Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Ziua Mondială a Educației – o zi cu o importanță majoră în comunitate

Ziua de 5 octombrie este dedicată tuturor cadrelor didactice în semn de mulțumire și respect pentru eforturile constante pe care le fac pentru dezvoltarea și formarea copiilor noștri.

Echipa INTUITEXT dorește să marcheze acest frumos moment prin intermediul acestui articol în care urăm „La mulți ani!” tuturor cadrelor didactice din România.

Împreună cu educatorii, învățătorii și profesorii, din întreaga țară, Editura INTUITEXT își propune să contribuie la buna dezvoltare și formare a copiilor prin crearea unor manuale și auxiliare adaptate nevoilor elevilor.

Dorim pe această cale să mulțumim tuturor cadrelor didactice care au ales să aibă încredere în profesionalismul echipei INTUITEXT și folosesc la clasă materialele pe care le-am conceput, astfel încât copiii să poată învăța cu ușurință.

Produsele INTUITEXT se adresează tuturor elevilor. Exercițiile și sarcinile de lucru sunt gândite, astfel încât să pornească de la cele mai simple și, pe măsură ce copilul acumulează informații, devin mai complexe, astfel încât să îl provoace să-și folosească cunoștințele acumulate.

În încheiere, echipa INTUITEXT vă urează un călduros La mulți ani!”dragi educatori, învățători și profesori, dar și rezultate cât mai bune pe parcursul anului școlar 2022-2023.

Echipa INTUITEXT este alături de dumneavoastră!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 05.10.2022 08:46 | 4818 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 49 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

290 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN