Informatii utile

Casa Corpului Didactic a judetului Harghita

Localitate: Miercurea-Ciuc
Adresa poştală: Str.Toplitei, Nr. 20
Cod poştal: 530241
Telefon: 0266-372139
Adresa email: ccd@rmpsz.ro
Site: http://www.ccd.eduhr.ro/
Prezentare: Casa Corpului Didactic este o CASĂ a cadrelor didactice. Casa, în care te simţi bine şi în siguranţã; Casa în care poţi comunica cu cei de o seamã cu tine, te poţi informa, ca un copil însetat de cunoaştere; Casa din care poţi porni la drum urmându-ţi visurile şi care te aşteaptã mereu primitoare. Am ales cuvântul cheie CONCORDIA - ARMONIE pentru caracterizarea managementului Casei Corpului Didactic, care şi-a propus ca obiectiv fundamental dezvoltarea instituţiei, aşezând în centrul sãu OMUL. Numai acea instituţie se bucurã de succes, se adapteazã la schimbãri, care realizeazã ARMONIA între membrii sãi şi obiectivele instituţiei, între aceste obiective şi aşteptãrile societãţii.
Oferta cursuri CCD: clic aici
Bibliotecă: Biblioteca Casei Corpului Didactic Apáczai Csere János are menirea de a contribui eficient la informarea şi documentarea personalului din învăţământul preuniversitar pentru a uşura activitatea la catedră a cadrelor didactice. Biblioteca dispune de un fond de carte cca. 23.000 volume şi 80 titluri de reviste periodice, majoritatea cu profil psihopedagogic, metodic, specialitatea disciplinei, manuale, materiale didactice, auxiliare şi reviste de specialitate. În Mediatecă se găsesc peste 1000 de materiale informaţionale pe suport netradiţional (CD-ROM-uri, casete video şi audio, hărţi, şi alte materiale didactice). Biblioteca oferă spaţiu adecvat pentru realizarea de expoziţii permanente şi ocazionale. Deasemenea oferă posibilitate de acces la Internet gratuit pentru cadrele didactice înscrişi în bibliotecă. Serviciile bibliotecii pot fi utilizate de toţi cei care au Permis de intrare în bibliotecă valabil pentru anul calendaristic respectiv. » În sala de lectură pot fi studiate toate documentele de care dispune biblioteca. » Termenul de împrumut al cărţilor din fondul de împrumut este de 2 săptămâni, cu drept de prelungire la 3-4 săptămâni, în funcţie de numărul de exemplare şi gradul de solicitare a documentului respectiv. » Casetele audio şi video, CD-ROM-urile pot fi împrumutate numai de către personal didactic. Termenul de împrumut este de 2 săptămîni, cu drept de prelungire la 3-4 săptămâni. » La cererea cadrelor didactice în bibliotecă se pot organiza activităţi specifice pentru elevi, cu prezentări video sau multimedia. » Utilizarea gratuită a Internetului de către cadrele didactice. » Posibilitate de studiere a ofertei de manuale alternative, prin intermediul unei expoziţii permanente de manuale şcolare alternative.
Editură: Editura Magister a Casei Corpului Didactic "Apáczai Csere János" are un profil pedagogic, editeazã şi difuzeazã lucrãri şi publicaţii care se adreseazã, sprijinã sau perfecţioneazã activitatea cadrelor didactice şi a elevilor din învãţãmântul preuniversitar. E-mail: magiszter@rmpsz.ro
   

Localizare pe hartă:

 
 

Autorii zilei
(15 autori)

Azi: 1 evenimente

«NOIEMBRIE 2021»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Artistii

Propus de: adrianacotet

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre condițiile tehnice pentru lucrul online(local sau la distanță) in școala dvs.?

295 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Harţi digitale

Patrimoniul uitat - Secţiunea proiecte

Descoperă patrimoniul românesc: Meserii de altădată

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN