Şcoala cu
bune practici

39 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

sortimentul de preparate

pentru evaluarea cunostintelor

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie Clasa a 10-a;

Capitol/lecţie: sortimentul de preparate.Fonduri de baza, sosuri

mereutamariana | 10.11.2013 23:01

1968 vizualizări
24 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvand corect rebusul, pe vericala AB veti descoperi denumirea operatiei de preluare a obiectelor de inventar, dupa plecarea clientilor.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
        A      
       1       
2              
       3       
      4        
    5          
    6          
       7       
      8        
   9           
     10         
        B      
1. Masa principala a zilei
2. face parte din mese-en -place
3. se servesc ca prim fel
4. se folosesc pentru servirea bauturilor
5. acopera eventualele defecte sau pete ale fetei de masa
6. se serveste ca prim fel
7. sunt semipreparate
8. fac parte din obiectele de inventar
9. se serveste ca ultim fel
10. carucior folosit pentru servire

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

149 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN