Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Pregătirile pentru anul școlar viitor au început deja! Auxiliare și culegeri moderne și eficiente.

Știm că vă doriți ca la ore copiii să participe cu drag, să fie curioși și dornici să exploreze și să descopere cele mai interesante și uimitoare lucruri despre lumea înconjurătoare.

Pentru a veni în ajutorul învățătorilor și profesorilor de gimnaziu ce își doresc ca elevii să aibă parte de o educație impecabilă, editura Intuitext vă prezintă oferta de caiete ale elevului pentru ciclul primar și gimnazial, de la clasa pregătitoare până în clasa a VI-a.

Aceste materiale au fost deja folosite de numeroși profesori și elevi, sunt conforme cu programa școlară și cu noile cerințe psihopedagogice și, foarte important, sunt realizate cu suflet și din suflet de autori cu multă experiență la catedră.

De aceea, specialiștii Intuitext în educație alături de echipe de profesori cu rezultate excepționale la catedră vă oferă caietele elevului create în acord cu dorințele dumneavoastră și cu profilul noilor generații de elevi.

Având o abordare modernă, atractivă și eficientă, caietele Intuitext – pentru clasele primare și ciclul gimnazial – sunt utile atât pentru studiul la clasă, cât și acasă din următoarele motive:

- conțin exerciții care încurajează inteligența emoțională a elevilor și abilitatea acestora de a argumenta un anumit punct de vedere;

- stimulează imaginația și abilitatea elevilor de a se exprima în scris;

- evaluările sunt concepute cu grade diferite de dificultate. Exercițiile obișnuite sunt însoțite de altele puțin mai grele și chiar unele pentru elevii excelenți;

- prin jocurile propuse, elevii asociază matematica și studiul cu experiențe plăcute, chiar distractive;

- conțin exerciții prin care copiii sunt provocați să se raporteze față de anumite personaje, să-și exprime sentimentele și emoțiile pe care le simt când vine vorba de personajele unui text literar;

- la finalul fiecărei evaluări, elevii sunt invitați să aprecieze singuri cât de bine s-au descurcat în cadrul sarcinilor din caiet. Astfel, își dezvoltă abilitatea de a se autoevalua;

- contribuie la îmbogățirea vocabularului prin exerciții sub formă de joc foarte plăcute;

- conțin exerciții care îi învață pe elevi să-i observe pe cei din jur, să fie atenți la detalii și să poată descrie persoane din anturajul apropiat;

- îi ajută pe elevi să se familiarizeze cu Evaluările Naționale, să înțeleagă unde mai au de învățat și de îmbunătățit;

- propun o abordare plăcută, cu grafică atractivă, pentru ca elevii să perceapă testările ca ocazii de a înțelege ce nu știu foarte bine.

 

În plus, editura Intuitext a pregătit o serie de titluri noi atât pentru clasele primare, cât și pentru gimnaziu.

Pentru ciclul primar, specialiști de renume în educație și cadre didactice cu o înaltă calificare au realizat colecția ÎNVEȚI CU PLĂCERE, ce conține caiete cu ajutorul cărora elevii își formează, încă din primii ani, o atitudine pozitivă în raport cu școala.

Astfel, Comunicarea în limba română, Matematica și explorarea mediului sau Dezvoltarea personală vor deveni disciplinele preferate ale micilor exploratori, curioși să afle toate misterele lumii în care trăim.

De asemenea, și pentru ciclul gimnazial, editura Intuitext a pregătit lucrări noi, care să-i ajute pe elevi să înțeleagă mai ușor noțiunile dificile de Matematică, Limba română și Informatică.

Pentru mai multe informații, apelați: 0372 156 300unde un agent de vânzare vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00.

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 28.05.2019 15:08 | 1333 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 50 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

316 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN