Simpozion și Concurs Național FAMILIA - PORTRETUL SOCIETĂȚII

Activitățile derulate în cadrul simpozionul național “Familia-portretul societății” reprezintă un punct de pornire pentru educația economică aplicată și le da factorilor implicați posibilitatea interacțiunii cu comunitatea, determinând competențe și atitudini pozitive esențiale pentru viața personală și profesională, aduce părinții mai aproape de școală și școala mai aproape de comunitate. Simpozionul Național “Familia-portretul societății” își propune implicarea activă a elevilor, părinților și a cadrelor didactice în viața socială a comunității și promovează acțiunea civică democratică. Activitățiile derulate în cadrul concursului național “Familia - mea” reprezintă un punct de pornire pentru dezvoltarea și punerea în evidență a abilităților artistico-plastice și literare ale elevilor, determinând competențe și atitudini pozitive esențiale pentru viața personală și socială a acestora. Concursul Național “Familia - mea” își propune implicarea activă a elevilor și a cadrelor didactice în viața socială a comunității și promovează acțiunea civică democratică, prin intermediul lucrărilor artístico-plastice realizate.

Nume proiect: FAMILIA - PORTRETUL SOCIETĂȚII, ediția a VII-a 2023

Organizatori: LICEUL TEORETIC SPECIAL IRIS TIMIȘOARA; A.S.C.T.A.N Timișoara; ANR Timiș-Caraș Severin, Timișoara; LIONS CLUB IRIS Timișoara

Condiţii de participare: Simpozionul se adresează tuturor cadrelor didactice din învățământul de masă sau din învățământul special/concursul este adresat tuturor elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal.

Perioadă înscriere: 01.02.2023 - 31.03.2023

Perioadă desfăşurare: 05.04.2023

     Simpozionul și concursul național sunt înscrise în CAEJ Timiș, an școlar 2022-2023. Se vor elibera diplome și adeverințe în format electronic; lucrările cadrelor didactice vor fi publicate în revista cu ISSN aferentă Simpozionului.

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: angheldidi | 19.01.2023 09:43 | 2565 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Intaririle pozitive

Comunicarea parinte - copil

Puncte forte ale personalitatii

Increderea in sine

Trei exercitii pentru rezilienta

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 18 evenimente

«FEBRUARIE 2023»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Obiecte decorative

Propus de: ancuta-loredana

Sondajul zilei

Considerati ca rezolvarea exercitilor din auxiliare este eficienta in privinta succesului elevului? Comentați!

167 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: yasminaa Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN