Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Test evaluare Materii prime de origine vegetala

Test de evaluare sumativa care urmărește asimilarea noțiunilor de bază referitoare la clasificarea și caracterizarea materiilor prime alimentare de origine vegetală de către elevi de la calificările Bucătar/Ospătar/Cofetar-patiser.

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a

Dificultate: mediu | Nr. întrebări: 10 | Timp de rezolvare: 20 minute

claudia_enache | Colegiul National Economic "Andrei Barseanu" Brasov

Începeți testul

650 rezolvări

Adăugat la: 29.05.2019

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Generează link pentru test

Azi: 45 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

329 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN