Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

FRIPTURI

FIȘĂ DE LUCRU

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie Clasa a 11-a;

Capitol/lecţie: Garnituri, salate, preparate de bază

Mihaela_Tapalaga | 12.03.2020 19:40

1203 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Categorie de preparate culinare de bază, cu structură complexă, având în componență carne, alături de sos și legume sub formă de garnituri sau salate.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
       A       
      1        
    2          
   3           
      4        
    5          
6              
   7           
     8         
       B       
1. Operație pregătitoare contând în aducerea bucăților de carne la aceeași dimensiune.
2. Cele mai bune fripturi la grătar se obțin la grătarul cu ...
3. Utilaj folosit pentru obținerea frigăruilor.
4. În cazul fripturilor la frigare intensitatea căldurii se menține constantă pentru carnea de miel, vițel, pasăre și ...
5. Procedeu de prelucrare termică ce constă în prăjirea rapidă a cărnii, într-o cantitate mică de grăsime.
6. Fripturile se pot servi alături de salate, sosuri și...
7. Îndepărtarea excesului de grăsime de la suprafața sosului.
8. Șnițelele se prelucrează termic în ...

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 2 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Gânduri la începutul anului școlar 24/25. Votați dar vă rugăm să și comentați!

62 voturi | 3 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN