Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Nu punem pauză educației! Învățarea continuă acasă!

Oferta speciala Intuitext

Școlile s-au închis. Rămâne deschisă însă învățarea acasă.

Cu ajutorul INTUITEXT, elevii nu rămân în urmă cu materia! De aceea, susținem educația în această etapă dificilă, cu o ofertă specială.

TOATE PRODUSELE INTUITEXT beneficiază de 40% REDUCERE*, pentru învățarea de acasă în mod plăcut și eficient! Ofertă valabilă în perioada 11.03.2020-30.04.2020

 Vă suntem alături și cu:

- materialele pe care le găsiți, pe clase, în didactic.ro

pentru toți elevii de primar: joacă și învățare cu ajutorul platformei www.ScoalaIntuiext.ro

Pe perioada închiderii şcolilor, oferim acces gratuit la platforma noastră! ScoalaIntuitext.ro este produsul educațional online pentru clasele primare bazat pe conceptul de învățare prin joc.

UPDATE: Iar cadrele didactice de învățământ primar au, începând cu 27 martie, ACCES GRATUIT la o nouă secțiune: Pagina Învățătorilor.

 

Auxiliarele INTUITEXT propun o învățare de la simplu la complex, care se construieşte prin implicarea directă a copilului, punând la dispoziție un set variat de exerciţii, cu grade diferite de dificultate, care stimulează curiozitatea în explorare, fiind concepute în strânsă legătură cu experiențele trăite de copii sau posibile în realitate

 

Cum îi ajută caietele INTUITEXT pe elevii dvs. chiar și acasă?

-auxiliarele INTUITEXT conțin exemple de situații pe care elevii de la clasa dumneavoastră le pot trăi în realitate. Exemple: la Comunicare în limba română învață să trimită o scrisoare, o carte poștală unui coleg, unei rude sau învață cum să țină un Jurnal. La acestea, la Matematică, se adaugă: activități practice de tipul „Împăturește hârtia”, probleme de tip poveste (Camera enigmelor, Vizita la Planetariu etc.) sau tipuri variate de probleme oferite spre rezolvare. Un  alt exemplu elocvent,  cuprinzând cunoștințe utile în viața de zi cu zi,  este la Informatică, unde li se vorbește despre: importanța protecției datelor personale.

Oferta speciala Intuitext

 -caietele conțin explicații care facilitează întregul demers al învățării.Totul îmbrăcat într-un conținut atractiv, creativ, cu jocuri care fac învățarea relaxantă.

Oferta speciala Intuitext

 -exercițiile rezolvate în pași și modelele de rezolvări integrate în auxiliare reprezintă un GHID permanent al elevului.

Oferta speciala Intuitext

 -principiile autoevaluării au fost respectate și incluse în caietele INTUITEXT, copiii și părinții, având posibilitatea de a evalua munca depusă și de a întocmi un punctaj. Dacă punctajul este nesatisfăcător, atunci, copilul se poate întoarce la învățarea și aprofundarea noțiunii.

Iată ce spune doamna Claudia Ionescu - profesor documentarist și Director Școala Gimnazială nr. 4 "Elena Donici Cantacuzino", Pucioasa, Dâmbovița:

Am optat pentru Editura Intuitext. Ce m-a determinat să le aleg? Sunt tare deștepteSunt cel mai bine raportate la programele școlare, au specificate chiar și competențele specifice și conținuturile învățării menționate. Caietele nu au rolul de a plictisi sau doar de a evalua. Prin sarcinile propuse, se dezvoltă elevilor curiozitate, creativitatea, gândirea critică, exprimarea de opinii, le formează deprinderi sănătoase de lucru – îi invită pe copii să exploreze, să lucreze cu textul, să își exprime opinii pro-contra, să formuleze răspunsuri la întrebări, să integreze în vocabular cuvintele învățate, să învețe prin cooperare.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 11.03.2020 15:57 | 10600 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 49 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

290 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN