Jocuri educaţionale

Girafa la dietă
Aflarea termenului necunoscut. Metoda balanţei
Matematica Clasa a III-a

Provizii
Factor comun
Matematica Clasa a III-a

Testoasa
Elemente intuitive de geometrie. Forme plane
Matematica Clasa a III-a

Nu punem pauză educației! Învățarea continuă acasă!

Trăim vremuri provocatoare. Situație care ne îndeamnă să găsim soluții alternative. Care ne solicită să transformăm dificultățile în oportunități.

Oferta speciala Intuitext

Școlile s-au închis. Rămâne deschisă însă învățarea acasă.

Cu ajutorul Intuitext, elevii nu rămân în urmă cu materia! De aceea, susținem educația în această etapă dificilă, cu o ofertă specială.

 

TOATE PRODUSELE INTUITEXT beneficiază de 40% REDUCERE*, pentru învățarea de acasă în mod plăcut și eficient! Ofertă valabilă în perioada 11.03.2020-31.03.2020

 

Auxiliarele INTUITEXT propun o învățare de la simplu la complex, care se construieşte prin implicarea directă a copilului, punând la dispoziție un set variat de exerciţii, cu grade diferite de dificultate, care stimulează curiozitatea în explorare, fiind concepute în strânsă legătură cu experiențele trăite de copii sau posibile în realitate

 

Cum îi ajută caietele INTUITEXT pe elevii dvs. chiar și acasă?

-auxiliarele INTUITEXT conțin exemple de situații pe care elevii de la clasa dumneavoastră le pot trăi în realitate. Exemple: la Comunicare în limba română învață să trimită o scrisoare, o carte poștală unui coleg, unei rude sau învață cum să țină un Jurnal. La acestea, la Matematică, se adaugă: activități practice de tipul „Împăturește hârtia”, probleme de tip poveste (Camera enigmelor, Vizita la Planetariu etc.) sau tipuri variate de probleme oferite spre rezolvare. Un  alt exemplu elocvent,  cuprinzând cunoștințe utile în viața de zi cu zi,  este la Informatică, unde li se vorbește despre: importanța protecției datelor personale.

Oferta speciala Intuitext

 -caietele conțin explicații care facilitează întregul demers al învățării.Totul îmbrăcat într-un conținut atractiv, creativ, cu jocuri care fac învățarea relaxantă.

Oferta speciala Intuitext

 -exercițiile rezolvate în pași și modelele de rezolvări integrate în auxiliare reprezintă un GHID permanent al elevului.

Oferta speciala Intuitext

 -principiile autoevaluării au fost respectate și incluse în caietele INTUITEXT, copiii și părinții, având posibilitatea de a evalua munca depusă și de a întocmi un punctaj. Dacă punctajul este nesatisfăcător, atunci, copilul se poate întoarce la învățarea și aprofundarea noțiunii.

Iată ce spune doamna Claudia Ionescu - profesor documentarist și Director Școala Gimnazială nr. 4 "Elena Donici Cantacuzino", Pucioasa, Dâmbovița:

Am optat pentru Editura Intuitext. Ce m-a determinat să le aleg? Sunt tare deștepteSunt cel mai bine raportate la programele școlare, au specificate chiar și competențele specifice și conținuturile învățării menționate. Caietele nu au rolul de a plictisi sau doar de a evalua. Prin sarcinile propuse, se dezvoltă elevilor curiozitate, creativitatea, gândirea critică, exprimarea de opinii, le formează deprinderi sănătoase de lucru – îi invită pe copii să exploreze, să lucreze cu textul, să își exprime opinii pro-contra, să formuleze răspunsuri la întrebări, să integreze în vocabular cuvintele învățate, să învețe prin cooperare.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 11.03.2020 15:57 | 2646 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Carti online gratis

Lectura obligatorie
Lectura suplimentara

Teatru online pentru copii si parinti

Metode alternative de educatie

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 88 evenimente

«MARTIE 2020»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Stăm acasă!

Propus de: bianca_badita

Sondajul zilei

Cum lucraţi în această perioadă cu elevii?

119 voturi | 5 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: ioana_popescu Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Accesaţi Lecţii online şi împărtăşiţi colegilor ideile dvs.