Jocuri educaţionale

Pericol de explozie
Adunări şi scăderi în concentrul 0-10000
Matematica Clasa a III-a

Înghetata crescătoare
Formarea numerelor alcătuite din sute, zeci, unităţi
Matematica Clasa a III-a

La loc pe hartă
Harta administrativă a României
Geografie Clasa a VIII-a

SIMPOZIONUL NAȚIONAL ”UNII PROFESORI PREDAU, ALȚII EDUCĂ”

Echipa din cadrul Proiectului național ”Petale-n vânt” (inclus în C.A.E.N. 2019 - cu finanțare M.E.N., aprobat prin O.M. Nr. 3016/09.01.2019; poziția 98, pag. 6) propune organizarea Simpozionului național cu tema „UNII PROFESORI PREDAU, ALȚII EDUCĂ”. Participarea la simpozion este INDIRECTĂ și nu presupune nicio taxă.

Nume proiect: Petale-n vânt - Proiect educațional de voluntariat și caritate

Organizatori: Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zalău

Condiţii de participare: Pot participa la simpozion cadrele didactice din învăţământul preuniversitar din unităţile şcolare din România și elevi din învățământul preuniversitar (clasele V-XII).

Perioadă înscriere: 05.03.2019 - 20.04.2019

Perioadă desfăşurare: 01.06.2019 - 30.06.2019

Echipa de lucru din cadrul Proiectului național ”Petale-n vânt” (inclus în C.A.E.N. 2019 - cu finanțare M.E.N.) propune organizarea Simpozionului național cu tema „Unii profesori predau, alții educă”.

Grup țintă:

- cadre didactice din învăţământul preuniversitar din unităţile şcolare din România (în mod deosebit din cele 20 de județe partenere în proiect, dar nu este o condiție obligatorie); 
- elevi din învățământul preuniversitar (clasele V-XII).

Lucrările simpozionului se vor desfășura cu participare indirectă.

Secțiuni:

Activităţile simpozionului se vor desfăşura pe două secţiuni:

1. Secţiunea dedicată profesorilor 

2. Secţiunea dedicată elevilor

 La secțiunea dedicată profesorilor se vor redacta eseuri personale pe temă, complet originale. Orice paragraf copiat din alte surse va duce la descalificarea lucrării. Se poate face trimitere la activități sau proiecte desfășurate la clasă sau școală, dar totul trebuie să îmbrace haina unui eseu. Nu acceptăm proiecte sau părți din proiecte copiate în cadrul eseului!

La secțiunea dedicată elevilor se va realiza un eseu despre un profesor care educă, nu doar predă. Eseul poate fi scris de un elev sau doi, iar profesor coordonator poate fi doar unul. Eseurile vor fi trimise, împreună cu fișa de înscriere și declarația pe proprie răspundere completate cu două sau trei nume (profesor coordonator+elev sau elevi), de pe o singură adresă de e-mail, preferabil cea a profesorului.

Se vor redacta eseuri personale pe temă, complet originale. Nu sunt acceptate lucrările de teorie pură sau plagiate!!! 

Cadrele didactice  și elevii care doresc să participe la acest simpozion vor completa Fişa de înscriere (Anexa 1) și Declarația privind originalitatea lucrării (Anexa 2), iar acestea, împreună cu lucrarea, se vor trimite prin e-mail la adresa: petalesimpozion@yahoo.com, până la data de 20.04.2019.

Vă rugăm să trimiteți DEODATĂ lucrarea și anexele semnate și scanate de pe email-ul personal! Nu dorim să primim de pe o adresă de e-mail lucrări pentru mai mulți participanți! 

 Cerințe obligatorii privind redactarea lucrărilor:

ü   format A4, minimum 2 pagini de text (fără fotografii), maximum 4 pagini, Times New Roman 12, distanţa dintre rânduri de 1, margine de 2 cm, aranjat justify. Toate lucrările vor fi redactate cu diacritice (ş, ţ, î, ă, â), în caz contrar nu vor fi luate în considerare;

ü   titlul lucrării se va scrie cu Times New Roman 14, bold, centrat, iar autorul/autorii şi şcoala unde funcţionează, localitatea și județul se vor scrie cu Times New Roman 14, bold, aliniere dreapta;

ü   conţinutul lucrării trebuie să vizeze aspecte cu un grad de interes ridicat, din tematica propusă dezbaterii şi să aibă originalitate; o lucrare poate avea maximum doi autori;

Fiecare participant la simpozion, care va trimite o lucrare acceptată de Comisia de evaluare, va primi o diplomă de participare scanată color, pe care și-o va putea scoate la imprimantă. De asemenea, cadrele didactice vor intra în posesia unui material PDF, trimis prin mail, care cuprinde culegerea cu ISBN.

Pentru informatii suplimentare puteți contacta organizatorii:

-          Man Cristian, 0745779645, cristianman74@yahoo.com

-          Mureșan Ana-Maria, 0757895552, murylinca@yahoo.com

-          Cotoi Alina, 0745366736, alinarhyme@yahoo.com

-          Făgărași Anca, 0744623063, ancafagarasi@yahoo.com

 Vă mulțumim pentru interes!

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: anca_fagarasi | 05.03.2019 20:40 | 4223 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Tulburarea de procesare senzoriala

Educatie pentru sanatate

Metoda RIE

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 22 evenimente

«DECEMBRIE 2019»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Sezătoare

Propus de: vera_gosnea

Sondajul zilei

Părinții se plâng că elevii au prea multe materii și ore. Conform noului plan-cadru, elevii claselor a VII-a și a VIII-a au 31-34 ore pe săptămână. Elevilor le-au fost introduse materii noi dar, și unele discipline din vechiul plan-cadru sunt considerate inutile de către părinți. Ce discipline, în opinia dumneavoastră, ar trebui eliminate?

1165 voturi | 52 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: teoiordachioaie Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

A fost imbunatatit modul de vizualizare a documentelor. Acum puteti sa le vizualizati, apoi le descarcati