Letitia Corcescu
Învăţământ gimnazial / Limba şi literatura română
Scoala Generala - Craiesti-Adamus - 1994-1997
Doamna profesoara Letitia Corcescu m-a primit cu bratele deschise ori de cate ori mi-am dorit. Merita sa stralucesca pe bolta oamenilor valorosi si sa li se rasplateasca efortul! “Multumesc!”
 
1 mulţumire
Toate povestile (1) Imi este profesor (0) Mi-a fost profesor (0) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (1)
Detesan Mirela Camelia - imi este coleg de catedra

Învăţământ gimnazial / Limba şi literatura română - Scoala Generala - Craiesti-Adamus - 1994-1997

Plina de entuziasm ca sunt invatatoare cautam un sprijin. Am gasit un suflet cald, o voce blanda, un om de nadejde, un caracter demn de urmat, un sprijin la nevoie. Nu am crezut vreodata ca voi pleca din acea scoala si ma voi intorce dupa un timp in acel lacas plin de cultura pentru a cere sprijinul cuiva ! Dupa un an de zile (1998) am suplinit pe postul catedra de limba romana intr-o alta scoala si aveam nevoie de sfaturi, ajutor si sprijin. Doamna profesoara Letitia Corcescu m-a primit cu bratele deschise ori de cate ori mi-am dorit si veneam la orele dansei, timp in care incercam sa preiau din experienta sa didactica si din daruirea si pasiunea cu care preda copiilor din satul Craiesti (Adamus), din judetul Mures. Desi e la pensie inca maiestria didactica cu care a inaltat valori acestui popor nu a pierit. Merita sa stralucesca pe bolta oamenilor valorosi si sa li se rasplateasca efortul! “Multumesc!” ca m-a luminat, m-a invatat si m-a povatuit numai de bine, oferindu-mi sprijinul la nevoie!

18 decembrie 2012

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.