Pagina mea - adelapetruta

Adela Petruța Merişor - profesor Limba şi literatura română

Învăţământ gimnazial -

Valea Cu Apa, Gorj, Romania

 

• Despre mine *

Sunt profesor de limba şi literatura română la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Urdari de 5 ani. Am o vechime în învăţământ de 11 ani, perioadă în care am predat atât limba şi literatura română, cât şi limba franceză.
Am absolvit Facultatea de Litere în cadrul Universităţii din Craiova, în anul 2007 şi Masterul ,,Comunicare interculturală’’ în anul 2009.

• Interese educaţionale

Sunt interesată de activitatea de dezvoltare profesională şi formare continuă. În prezent sunt înscrisă la gradul didactic I şi particip la cursuri de formare şi perfecţionare organizate la nivelul judeţului, deoarece urmăresc valorificarea noţiunilor asimilate la clasă prin utilizarea tehnologiilor digitale, prin folosirea metodelor interactive şi integrative în cadrul predării – evaluării.

• Hobby-uri

Fiind pasionată de călătorii, am încercat să transmit acest hobby şi elevilor mei prin organizarea de excursii tematice în judeţ şi în afara judeţului.

• Realizări în carieră *

Am fost şi sunt implicată în proiecte educationale/ tematice, parteneriate. Prin implicarea în aceste activităţi am dobândit pe lângă experienţa de învăţare şi o experienţă culturală deoarece am cunoscut oameni cu religii diferite, cu personalităţi diferite fiind nevoiţi să demonstrăm abilităţi de a lucra eficient cu echipe diverse şi de a ne asuma responsabilităţi alături de ceilalţi pentru munca efectuată în colaborare.


Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.