Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Rebus la Procese de bază în alimentație

Materialul este util la clasa a 9-a

Învăţământ liceal - Tehnologii

Capitol/lecţie: Materii prime in alimentație

ffbeca | 07.05.2020 18:13

881 vizualizări
11 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvați următorul rebus folosind cunoștințele dobîndite la tema Carnea și preparatele din carne.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
 A         
1          
2          
3          
4          
5          
6          
7          
8          
 B         
1. Pasăre domestică de la care se consumă carnea.
2. subprodus din carne de măcelărie
3. subprodus din carne de pasăre
4. vânat cu păr
5. tip de carne de măcelărie
6. pui, găină, curcă, bibilocă
7. Scoatere a organelor din cavitatea abdominală și toracică (la animalele tăiate pentru consum)
8. această valoare este ridicată în cazul cărnii

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 33 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

412 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN