fiindca vechea adresa nu o mai pot accesa.

1 0

14.09.2014 13:58 nicoletamorogan2

Va rog sa fiti mai explicita in ceea ce priveste motivul pentru care respingeti materialele. Le doriti pentru altcineva?
Eu am dat adresa mea mai multor invatatoare si sunt socate ca nu pot descarca materiale pe care ele ar dori sa le foloseasca la clasa.Nu sunteti invatatoare si va rog sa dati explicatii.Nu reusiti sa ma opriti pt ca fetele descarca materialele respinse de la sectiunea respectiva....le-am dat parola mea .

1 0

14.09.2014 14:00 nicoletamorogan2

Da,materialul imi apartine!

1 0

14.10.2014 05:18 nicoletamorogan2

Buna ziua. Ca multe alte materiale ce apar pe site,va informez ca materialele experiment pe care vreau sa le impartasesc cu colegele mele, care nu se prea descurca pe calculator,au poze luate de pe diferite site-uri.Este adevarat ,caci nu cred ca cineva face desenele singur!! Eu doar scriu explicatia fenomenului sau a experimentului.Cu cat imaginea este mai expresiva,cu atat copilul va intelege mai usor fenomenul.
Nu va mai bateti joc de munca noastra si lasati colegii sa decida acest lucru.

0 0

30.10.2014 17:16 meteadanita

Materialul pe care l- am propus pe "DIDACTIC" , este o lucrare de toamna: "Dovleacul vesel". La prima postare l- am incadrat la
disciplina "Abilitati practice/ Educatie tehnologica", sectiunea "Diverse". La a doua postare, am incadrat lucrarea, la sectiunea "Fise de lucru". Este o lucrare pe care eu am realizat- o cu elevii. Pe prima pagina a materialului postat este modelul lucrarii (care este prezentat copiilor), iar pe a doua pagina sunt sabloanele care ajuta invatatorul sa realizeze lucrarea.

Materialul nu poate fi incadrat la fotografii, pentru ca acestea nu sunt fotografii, ci scanari ale lucrarii.

Astept lamuriri pentru ca, aici, sunt postate comentarii, care ma fac sa ma intreb daca exista anumite "criterii", dupa care se hotaraste publicarea unui material...

Sper ca imi puteti raspunde pe adresa de e- mail (danitametea@yahoo.com), pentru a sti ce doriti.

0 0

31.10.2014 16:08 maria_cseh

Același lucru mi s-a întâmplat și mie. O rog pe d-na Corina Simionescu să ne ,,sfătuiască” cum se procedează atunci când postam un material cu imaginea modelului +șablon.

1 0

13.11.2014 13:56 meteadanita Acest comentariu a fost moderat de meteadanita

Intentionat am propus din nou materialul "Dovleacul vesel", pentru a vedea corectitudinea alegerii unui material pentru a fi postat. Materialul nu a fost, bineinteles, acceptat. DAR , VI SE PARE NORMAL SA ACCEPTATI UN MATERIAL COPIAT? ESTE VORBA DESPRE D- NA SAU D-RA PATROESCU ROXANA DE LA GRUPUL SCOLAR BAIA DE FIER, CARE IERI, 12.11.2014, A POSTAT MATERIALUL "ARICII".ESTE, DE FAPT, LUCRAREA REALIZATA DE MINE SI POSTATA PE "DIDACTIC" LA DATA DE 10.10.2014, CU TITLUL "ARICII HARNICI". DUMNEAEI NICI NU S- A "DERANJAT" SA STRERGA TITLUL DE PE PRIMA PAGINA.
NU POT SA INTELEG DECAT CA O LUCRARE PROPRIE NU POATE FI POSTATA, DAR UNA COPIATE DE LA COLEGI, DA.
VA ROG SA VERIFICATI SI SA LUATI MASURI PENTRU CA ASTFEL DE PERSOANE SA NU MAI PROFITE DE MUNCA ALTORA.
ASTEPT UN RASPUNS DE LA DUMNEAVOASTRA.

1 0

24.11.2014 13:50 camelyacamy

Buna ziua! In data de 14.04.2013 mi-ati respins materialul cu titlul "Raurile din partea de vest a tarii" cu motivul "Material deja existent pe Didactic". Exista, intr-adevar, doar ca sunt rauri din alte parti ale tarii :"Raurile din partea de SUD a tarii" , "Raurile din partea de EST a tarii". Sunt trei regiuni diferite, daca cititi cu mai multa atentie. Erau trei lectii care se completau.

0 0

04.12.2014 23:22 flov1982

Bună seara! Mare bai cu materialul ”Funcții de relație - Sistemul osos” pe care am încercat să-l postez de 4(patru) ori și de fiecare dată mi l-ați respins pe motiv că apare o eroare la deschiderea fișierului. Tare aș vrea să știu despre ce eroare este vorba, căci pe toate calculatoarele pe care l-am realizat, refăcut și verificat (și acasă, și în cele trei unități în care lucrez) a mers fără probleme... de asta am și încercat să-l pun de atâtea ori... Poate mă lămuriți și pe mine ca să știu dacă mă las păgubaș...

3 0

07.03.2015 15:34 CatalinaRamona

Cum se sterg materialele neacceptate?

0 0

02.04.2015 19:03 01234

Este interzis un link către alta pagină? Ar fi o noutate, abundă didactic.ro de asa ceva. Alt motiv pentru respingerea materialului propus?

0 0

14.09.2015 21:20 crinavilcu01

Bună seara !
Am primit mesajul dumneavoastră, dar nu am înţeles de ce materialul "Unde e vacanţa mare ?" a fost respins. Mi-aţi trimis un link. Nu ştiu pentru care dintre motivele enumerate acolo nu l-aţi acceptat. ( Sper că nu pentru toate ! ). Vă rog, fiţi amabilă şi lămuriţi-mă în acest sens, pentru a nu mai repeta, în viitor, aceste greşeli !
Vă mulţumesc !
Cu respect, Crina Vîlcu

2 0

18.09.2015 19:51 crinavilcu01

V-am rugat frumos să-mi spuneți și mie motivul / motivele respingerii materialului. Poate vă faceți timp două minute. Mie mi-au fost necesare câteva ore bune să-l concep.
Mulțumesc ! C. Vîlcu

3 0

23.09.2015 16:28 ida_ida

De ce nu mi-ati acceptat materialul "Planificare completa clasa pregatitoare, Sinapsis" ??? Ati spus ca se regaseste pe site. Aratati-mi unde, va rog!!!! Are 170 de pagini, este completa si colegii au nevoie de ea!!!!!!!!

1 0

23.09.2015 19:20 carmen-lorena

Buna seara! Nu inteleg de ce nu mi-a fost postat materialul Orarul personalizat pe motivul ca nu corespunde standardelor.De ce nu primim explicatii pentru a putea remedia problemele?

0 0

29.02.2016 07:03 dan2003

Referitor la materialul pe care l-am propus ieri, "Invata limba engleza", eu am postat link-ul de pe YouTube, insa se pare ca nu apare pe site, probabil ca aveti un "bug" de rezolvat pe-acolo.
Azi l-am mai postat, din nou, va trec si aici link-ul, in ipoteza ca nu a aparut:
https://www.youtube.com/watch?v=B65BMF-MJu8

Va multumesc.
Cu stima, Marius Dan

0 0

24.01.2017 21:06 smaris Acest comentariu a fost moderat de smaris

Buna seara,
Ati putea sa imi spuneti, va rog, ce nu este in regula cu materialul postat de mine (si pe care l-ati respins) - in speta, Compendiu de activitati extracurriculare cu elevii, asa cum a fost el dezvoltat prin proiectul Erasmus+ De-schooling in school. Nu de alta, dar sa stiu unde am gresit - eu, colegii mei din Timisoara, cei de la centrul de reeducare din Buzias, partenerii din Turcia si cei din Cipru.
Va multumesc.

0 0

27.02.2017 21:45 gia

Buna seara, chiar daca am postat materialul luna trecuta, nu am reusit sa intru prea des pe didactic. Acum vad ca materialul propus, Povestea Banul muncit, a fost respins pe motiv ca incalca drepturile de autor...Sincer, nu cred ca incalc vreun drept, atata timp cat eu sunt autorul materialului. Poate v-a indus in eroare faptul ca este audio...este inregistrat de mine alaturi de parintii din grupa, sunetele le-am inserat tot eu iar plansele sunt ale mele! Povestea este adaptata dupa Alexandru Mitru...are fraze in plus si unele si modificate...am vazut ca oricine posteaza aceasta poveste si nu a mai incalcat niciun drept! Oricum, am zis ca totusi e bine sa stiti atunci cand aveti in fata un ORIGINAL.... Multumesc pentru intelegere!

0 0

26.09.2017 23:13 lanafain

Explicati va rog de ce nu-mi este acceptat materialul. Ce reprezintă titlul pe interior. Cum pot edita materialele neacceptate sau cel putin sa le șterg si sa le postez din nou după editare

0 0

20.11.2017 17:33 AlinaChirut

De ce nu mi-a fost acceptat orarul la simultan? Am muncit mult la el si cand l-am facut as fii vrut sa gasesc un model pe didactic. De asta l-am pus, sa vin in sprijinul altora care au de facut un astfel de orar.

0 0

06.01.2018 17:44 onutalexandru

Vreau să știu de ce nu mi-a fost publicat materialul!

1 0

26.07.2018 14:22 gladiola

Vă rog să-mi spuneți cum se pot șterge materialele pe care nu le-ați acceptat .
Vă mulțumesc !

1 0

05.09.2018 19:49 allya_na

Buna seara ! Imi cer scuze pentru ca nu stiu cum va pot trimite mesaj in privat.....(nu le prea am cu tehnica)
Ma intereseaza de ce ati respins 3 materiale propuse de mine (nu am vazut scris nici un motiv....)...
Imi doresc sa le pot remedia si posta pe site, pentru ca pot fi utile... Colegele mele le-au folosit si sunt incantate.
***Multumesc anticipat pentru raspuns!
(Adresa mea de mail , la care am acces , este sarbu_doinita78@yahoo.com )

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.