Întrebări
teste online

102224 întrebări
Teste online Creaţi un test online Cum construim teste online
Şcoala cu
bune practici

82 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

FRIPTURI

FIȘĂ DE LUCRU

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie Clasa a 11-a;

Capitol/lecţie: Garnituri, salate, preparate de bază

Mihaela_Tapalaga | 12.03.2020 19:40

1343 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Categorie de preparate culinare de bază, cu structură complexă, având în componență carne, alături de sos și legume sub formă de garnituri sau salate.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
       A       
      1        
    2          
   3           
      4        
    5          
6              
   7           
     8         
       B       
1. Operație pregătitoare contând în aducerea bucăților de carne la aceeași dimensiune.
2. Cele mai bune fripturi la grătar se obțin la grătarul cu ...
3. Utilaj folosit pentru obținerea frigăruilor.
4. În cazul fripturilor la frigare intensitatea căldurii se menține constantă pentru carnea de miel, vițel, pasăre și ...
5. Procedeu de prelucrare termică ce constă în prăjirea rapidă a cărnii, într-o cantitate mică de grăsime.
6. Fripturile se pot servi alături de salate, sosuri și...
7. Îndepărtarea excesului de grăsime de la suprafața sosului.
8. Șnițelele se prelucrează termic în ...

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 48 evenimente

«APRILIE 2025»
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


MUNCĂ ȘI DISTRACȚIE

Propus de: anibit

Sondajul zilei

Ați dori să vă sprijine didactic.ro? Webinarii, conferințe, tutoriale, despre:

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN