Mariana Badea
Învăţământ liceal / Limba şi literatura română
Scoala Comerciala Superioara Nicolae Kretzulescu - Bucuresti - 1995-1999
Învăţământ gimnazial / Limba şi literatura română
Scoala cu clasele I - VIII nr.169 - Sectorul 6 - 1983 - 1987
Multumesc doamnei Mariana Badea pentru "cea mai corecta" limba romana pe care am invatat-o.
 
2 mulţumiri
Toate povestile (2) Imi este profesor (0) Mi-a fost profesor (2) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (0)
Florentina Motoc - mi-a fost profesor

Învăţământ liceal / Limba şi literatura română - Scoala Comerciala Superioara Nicolae Kretzulescu - Bucuresti - 1995-1999

Ii multumesc doamnei Mariana Badea pentru "cea mai corecta" :) limba romana pe care am invatat-o de la dansa, in scris mai mult decat prin viu grai, este adevarat, intrucat am fost intotdeauna o timida.
Cea mai vie amintire pe care o am despre dansa are legatura nu cu orele de limba romana ci cu cele de stenografie, cand realizand o lucrare foarte buna am primit cel mai sincer "calificativ": privirea care spunea "Sunt surprinsa, nu ma asteptam sa faci atat de bine!".
Retin foarte bine inca urarea dansei de la terminarea celor 4 ani: "Sa aveti bucurii mici si dese!", inca ma marcheaza :).

19 decembrie 2012
Enculescu Nicoleta - mi-a fost profesor

Învăţământ gimnazial / Limba şi literatura română - Scoala cu clasele I - VIII nr.169 - Sectorul 6 - 1983 - 1987

Paşii, pe calea... ştiinţei, mi-au fost îndreptaţi către filologie, fiind o umanistă convinsă. Aceasta i-o datorez OMULUI care mi-a fost şi profesor de românã, şi dirigintă, şi mamã... A doua mamă: VALERIA Rovenţa. Dumneaei îi mulțumesc acum, la început de Nou An, când îi sărut, virtual, mâna, dorindu-i multă-multă sănătate, pace, liniște sufletească, împlinirea tuturor bunelor sale doriri și bucurii binecuvântate! Sper ca Bunul Dumnezeu să-i dăruiască ani îndelungați, iar zâmbetul să-i înflorească pe obraz în fiecare zi a fiecărei luni, ocrotind-o și îngrădindu-i viața cu numeroase virtuți. O viață senină, cu mult-mult soare! ”La mulți ani!” Vă mulțumesc, doamna profesoară! Vă mulțumesc, doamna dirigintă! Vă mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc pentru ceea ce am devenit, pentru drumul pe care mi l-am ales în viață, pentru faptul că mi-ați fost - și încă îmi sunteți - model! Vă îmbrățișez, cu drag!

7 ianuarie 2013

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.