Claudia Mirea
Învăţământ gimnazial / Fizica
Scoala Gimnaziala Magura - Magura - 2015
Doamna Claudia Mirea, nu sunteti o simpla o profesoara , ci sunteti ca o a doua mama pentru mine. Niciodata nu esuati in a va face inteleasa la ore, ne ajutati pe noi, elevii si nu ne-ati dezamagit niciodata, iar pentru acest lucru vreau sa va multumesc si sa va spun ca sunteti apreciata de noi toti, mai ales de mine.
 
1 mulţumire
Toate povestile (1) Imi este profesor (1) Mi-a fost profesor (0) Este profesorul copilului meu (0) Imi este coleg de catedra (0)
Elena-Alexandra Duca - imi este profesor

Învăţământ gimnazial / Fizica - Scoala Gimnaziala Magura - Magura - 2015

Doamna Claudia Mirea, nu sunteti o simpla o profesoara , ci sunteti ca o a doua mama pentru mine. Niciodata nu esuati in a va face inteleasa la ore, ne ajutati pe noi, elevii si nu ne-ati dezamagit niciodata, iar pentru acest lucru vreau sa va multumesc si sa va spun ca sunteti apreciata de noi toti, mai ales de mine. Sunteti un model in viata, una dintre cele mai inteligente persoane pe care le cunosc. Va respect si va admir. Dumneavoastra sunteti o profesoara care, inca din clasa a VII-a a fost alaturi de noi, ne-a luminat caile si ne-a facut oameni mai buni. Nu voi uita cunostintele capatate de la dumneavoastra. Va multumesc!

30 septembrie 2014

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.