Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Ȋnscrie un material educaţional pe Digitaliada.ro şi poţi câştiga echipamente IT şi electronice

Competiția se desfășoară pe www.digitaliada.ro,  în perioada 22 ianuarie – 15 martie 2018 iar materialele vor fi evaluate de o comisie de experți în educație și conținut digital. Concursul #Digitaliada oferă ca premii echipamente electronice și IT și se adresează în principal cadrelor didactice din orice școală din România, dar și tuturor persoanelor interesate să creeze și să pună la dispoziția publicului larg materiale didactice în format digital pentru clasele V-VIII.

Digitaliada

Ediția a doua a concursului se extinde față de prima ediție prin introducerea mai multor secțiuni, dedicate atât profesorilor, cât și profesioniștilor din domeniul IT. Concurenții vor putea alege înscrierea materialului în secțiunea aplicații software, conținut digital de tip video sau proiecte didactice. Regulamentul de concurs poate fi consultat aici.

 

Digitaliada - Ȋnvăţare prin metode digitale în 30 de şcoli din mediul rural

Digitaliada este un proiect desfăşurat de Fundaţia Orange în 30 de şcoli din mediul rural pe parcursul anului şcolar 2017 – 2018. Digitaliada propune completarea metodelor clasice utilizate la clasă cu resurse educaționale bazate pe tehnologie. Ȋn cadrul proiectului, cele 30 de școli au primit un pachet complet pentru elevi și profesori: echipare tehnologică a unui laborator (tablete, videoproiector și laptop), conținut educațional digital, materiale suport pentru Matematică și TIC, formare dedicată pentru profesori în utilizarea materialelor digitale la clasă, dar și suport permanent.

Toate resursele digitale puse la dispoziţie sunt disponibile gratuit pe platforma online Digitaliada.ro.

Digitaliada se desfășoară cu avizul Ministerului Educației Naționale.

Despre Fundaţia Orange

Fundaţia Orange este o organizaţie non-profit care se implică în viaţa comunităţii prin realizarea de proiecte filantropice menite să aducă schimbări pozitive în viaţa persoanelor dezavantajate. Fundaţia Orange dezvoltă proiecte de educaţie digitală pentru copii din zone defavorizate, proiecte de sănătate, educaţie, cultură în beneficiul persoanelor cu deficienţe de vedere şi/sau de auz, în scopul integrării lor sociale. Pentru mai multe informaţii vă rugăm vizitaţi www.fundatiaorange.ro.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 15.02.2018 13:49 | 1562 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 49 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

290 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN