Stoicescu Florica
Învăţământ liceal / Limbi moderne
Colegiul National "Mihai Eminescu" Buzau - Buzau - 1996
O doamna profesoara dedicata meseriei, pasionata de limba franceza, discreta si cu dragoste pentru copii. Ore interesante, care se terminau prea repede, informatii clare, precise, transmise cu mult profesionalism.
 
1 mulţumire
Toate povestile (1) Imi este profesor (0) Mi-a fost profesor (1) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (0)
Chenaru Cristina - mi-a fost profesor

Învăţământ liceal / Limbi moderne - Colegiul National "Mihai Eminescu" Buzau - Buzau - 1996

O doamna profesoara dedicata meseriei, pasionata de limba franceza, discreta si cu dragoste pentru copii. Ore interesante, care se terminau prea repede, informatii clare, precise, transmise cu mult profesionalism. rabdare si atentie acordata tutor elevilor, preocupare pentru perfectionare si interes pentru a fi cat mai bun. Doamna profesoara de o mare finete, sincera , cu metode de lucru intersante, care sa captiveze elevul, exercitii diverse, informatii din toate categoriile gramaticale, sustinere si profesionalism. Orele erau foarte placute, deoarece doamna profesoara era foarte calma, exercitiile erau mereu potrivite nivelului clasei , elevii erau relaxati si atenti la tot ce transmitea dansa. Multumim pentru tot !

29 mai 2018

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.