Şcoala cu
bune practici

55 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

sortimentul de preparate

pentru evaluarea cunostintelor

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie Clasa a 10-a;

Capitol/lecţie: sortimentul de preparate.Fonduri de baza, sosuri

mereutamariana | 10.11.2013 23:01

2046 vizualizări
24 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvand corect rebusul, pe vericala AB veti descoperi denumirea operatiei de preluare a obiectelor de inventar, dupa plecarea clientilor.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
        A      
       1       
2              
       3       
      4        
    5          
    6          
       7       
      8        
   9           
     10         
        B      
1. Masa principala a zilei
2. face parte din mese-en -place
3. se servesc ca prim fel
4. se folosesc pentru servirea bauturilor
5. acopera eventualele defecte sau pete ale fetei de masa
6. se serveste ca prim fel
7. sunt semipreparate
8. fac parte din obiectele de inventar
9. se serveste ca ultim fel
10. carucior folosit pentru servire

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

4 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN