Pagina mea - N1koll

Pirlog Nicoleta - profesor Educatie fizica si sport

Învăţământ gimnazial - Scoala Gimnaziala "Sf.Nicolae" Vanatori

Vanatori, Galati, Romania

 

• Despre mine *

Sunt Pirlog Nicoleta, profesor de Educatie fizica si sport la Scoala Gimnaziala "Sf. Nicolae" Vinatori, judetul Galati,11 ani vechime, gradul didactic I. Colegii ma considera un cadru didactic dedicat profesiei.

• Interese educaţionale

Participarea la diverse concursuri sportive: campionate de handbal fete, campionate de fotbal, dans sportiv etc.

• Hobby-uri

sport, muzica

• Realizări în carieră *

Consilier eductiv, Responsabil cu Imaginea Şcolii, autoarea cărții Rebusul Sportiv – element de noutate în lecția de educație fizică și sport, Galați, 2016, publicații de articole Talent, vocaţie, afirmare în Cãminul şcolii, nr.10/august 2015 și Creații ale elevilor în Căminul Școlii, nr.11/februarie 2016. Rolul jocului în procesul de educare și reeducare psihomotrică, în Revista Națională de articole și studii privind activitatea educativă “Actived”, nr.9/decembrie 2016. Importanța activităților educative în parteneriat cu părinții. Serbările școlare, în cadrul Simpozionului Național ”Tradiții și obiceiuri de iarnă la români”, proiect realizat de Editura D’Art în parteneriat cu Revista ”Educația face diferența”, dec. 2016. Mi-e dor de tine mamă..., articol publicat în cadrul Simpozionului Internațional ”Armonie prin joc și cânt, port și cuvânt”, ediția a VI-a, 11 martie 2017. Educație pentru sănătate, articol publicat în cadrul Simpozionului cu participare internațională ”Sănătatea înainte de toate”, organizat în cadrul proiectului Erasmus+-”BE HEALTHY, BE NATURAL, BE SMART” din 31.03.2017. ”Educație fără frontiere! Relaţia școală, familie, societate”, articol publicat în cadrul Simpozionului internațional ”Educație fără frontiere!”, iunie 2017. ”The big book – Cartea uriașă”, articol publicat în cadrul Simpozionului Internațional ” Cartea, o condiție a demersului educațional de calitate”, ediția a VI-a, 26 noiembrie 2016.
”Pământul – casa noastră” – articol din cadrul publicației ”Contribuții la Educația pentru dezvoltarea sustenabilă”, ISBN 978-606-8228-21-1,aprilie 2017. ”Dezvoltare personală prin sport”, articol publicat în Simpozonul Național ”Dezvoltare personală prin sport” din cadrul Proiectului regional ”Sportul în viața mea”, 24 februarie 2017.
Am fost voluntar în evenimentul caritabil ”RECORD” pentru AUTISM, ediția I, dedicat copiilor cu autism APCA, 1 iunie 2017.
Am fost voluntar în data de 31.05.2017 pentru strângerea de fonduri pentru finanțarea proiectului ”Clubul lui Filip” – Centru de resurse educaționale pentru copii cu deficiențe de vedere din jud. Galați, proiect înscris la Semimaratonul Galați, ediția a IV-a, eveniment cu caracter sportiv-caritabil.

Rezultate concursuri
Pe 1 si 2 decembrie 2017am participat cu echipa reprezentativa a scolii la cea de-a 6-a ediție a turneului de junioare III - Cupa Steluța Luca, handbal feminin si ne-am clasat pe locul I și cu două premii speciale.
Trebuie spus că toți participanții sunt căștigători prin cele două zile de concurs dar clasamentul final arată astfel:
Locul 1 Școala Gimnazială Sf. Nicolae Vânători - Galați
Locul 2 Liceul Tehnologic Costache Conachi Pechea - Galați
Locul 3 CS United Galați
Locul 4 CS Handbal Art Galați
Locul 5 Sc. Gimnazială Greci - Tulcea
Locul 6 Sc. Gimnazială Tichilești - Brăila
Locul 7 Liceul Tehnologic H.B.Bengescu Ivesti - Galați
Locul 8 Sc. Gimnazială Emil Panaitescu Cudalbi - Galați

Golgeterul competitiei: Denisa Georgiana Iorga - Sc. Gimnazială Vânători
Cel mai bun portar: Alexandra Enache - Handbal Art
Cea mai bună apărătoare: Maria Scobici - Sc. Gimnazială Vânători
Cea mai bună jucătoare: Cosmică Dănilă - United Galați

Organizatori:
Primăria si Consiliul Local Pechea, Federația Romănă de Handbal, Liceul Tehnologic Costache Conachi - Pechea, Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Galati, Company Med - Pechea, Alexie GV - Mateești Vâlcea, Corbu Trans - Pechea, Farmacia Băjan Rm. Vâlcea, Microfruits SRL - Bucuresti, Vizal SRL Rm. Vâlcea, Inspectoratul Șc


Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.