Super oferta Intuitext – auxiliare și manuale cu prețuri care pornesc de la 5 lei

Începem anul 2023 cu o super ofertă pentru cadrele didactice. Achiziționați acum produsele Intuitext cu reduceri semnificative de preț.

Echipa Intuitext vine în ajutorul dvs. și al părinților cu auxiliare și manuale pentru clasele primare cu prețuri semnificativ mai mici în luna ianuarie.

Vă oferim produse, dar și seturi de produse,  cu reducere substanțială.

Atenție! Stocul este limitat!

În campania cu prețuri mici sunt incluse următoarele produse:

Autorii manualelor au creat contexte variate de învăţare pentru viaţa reală asigurând legături între ceea ce învaţă elevii şi experienţele lor de viaţă.

Manualele propun activități de învățare original concepute, dar și atractive, încurajând creativitatea, gândirea critică şi dezvoltarea puterii de decizie.

Sarcinile de lucru corespund criteriilor de structurare de la simplu la complex, oferind șanse egale de învățare tuturor elevilor.

Auxiliarul are 12 unități de învățare, care pun la dispoziția elevilor sarcini de lucru antrenante și o grafică atractivă.

Succesiunea exercițiilor vizează: formarea achizițiilor matematice, dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor, promovarea gândirii active, dar și a curiozității cognitive.

Sarcinile de învățare sunt accesibile și au diferite grade de dificultate.

Cele două caiete auxiliare ale elevului reprezintă adevărați parteneri de învățare și de joacă pentru elevul de clasa I, oferă atât repere pentru cadrul didactic, dar și soluții pentru părinții preocupați de formarea și dezvoltarea propriilor copii.

Aceste instrumente de lucru sunt în concordanţă cu programa şcolară, având ca scop formarea și dezvoltarea competențelor specifice disciplinelor: Comunicare în Limba Română și Matematică și explorarea mediului.

Caietele conțin sarcini de învățare cu diferite grade de dificultate și au un conținut ușor de parcurs de către elevi, o grafică prietenoasă, dar și un tipar de bună calitate.

Caietele oferă elevilor de clasa a II-a contexte noi pentru a-și dezvolta competențele specifice disciplinelor Matematică și explorarea mediului și Comunicare în limba română.

Aceste materiale propun o învățare de la simplu la complex, care se construieşte prin implicarea directă a copilului, punând la dispoziție un set variat de exerciţii, cu grade diferite de dificultate, care stimulează curiozitatea în explorare, facilitează dezvoltarea creativității și a gândirii critice a elevilor.

Manualul de Matematică şi explorarea mediului pentru clasa a II-a integrează într-o manieră inovatoare și creativă conținuturile matematice și pe cele specifice științelor naturii din programa școlară.

Manualul este alcătuit din două volume (74 de pagini fiecare) structurate, fiecare, în câte șase unități de învățare. Conținutul vizează toate momentele învățării: predare, consolidare, evaluare, ameliorare.

Manualul de Matematică şi explorarea mediului, pentru clasa a II-a, oferă numeroase și variate contexte de învățare și exersare asigurând fiecărui elev instruirea în propriul ritm, transformând elevul în subiect activ al învățării.

Proiectele propuse pentru a fi realizate în grup, sau individual, contribuie, prin ancorarea acestora în realitatea de zi cu zi și prin modul în care sunt prezentate, la formarea competenţelor sociale, de interevaluare şi autoevaluare.

Comunicare în limba română – auxiliarul este structurat în 11 unități de învățare concepute tematic, iar  temele reflectă universul apropiat copilului de vârstă școlară mică. Textele propuse  sunt interesante, atractive, stimulează plăcerea de a citi și dezvoltă gustul pentru lectura de calitate. Ilustrațiile constituie atât suport pentru învățare, dar și stimulează dezvoltarea gustului estetic.  

Matematică și explorarea mediului – auxiliarul este structurat în 10 unități de învățare, propunând o învățare de la simplu la complex, care se construieşte prin implicarea directă a copilului. Astfel, elevului i se pun la dispoziție un set variat de exerciţii, cu grade diferite de dificultate, care îi stimulează curiozitatea în explorare, facilitează dezvoltarea creativității și a gândirii critice a elevilor, deorece sunt concepute în strânsă legătură cu experiențele trăite de copii sau posibile în realitate. Jocurile și exercițiile cu caracter creator au o pondere semnificativă și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.

Caietul elevului de Științe ale naturii pentru clasa a IV-a cuprinde o colecție de fișe de experimente și fișe de activitate independentă, asigurând atât formarea competențelor prevăzute de programa școlară, cât și un mediu de lucru plăcut pentru micii exploratori.

Este structurat în 6 unități de învățare, fiecare dintre acestea având o secțiune de recapitulare și evaluare.

Sarcinile de lucru sunt completate de elemente vizuale atractive, cum ar fi imaginile, graficele sau tabelele.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 04.01.2023 09:39 | 5147 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Intaririle pozitive

Comunicarea parinte - copil

Puncte forte ale personalitatii

Increderea in sine

Trei exercitii pentru rezilienta

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 18 evenimente

«FEBRUARIE 2023»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Obiecte decorative

Propus de: ancuta-loredana

Sondajul zilei

Considerati ca rezolvarea exercitilor din auxiliare este eficienta in privinta succesului elevului? Comentați!

167 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: yasminaa Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN