Şcoala cu
bune practici

2 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

FRIPTURI

FIȘĂ DE LUCRU

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie Clasa a 11-a;

Capitol/lecţie: Garnituri, salate, preparate de bază

Mihaela_Tapalaga | 12.03.2020 19:40

690 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Categorie de preparate culinare de bază, cu structură complexă, având în componență carne, alături de sos și legume sub formă de garnituri sau salate.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
       A       
      1        
    2          
   3           
      4        
    5          
6              
   7           
     8         
       B       
1. Operație pregătitoare contând în aducerea bucăților de carne la aceeași dimensiune.
2. Cele mai bune fripturi la grătar se obțin la grătarul cu ...
3. Utilaj folosit pentru obținerea frigăruilor.
4. În cazul fripturilor la frigare intensitatea căldurii se menține constantă pentru carnea de miel, vițel, pasăre și ...
5. Procedeu de prelucrare termică ce constă în prăjirea rapidă a cărnii, într-o cantitate mică de grăsime.
6. Fripturile se pot servi alături de salate, sosuri și...
7. Îndepărtarea excesului de grăsime de la suprafața sosului.
8. Șnițelele se prelucrează termic în ...

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 59 evenimente

«MARTIE 2023»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Obiecte decorative

Propus de: ancuta-loredana

Sondajul zilei

Cât de importante vi se par Centrela de Informare și Documentare din școli? (CDI) Comentați

85 voturi | 5 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: danut29 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN