Şcoala cu
bune practici

39 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Training pentru educatori: Cum folosești curiozitatea și dorința de explorare a copilului

Pe 28 martie, Alice Sharp, specialist britanic în educația timpurie, va susține la București un training dedicat educatorilor și personalului din creșe și grădinițe, care își doresc să descopere cum pot folosi curiozitatea și dorința de explorare a copilului în educația timpurie. Alice Sharp este specialist britanic în educație timpurie, a fost lector principal în cadrul Glasgow College, iar de 18 ani conduce Scottish Independent Nursery Association (SINA). Este autoarea cărții ”100 Our Senses Games 0-3”, a înregistrat o colecție de DVD-uri pe teme de educație timpurie și scrie regulat pentru revista Nursery World. A fost desemnată lectorul anului și a câștigat premiul pentru cea mai inspirată personalitate din domeniul educației timpurii.

Nume proiect: Training pentru educatori

Organizatori: First 7 - Centru pentru Educație Timpurie

Condiţii de participare: Taxă participare: 280 lei/ persoană. Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul de contact: https://forms.gle/Wkev64XYLnQzcic29

Perioadă înscriere: 01.02.2020 - 27.03.2020

Perioadă desfăşurare: 28.03.2020

Lumea este plină de informații senzoriale. Lumini strălucitoare, zgomote, oameni, mirosuri și arome, senzația de soare cald sau gâdilatul ploii. Copiii învață despre ea gustând, atingând, mirosind, ascultând, privind și mișcând. De aceea, este de datoria noastră să le oferim o lume pline de jocuri care să le ofere contextul potrivit pentru a investiga și a descoperi lumea în care se regăsesc, dar și de a ne asigura că se simt în siguranță și sunt încrezători să își urmeze instinctul natural de a fi curioși.

Pe 28 martie, Alice Sharp, specialist britanic în educația timpurie, va susține la București un training dedicat educatorilor și personalului din creșe și grădinițe, care își doresc să descopere cum pot folosi curiozitatea și dorința de explorare a copilului în educația timpurie.

Alice Sharp este specialist britanic în educație timpurie, a fost lector principal în cadrul Glasgow College, iar de 18 ani conduce Scottish Independent Nursery Association (SINA). Este autoarea cărții ”100 Our Senses Games 0-3”, a înregistrat o colecție de DVD-uri pe teme de educație timpurie și scrie regulat pentru revista Nursery World. A fost desemnată lectorul anului și a câștigat premiul pentru cea mai inspirată personalitate din domeniul educației timpurii.

Training-ul este destinat puericultorilor, educatorilor, îngrijitorilor, asistenților, personalului din creșe și grădinițe.

Taxă participare: 280 lei/ persoană.
Costul include pauza de cafea și masa de prânz. Pentru grupuri de 3+ participanți, se acordă un discount de 10%.

Participanții vor avea asigurată traducerea simultană a training-ului.
Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul de contact: https://forms.gle/Wkev64XYLnQzcic29

Vă așteptăm!

Propus de: First7 | 11.02.2020 16:15 | 1545 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

147 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN