Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Şcoala acasă? Da, este posibil cu ExamenulTau!

Din fericire, acest lucru poate fi implementat cu usurinta multumita ExamenulTau.ro – singura platforma de invatare online  avizata de Ministerul Educatiei Natonale, prin OMEN 41.425/12.02.2020, destinata elevilor de gimnaziu pentru rezolvarea temelor zilnice, recapitularea de dinaintea  tezelor semestriale si pregatirea pentru Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a.

ExamenulTau.ro ofera 100% din reursele necesare pregatirii la romana si matematica de gimnaziu, totul intr-un format modern, accesibil, simplu de folosit de acasa, complet gratuit pana la finalul lunii martie!
Iata pasii pe care trebuie sa ii urmati daca vreti si dvs. sa  il folositi de acasa, in procesul de predare.

Crearea unui cont

Accesati pagina Solicita DEMO si completati formularul. Imediat dupa inscriere veti primi un email cu datele contului dvs. Apasati butonul ACCESEAZA DEMO din emailul respectiv si gata – beneficiati de acces gratuit la platforma online ExamenulTau.ro! Atat de simplu!
Elevii dvs. vor urma exact aceiasi pasi pentru a-si crea cont si a putea accesa toate resursele platformei!

Folosirea platformei

Platforma poate fi folosita atat in procesul de predare online, cat si pentru invatare individuala, de catre fiecare elev in parte.

Folosirea platformei in cadrul lectiilor predate online

Fie ca alegeti sa predati pe Skype sau Zoom, ExamenulTau.ro va vine in ajutor cu lectii video, probleme rezolvate si explicate pas cu pas si fotografii care contin cele mai importante notiuni ale lectiei pe care alegeti sa o predati.
De asemenea, aveti posibilitatea de a folosi testele de exersare in procesul dvs. de predare, pentru a testa notiunile dobandite de elevii dvs. in urma predarii lectiei. La finalul testului, elevii dvs. va pot arata capturi de ecran cu notele obtinute si va pot explica ce anume nu au inteles din lectie.

Evaluarea elevilor o puteti face prin intermediul testelor pe multicapitol, iar verificarea cunostintelor pentru Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a, o puteti face prin intermediul simularilor de examen, care imita cu fidelitate examenul propriu-zis, ca numar de itemi si nivel de dificultate.

Folosirea platformei de catre elevi, individual, in ritm propriu

Indiferent ca alegeti sa alocati teme prin intermediul Whatsapp sau al altor aplicatii online, ExamenulTau.ro va ofera posibilitatea alocarii si verificarii online a temelor pentru acasa.

Alegeti capitolele care trebuie parcurse si pana cand, iar la termenul limita solicitati elevilor o captura de ecran a raportului de note pe capitole, functionalitate disponibila in platforma, unde se va vedea activitatea elevilor  pe fiecare capitol.

Daca doriti sa vedeti evolutia elevilor dvs., le puteti solicita o captura de ecran cu Istoricul Subcapitolelor, in care apar toate notele elevilor la acelasi tip de test.

Daca in continuare aveti nelamuriri, echipa de Suport de la ExamenulTau.ro este de asemenea disponibila pentru a va raspunde la orice intrebare, dupa urmatorul program:
Luni, Miercuri si Vineri: 09:00 – 16:00
Marti si Joi: 15:30 – 21:00

Echipa de Suport poate fi contactata fie la adresa de e-mail suport@intuitext.ro, fie la unul dintre numerele de telefon 021/300.02.20 sau 021/300.03.73.

Haideti si dvs. pe ExamenulTau.ro alaturi de alte mii de profesori romani care au ales sa isi mute lectiile online pe perioada inchiderii scolilor!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 19.03.2020 22:11 | 18732 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

294 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN