Delma Brazdilic
Învăţământ liceal / Discipline psihologice şi pedagogice
LICEUL ECONOMIC - Targu Mures - 1989
B​una ziua Dalma, buna ziua Doamna Profesoara O data pe saptamâna ma gândesc la dumneavoastra, cu exactidudine matematica, desi niciodata matematica nu a fost predilectie. De doua ori pe saptamâna ma intreb ce as fi devenit fara generozitatea fara margini pe care am fructificat-o cu 1000% pentru a va urma pasii si a deveni profesoara ( de economie si marketing) pentru ca tineam cu tot dinadinsul sa fiu demna de sacrificile pe care le-ati facut.
 
1 mulţumire
Toate povestile (1) Imi este profesor (0) Mi-a fost profesor (1) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (0)
Dalma Brazdilic - mi-a fost profesor

Învăţământ liceal / Discipline psihologice şi pedagogice - LICEUL ECONOMIC - Targu Mures - 1989

B​una ziua Dalma, buna ziua Doamna Profesoara

O data pe saptamâna ma gândesc la dumneavoastra, cu exactidudine matematica, desi niciodata matematica nu a fost predilectie.

De doua ori pe saptamâna ma intreb ce as fi devenit fara generozitatea fara margini pe care am fructificat-o cu 1000% pentru a va urma pasii si a deveni profesoara ( de economie si marketing) pentru ca tineam cu tot dinadinsul sa fiu demna de sacrificile pe care le-ati facut.

Sacrificii pentru aveati o problema de sanatate si nu puteati merge, ce chin sa urcati dealul liceului, pentru ca ati pierdut un logodnic de foarte curând, pentru ca orice alt profesor ar fi monetizat cursurile din casa extraordinara de lânga Palatul Culturii.

Eu nu aveam nic bani desi veneam de la muntele incarcat de aur din Rodna, nici vreun apanaj pentru matematica, citeam Ulysse de James Joyce in pauze si va divinizam.

​De zeci de ori ne-ati primit in casa, pe mine si câtiva colegi. Un ajutor divin.

Draga Dalma, sunt o mama fericita cu 3 fete, am creat o marca de cosmetice si sunt manager in propria mea intreprindere, casatorita cu un elvetian, am locuit in Franta si acum avem a casa fantastica in Malaga.

Dati-mi sansa de a va invita si primi cu drag in casa noastra pentru o mini vacanta la soare. Spuneti-mi când veti veni.

Un cerc care se inchide si care poate continua sa se roteasca pentru ca si fetele mele sa inteleaga o lectie de viata si de generositate.

Veniti ?

va iubesc la fel ca si in 89 si mi-ar fi tare drag sa va prezint familiei mele si lui Soso, catelusul nostru mascota.

14 mai 2019

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.