Pagina mea - Alina_Ionela_Marcu

Alina Marcu - profesor

Învăţământ primar - Scoala Gimnaziala Nr.186 "Elena Vacarescu"

Bucuresti, Bucuresti, Romania

 

• Despre mine *

• Interese educaţionale

• Hobby-uri

• Realizări în carieră *


Comentarii (4)

0 0

18.03.2017 17:19 panlano

Deoarece ma intereseaza si pe mine un model de proiect didactic complet,dupa sustinerea lectiei nu s a atras atentia ca pe proiect nu apare activitatea profesorului sau resurse materiale si procedurale?

0 0

19.01.2018 17:14 mirelafurdui

Buna ziua!
Am gasit in materialele publicate de dvs un proiect didactic la stiinte, despre mediile de viata( clasa a IV-a). Mi-a placut mult, este interesant si as dori sa-l folosesc (cu cateva modificari), cu permisiunea dvs.
Va rog mult, daca mai aveti, anexele lectiei sa mi le trimiteti si mie la adresa de mail mirela.furdui@gmail.com.
Multumesc mult! Felicitari pentru munca dvs!

0 0

08.01.2021 14:52 calinpaul

Buna ziua !Am gasit proiectele dumneavoastra la clasa 4 ,LLR,Matematica ,Stiinte si AVAP.Daca va rog ma puteti ajuta cu anexele proiectelor,sunt foarte interesante . Mi le trimiteti la adresa de email monicagherman@ymail.com .Multumesc frumos si felicitari pt . munca depusa!

0 0

29.10.2022 13:06 tudorieoana

Buna ziua! Am gasit proiectarea dvs. realizata pe unitati de invatare pentru clasa a II-a. Se potriveste cu planificarea mea calendaristica pentru anul acesta. Ati putea, va rog, sa imi trimiteti materialele si pentru restul unitatilor, daca le aveti. Am gasit pana la unitatea 5. Ma gasiti la adresa de email tudorie_oana@yahoo.com. Va multumesc mult si felicitari pentru munca depusa!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.