Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Clasificarea sortimentului de marfuri alimentare

lectie de formare de priceperi si deprinderi

Învăţământ liceal - Tehnologii

Capitol/lecţie: Produse din cereale si derivate

nicoleta1980 | 06.11.2020 10:29

675 vizualizări
4 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvand corect rebusul , pe vericala AB veti obtine o grupa de alimente cu aport caloric ridicat

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
     A         
    1          
2              
   3           
4              
   5           
  6            
  7            
     B         
1. sunt produse care rezultă în urma unui proces special de prelucrare
2. produse care se obţin pe bază de aluat crud, nefermentat şi uscat pînă la o umiditate de 12-13%.
3. pot fi simple, cu adaosuri
4. poate fi sipla sau ados de cartofi
5. produse care se obţin pe bază de aluat crud, nefermentat şi uscat pînă la o umiditate de 12-13%.
6. se obţine prin măcinarea boabelor de porumb
7. asigură baza alimentaţiei pentru circa 50% din populaţia globului

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 33 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

412 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN