Matematica de clasa a IV-a este puntea pe care elevii pășesc în clasa a V-a

Dragi cadre didactice, mintea elevilor este ca un burete ce absoarbe toate noțiunile care le sunt prezentate și predate. Important pentru ei este să poată înțelege aceste noțiuni, să le rețină cu ușurință și să le aplice cât mai des pentru a nu fi uitate.

Elevii de clasa a IV-a mai au câteva luni la dispoziție pentru a se pregăti pentru una din schimbările majore din activitatea lor școlară – interacțiunea cu cadre didactice diferite cu stiluri diferite de predare.

Este esențial pentru elevi să exerseze noțiunile învățate în ciclul primar pentru că ele reprezintă bazele a tot ce vor învăța mai departe.

Editura Intuitext pune la dispoziția elevilor o culegere care să le ușureze această muncă și să îi sprijine în studiul individual.

Culegerea de matematică pentru clasa a IV-a este structurată în 10 unități de învățare: primele 9 conțin o serie de tematici aferente unității din care fac parte și sunt încheiate cu două teste, iar unitatea a zecea este de evaluare finală. 

Culegerea respectă programa școlară în vigoare și nu o depășește. Sarcinile de lucru sunt însoțite de răspunsuri și indicații de rezolvare, fiind ușor de parcurs și potrivite profilului de vârstă al elevilor.

Materialul pune la dispoziție 811 exerciții și probleme, având contexte variate pentru dezvoltarea tuturor competențelor prevăzute de programa școlară.

Sunt propuse spre rezolvare 18 teste sumative (câte două pentru fiecare capitol) și 10 teste finale care conțin 70 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, precum și în pregătirea pentru concursurile școlare.

Auxiliarul se dovedește a fi un adevărat ajutor și pentru pregătirea fiecărui elev pentru Evaluarea Națională. Este o culegere completă care le oferă elevilor un punct de plecare pentru aprofundarea cunoștințelor acumulate la clasă.

Exercițiile și problemele din culegere au nivele de dificultate variate, astfel încât este  accesibilă pentru orice elev.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 13.12.2022 13:24 | 7293 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Intaririle pozitive

Comunicarea parinte - copil

Puncte forte ale personalitatii

Increderea in sine

Trei exercitii pentru rezilienta

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 18 evenimente

«FEBRUARIE 2023»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Obiecte decorative

Propus de: ancuta-loredana

Sondajul zilei

Considerati ca rezolvarea exercitilor din auxiliare este eficienta in privinta succesului elevului? Comentați!

167 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: yasminaa Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN