Şcoala cu
bune practici

39 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Mărțișorul Intuitext vestitorul primăverii este pregătit pentru toate cadrele didactice

La început de primăvară, echipa Intuitext dorește să fie alături de dumneavoastră și a pregătit o ofertă specială atractivă pentru toate cadrele didactice.

În primul rând dorim să oferim produse la prețuri speciale clienților noștri și de aceea am redus prețul de vânzare pentru culegerile de matematică adresate elevilor din ciclul primar:

  1. Matematică - Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a II‑a - este concepută conform programei școlare în vigoare și respectă abordarea interdisciplinară a învățării. Într-o prezentare grafică deosebită, culegerea este o sursă de exersare și dezvoltare a competențelor de matematică și explorare a mediului.
  2. Matematică - Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a III‑a - Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, se adresează tuturor elevilor și facilitează atât consolidarea achizițiilor de bază, cât și pregătirea în vederea participării la concursurile de matematică. Cele 20 de teste conțin 140 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, pentru cunoașterea nivelului de formare a competențelor specifice. Materialul pune la dispoziție pagini cu răspunsuri pentru toate exercițiile, acest lucru contribuind la procesul de autoevaluare.
  3. Matematică - Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a IV‑a - Materialul pune la dispoziție 811 exerciții și probleme, având contexte variate pentru dezvoltarea tuturor competențelor prevăzute de programa școlară. Sunt propuse spre rezolvare 18 teste sumative (câte două pentru fiecare capitol) și 10 teste finale care conțin 70 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, precum și în pregătirea pentru concursurile școlare.

În al doilea rând primiți transport gratuit pentru comenzile care depășesc suma de 150 lei.

O primăvară minunată!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 01.03.2023 09:17 | 7852 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (2)

0 0

01.03.2023 13:53 popanamariaandreea

Interesant!

0 0

26.03.2023 16:11 itmediaseo

Publicitatea contextuală pe Google/Yandex

Vom crea fluxul continuu de clienți noi, vom, asigura departamentul de vânzări cu cereri, vom mări traficul site-ului. Posibilitatea de a vinde rapid produsul/serviciul și monitoringul complet al cheltuielilor financiare nu sunt singurele avantaje ale publicității contextuale..

Avantajele publicității contextuale

Anunțul va fi văzut
doar de acei utilizatori, care sunt deja interesați în produsele și serviciile dumneavoastră. Puteți alege regiunea și timpul afișării publicității pentru atragerea publicului-țintă.

Rezultatul rapid
Nu va trebui să așteptați câteva luni pentru obținerea rezultatului și profitului. Clienții vor veni deja mâine!

Lista nelimitată
puteți folosi o listă nelimitată de cuvinte-cheie pentru promovarea publicității dumneavoastră.

Cadoul
Analiza concurenților dumneavoastră direcți drept cadou!

Avantajele promovării SMM

Acoperirea largă
Deja azi publicul rețelelor de socializare e mai mare față de cel al televiziunii.

Loialitatea clienților
SMM poartă un caracter discret și e perceput de utilizatori nu ca o publicitate, dar ca un bloc de noutăți.

Concepții creative
Ne ocupăm de generarea ideilor creative pentru promovarea brandului în mediile de socializare și alegem modalități de a livra acest conținut publicului-țintă.

Randament
Randamentul conturilor noastre publicitare este de minim 200%. Bugetul dumneavoastră e în mâini sigure.

Avantajele promovării SEO

Lipsa unui buget
Spre deosebire de alte canale de promovare, pentru promovarea SEO în Moldova nu e nevoie de un buget publicitar, prețul serviciului fiind unica cheltuire

Un rezultat pe termen lung
În alte tipuri de promovare, dacă vi se termina bugetul, anunțurile dumneavoastră dispar. În promovarea SEO, rezultatul e suficient pentru cel puțin doi ani.

Încredere
Încrederea în rezultatele căutării organice (SEO) e mai mare, deseori utilizatorii special omit anunțurile și trec la rezultatele căutării organice

Cel mai avantajos canal de promovare
Lipsa bugetului și un rezultat suficient pentru cel puțin 2 ani localizează promovarea SEO în fruntea canalelor de promovare după randament.

DEZVOLTAREA DE LANDING PAGE (A PAGINII DE ATERIZARE)

Creăm Landing page-urile la comandă. Dumneavoastră doriți să primiți rezultatul maxim? Fiecare proiect este supus unui audit de către marketologul nostru, introducem corective, îmbunătățim calitățile de vânzare, veți primi landing page care va asigura vânzările!

Dezvoltarea site-urilor de orice dificultate

Folosim tehnologii performante în dezvoltarea site-urilor. Lucrăm cu framework-uri, CMS populare precum WordPress, Joomla, Tilda. Dezvoltăm site-uri scrise de la zero la comandă în Moldova, Rusia, Europa și America.

În acordul despre dezvoltarea site-ului sunt clar indicați termenii, și noi întotdeauna le respectăm!

`

Promovarea online în Chișinău, Moldova

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

147 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN