Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Manuale Intuitext - Planificări calendaristice și proiectări integrate pe unități de învățare pentru clasa I și a II-a, MEM și CLR

Planificările calendaristice au fost întocmite chiar de autorii manualelor: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel.

Descărcați planificările calendaristice pentru a afla recomandările autorilor privind alocarea orelor pentru fiecare unitate de învățare și împărțirea pe săptămâni.

Clasa I

Planificare calendaristică, MEM, clasa I

Clasa a II-a

Planificare calendaristică, CLR, clasa a II-a

Planificare calendaristică, MEM, clasa a II-a

 

Desigur, planificările calendaristice sunt orientative, dvs puteți interveni pentru a le adapta la nivelul clasei și la nivelul elevilor cu care lucrați.

 

Proiectarea integrată a unităților de învățare

Pentru clasa a II-a, vă punem la dispoziție proiectarea integrată pentru CLR și MEM, pentru unitățile de învățare Printre sunete și cuvinte și Înfățișarea Pământului, din Manualele Intuitext.

Proiectare integrată CLR și MEM clasa a II-a Sunete, numere și cuvinte

Proiectare integrată CLR și MEM clasa a II-a Înfățișarea Pământului

 

Ghidul învățătorului

Ghidul învățătorului în format digital aferent manualelor și auxiliarelor Intuitext se oferă gratuit cadrelor didactice ce au comandat manualele și caietele Editurii Intuitext.

În acest sens, vă rugăm să ne scrieți pe adresa scoala@intuitext.ro și să ne spuneți școala, clasa, orașul și județul dvs. În cel mai scurt timp, veți primi în căsuța dvs de e-mail ghidul corespunzător clasei dvs.


Ce părere aveți despre manualele Intuitext? Ce alte tipuri de materiale v-ar fi utile? Așteptăm cu interes opiniile dvs în comentarii.

 

 

Manuale Intuitext | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 15.10.2014 12:45 | 56810 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (91)

0 0

15.10.2014 13:23 Dinca Viorica

Manualele de CLR pentru clasa I,când vor fi disponibile?

0 0

15.10.2014 13:55 angelailas Acest comentariu a fost moderat de webmaster

@Dinca Viorica
Manualele de CLR pentru clasa I nu sunt disponibile încă deoarece există o contestație a rezultatelor de la licitația pentru aceste manuale, care nu a fost soluționată încă.

Nu știm termenul la care Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor va anunța o decizie. Până la acea dată, manualele nu pot fi făcute publice.

0 0

15.10.2014 15:30 catalin_dragutescu

E bine ca suntem pusi sa comandam ,dar inca nu avem manuale de comunicare,sunt in litigiu.Mai mira pe cineva?Era de mirare sa mearga treba bine!

0 0

15.10.2014 17:13 johannamonica

Eu asa stiu ca planificarea calendaristica se proiecteaza integrat.

0 0

16.10.2014 15:50 ailenrok

Buna ziua !

Felicitari pentru realizarea manualului de MEM - clasa I ! Este interesant si foarte bine realizat si cred c-o sa le placa atat cadrelor didactice cat si copiilor . Cred ca la fel este si manualul de CLR pentru clasa I. De asemenea si caietele pentru elevi. Pentru semestrul II intentionez sa comand si caietele pentru elevi.
Eu doresc sa lucrez la clasa pe editura INTUITEXT

0 0

16.10.2014 16:27 sorana-b

Felicitări pentru manualele realizate! Sunt interesată de aceste manuale. Vă rog, să-mi trimiteți pe adresa mea de mail (albuana_b@yahoo.com) și planificarea calendaristică la CLR (dacă se poate). Știu că nu se poate face publică. Mulțumesc!

0 0

16.10.2014 18:52 dorinav

Felicitari pentru materialele realizate! Petru mine competia are un castigator care este INTUITEX. Mi-as dori foarte mult sa vad rezolvata si problema manualului pentru CRL . Sincer, am obosit de cand astept o solutionare. Toata aceasta tergiversare este in detrimentul elevilor. Am vazut si manualele de clasa a II-a si am ajuns sa-i invidiez pentru norocul care il au...sa le poata avea pe amandoua.

0 0

16.10.2014 19:14 sabina_urian

De ce în manualul de M.E.M clasa a IIa înmulţirea şi împărţirea sunt tratate în doar câteva pagini

0 0

16.10.2014 21:51 crengutaalexe

La clasa a II-a, la MEM, competența 1.5. vizează inmultirea si impartirea in concentrul 0-1000 prin adunari/scaderi repetate. Paginile la care faceti referire sunt destinate, in mod special, invatarii, in unitatile 6 (vol 1) si 2 (vol 2), apoi aplicatiile se regasesc si in unitatile urmatoare. Tabla inmultirii este un continut care se abordeaza in clasa a III-a; in clasa a II-a elevii doar se familiarizeaza cu inmultirea, rezolva numai prin adunare repetata nefiind necesare lectii pentru inmultirea cu 1, 2, 3....algoritmul fiind acelasi in fiecare situatie: adunarea repetata. Aceeasi explicatie este si pentru impartire. Daca veti studia Programa pentru clasa a III-a, pusa in dezbatere publica, veti constata ca inmultirea a doua numere de o cifra (tabla inmultirii) si tabla impartirii dedusa din tabla inmultirii sunt continuturi abordate in clasa a III-a, corespunzatoare competentei 2.5.

0 0

18.10.2014 09:12 sunshine_szb

La o prima vedere am optat pentru manualele Intuitex, insa ma sperie gandul cu planificarile, pe care le-am intocmit dupa auxiliarele altei edituri. Vreau sa va intreb daca o sa ne puneti la dispozitie si proiectarea integrata a unitatilor de invatare (cls a II-a)? Am vazut ca sunt deja doua realizate, dar ma intereseaza daca o sa postati si restul?

0 0

18.10.2014 11:27 crengutaalexe

Ghidul invatatorului contine proiectele tuturor unitatilor de invatatre pentru semestrul I. Ulterior, vor fi postate si pentru semestrul al II-lea, astfel incat sa fie la dispozitia celor care lucreaza dupa manualele editurii INTUITEXT.

0 0

08.08.2015 19:40 tatiana_tudur

Apreciez manualele intuitext. Am lucrat cu acestea în clasa I și voi lucra în continuare în clasa a II-a.
tatiana tudur

1 0

18.10.2014 15:13 mirela_mihaescu2000

La clasa a II-a, la MEM, competența 1.5. vizează inmultirea si impartirea in concentrul 0-1000 prin adunari/scaderi repetate. Paginile destinate in manualul INTUITEXT inmultirii/ impartirii in unitatile 6 (vol 1) si 2 (vol 2) vizeaza invatarea, apoi aplicatiile se regasesc si in unitatile urmatoare. Manualul contine aprox. 90 de exerciții și probleme în care se utilizează înmulțirea și/sau împărțirea.
In ceea ce priveste inmultirea, conform programei scolare pentru clasa a II-a, elevii se familiarizeaza cu operatia de inmultire, invata proprietatile înmultirii, legatura cu impartirea, rezolva operatii de inmultire prin adunare repetata sau prin aplicarea proprietatilor inmultirii, nefiind obligatorii lectii pentru toate inmultirile cu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10...., intrucat rezultatul se afla in acelasi mod. Indiferent daca un factor este 2 sau 3 sau 4, elevul afla prin adunare repetata. Deci, este foarte important sa efectueze corect adunarea.
Asa cum invata, spre exemplu, sa afle rezultatul inmultirii 2 x 4, tot asa invata sa afle rezultatul inmultirii 2 x 44, adica prin adunare repatata (a se vedea cum este formulata competenta 1.5. Inmultirea si impartirea in concentrul 0-1000 prin adunari/scaderi repetate).
Daca elevii inteleg semnificatia operatiei de inmultire/impartire, vor putea identifica operatiile de inmultire/impartire corespunzatoare situatiilor ilustrate sau exprimate in limbaj matematic, dupa care vor efectua prin adunare/scadere repetata. Manualul contine destule exercitii cu adunari si scaderi, astfel incat elevii sa poata calcula rezultatul inmultirilor, respectiv al impartirilor.
Indiferent de cat spatiu este alocat intr-un manual competentei ce vizeaza efectuarea inmultirii/impartirii, invatatorii sunt aceia care decid cate ore trebuie alocate, in functie de nevoile reale ale elevilor, astfel incat acestia sa demonstreze competenta de a efectua inmultiri si impartiri in concentrul 0-1000, prin adunare/scadere repetata, pana la sfarsitul clasei a II-a.
Programa pentru clasa a III-a, pusa in dezbatere publica, contine inmultirea a doua numere de o cifra (tabla inmultirii) si tabla impartirii dedusa din tabla inmultirii (continuturi ce nu apar astfel formulate in programa pentru clasa a II-a), iar competenta este 2.5 si precizeaza ca inmultirile si a impartirile se efectueaza cu ajutorul tablei inmultirii (la clasa a III-a).
Asa ca, toate la timpul lor.
Abordarea invatarii in manualele INTUITEXT este una adecvata realizarii invatarii centrate pe competente. Manualele respecta in totalitate programa scolara, asigura realizarea competentelor prin continuturile prevazute in programa scolara.

0 0

19.10.2014 18:11 veronica8

Felicitări pentru munca depusă! Nu am observat în planificarea conținuturilor, activități separate de lectură. Nu este oră distinctă, lectura?

0 0

20.10.2014 00:11 doiny14

Ati putea sa postati aici programa care este pusa in dezbatere pentru clasa a III-a?
Multumesc!

0 0

20.10.2014 14:17 laura_iordache10

Unde gasesc ghidul?

0 0

21.10.2014 15:02 ailenrok

Buna ziua !

Ora de lectura este cuprinsa in manualul de CLR pentru clasa I ? Ar fi poate util un auxiliar si pentru lectura , eventual un suport didactic pentru ora de lectura ( pentru elevi si cadre didactice ...
Ar putea fi o idee buna realizarea de catre Editura INTUITEXT a unui suport didactic pentru ora de lectura ? Care este parerea dv-stra ? .....

0 0

21.10.2014 19:38 silvia8

felicitari pentru manualele de clasa a2a ! in scoala noastra comanda la manuale s-a facut pe editura intuitext .noua ne-au placut f. mult .si pe mine ma intereseaza ora de lectura ! pt.dezvoltare personala aveti ceva?

0 0

23.10.2014 20:09 maria-11

am comandat manualele pentru clasa I. ce trebuie sa fac pentru a primi ghidul? cand putem ”rasfoi” si cartile de comunicare?

0 0

27.10.2014 20:22 costeaoana

Felicitari autorilor pentru manualele elaborate. Toate cadrele din scoala noastra le-au comandat. Eu personal mi-as dori sa pot avea parte si de manualul CLR clasa I pe durata acestui an scolar. Sper sa se rezolve neintelegerile cat mai curand pentru a beneficia atat noi, cadrele, cat si elevii de materiale atractive si interesante .Alegand aceste manuale pentru ei am avut in vedere sa le fac o surpriza placuta si utila. De aceea va multumesc si sper ca in semestrul al II-lea sa achizitionez si caietele auxiliare.

0 0

28.10.2014 05:36 zta2b3

Eu stiu ca planificarea calendaristica se face integrat si la clasa I si la clasa aIIa .

0 0

03.12.2014 16:04 apopei_georgeta

Avem nevoie de proiectarea tuturor unitatilor de invatare pentru semestrul al II- Iea.Pe primul semestru ne-am descurcat cum am putut.Este bine pentru noi sa le avem pentru le putea personaliza in vacanta de iarna.MULTUMIM!

0 0

04.01.2015 20:17 veronica-edi

Mai sunt multe de corectat.In ambele manuale sunt foarte putine exercitii practice.Cum să folosim CD.urile dacă nu avem calculatoare?La țară se invață și in regim simultan....etc

0 0

13.01.2015 18:42 carolinaeliza40

La clasa I cand veti publica proiectarea unitatilor de invatare la matematica si la romana???
Ne bulverseaza atatea proiectari ale unitatilor de invatare la 3 randuri de manuale in semestrul I,mai ales in cazul in care suntem luati la intrebari de catre inspectori.

0 0

14.01.2015 10:59 florentin55

Am comandat ghidul, dar nu l-am primit!

0 0

16.01.2015 20:44 nmonica

Unde pot comanda ghidul?

0 0

26.01.2015 17:33 dinanemes

Multi copii de la tara nu au calculatoare si atunci ce vor face cu cd-urile ? Cele care predam la 2 sau chiar 3 clase simultane cum vom proceda?Cartile sunt frumoase,dar de ce nu au voie copiii sa completeze in ele daca tot au fost tiparite cu patratele libere sau li se cere sa incercuiasca sau sa duca corespondenta?De unde putem comanda ghidul?

1 0

26.02.2015 16:38 yryna87

Cum pot intra in posesia planificarilor calendaristice si pe unitati de invatare la clasa I, CLR si MEM? Mi le puteti trimite in mail? Va multumesc frumos! (irina_balteanu@uahoo.com)

1 0

29.03.2015 20:41 Mihaela2211

Buna seara! Vreau sa comand Ghidul invatatorului, pentru INTUITEXT, clasa I! care este procedura?Ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat!

2 0

01.09.2015 17:04 crinalb

Cum as putea intra in posesia Ghidului invatatorului pentru clasa I si aIIa? (inv.elena_nuta@yahoo.com)

0 0

10.09.2015 00:11 rodikadeak

Ti-am trimis.Succes!

0 0

10.09.2015 00:45 rodikadeak

Nu stiu de ce, mi s- a returnat mailul deci n-am reusit sa ti-l trimit. Verifica adresa de mail .

0 0

11.09.2015 12:19 crinalb

Multumesc pentru straduinta,nu stiu ce s-a intamplat de a fost returnat. Am verificat adresa de imeil. As avea marea rugaminte sa mai incercati o data sa mi-l trimiteti.Multumesc anticipat.

0 0

13.09.2015 21:33 rodikadeak

Am incercat din nou dar am primit la fel mesaj de eroare trimitere.Am copiat raspunsul , ca sa-l vezi si tu, si ti-l trimit mai jos:
,,Bună. Acesta este programul de qmail-trimitere la yahoo.com.
Mi-e teamă că nu am fost în stare să livreze mesajul dvs. la urmatoarele adrese.
Aceasta este o eroare permanent; Am renunțat. Îmi pare rău că nu a mers.
:
98.136.216.26 nu dupa ce am trimis mesajul.
Gazdă de la distanță a spus: 554 error livrare: dd Acest utilizator nu are un cont yahoo.com (elena_nuta@yahoo.com) [-5] - mta1022.mail.gq1.yahoo.com
--- Mai jos această linie este o copie a mesajului.
Întoarcere-Path: ,,
Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta.Daca vrei scrie-mi de pe o alta adresa de mail ,pe adresa mea, rodikadeak@yahoo.com si o sa -ti retrimit.Toate cele bune!

0 0

06.09.2016 19:49 miry_toader

buna!ma puteti ajuta cu ghidul pentru clasa a III-a? adresa de e-mail: miry_toader@yahoo.com

0 0

20.02.2017 21:54 danutza_chivy

ma puteti ajuta cu ghidul invatatorului clasa I ,va rog, multumesc!!! email danutza_chivy@yahoo.com

0 0

05.09.2017 17:05 anisoaradeacu

imi puteti trimite si mie, va rog, ghidul invatatorului pentru clasa I? anisoaradeacu@yahoo.com este adresa mea de e-mail. Si...ma poate indruma cineva sa pot ajunge in posesia planificarilor calendaristice si pe unitati de invatare pentru clasa I, CLR,MEM ed.Intuitext? Multumesc anticipat!

0 0

06.09.2017 19:15 cristina_oprea

Buna ziua! Imi puteti trimite si mie ghidul, va rog? cristina.oprea30@yahoo.com
Multumesc!

0 0

06.09.2017 19:16 cristina_oprea

Pentru clasa a II a, m-ar interesa!

0 1

05.09.2015 12:59 cotoranu

Cum as putea sa intru in posesia Ghidului pentru clasa I in conditiile in care Sc. unde am repartitie a facut comanda la Editura Intuitext pentru anul scolar 2015-2016
rapeanu.cristina74@yahoo.com

0 0

10.09.2015 00:03 rodikadeak

Iti trimit eu. Succes!

0 0

10.09.2015 13:09 crinalb

as dori daca se poate sa primesc Ghidul invatatorului pentru clasa aIIa

0 0

11.09.2015 20:14 c_gaby

Mă poate ajuta cineva cu un model de planificare la clasa I? (adresa mea: gaby_ciobanu09@yahoo.com).

0 0

11.09.2015 20:17 c_gaby

As dori si eu Ghidul invatatorului pentru clasa I. Lucrez pe manualele Intuitext. (gaby_ciobanu09@yahoo.com)

0 0

13.09.2015 10:27 ioana_cris

As dori sa primesc si eu ghidul invatatorului ptr.clasa a II-a, daca se poate, va rog
Adresa de email este cusen_ioanacristina@yahoo.com
Va multumesc!

0 0

14.09.2015 14:14 alinadobro

Buna ziua! Doresc si eu Ghidul invatatorului pentru clasa a II-a. Precizez ca lucram pe manualele Intuitext. Va multumesc! alinadanielau@yahoo.com

0 0

14.09.2015 22:39 17081954

Mă poate ajuta cineva cu un model de planificare la clasa I? Lucrez pe manualele Intuitext. Va multumesc! petrescu_ghe@yahoo.com

0 0

15.09.2015 22:28 calborean

Buna ziua! Doresc si eu Ghidul invatatorului pt clasa I si a II, precizez ca lucrez pe manualele intuitext si la clasa de simultan. Adresa mea este : mihaela_ovi21@yahoo.com
VA MULTUMESC

0 0

15.09.2015 22:49 maryes

Buna seara!Lucrez pe manuale INTITEXT.Ma poate ajuta cineva cu Ghidul invatatorului pentru clasa I ?(harcamaria@yahoo.com) Multumesc!

0 0

15.09.2015 22:50 maryes

INTUITEXT

0 0

16.09.2015 13:02 prof_lucica

LUCREY DUPA MANUALELE INTUITEX.AM COMANDAT SI AUXILIARELE SI DORESC SA INTRU IN POSESIA GHIDULUI PENTRU CLS I( nicoletasima67"yahoo.com) Multumesc !!!!!!!!!

0 0

16.09.2015 15:39 ORBENI1

Eu am clasele I si aIIa am comandat si auxiliare la amândouă clase, setul complet, primesc ghiduri la ele? Daca nu, va rog trimiteți-mi! Multumesc

0 0

18.09.2015 11:42 veronicamazilu

Apreciez manualele intuitext. Am lucrat cu acestea în clasa I și voi lucra în continuare în clasa a II-a. ( hulutasorin@yahoo.com) Multumesc !!!!!!!!!

0 0

19.09.2015 00:14 adai11

Doresc si eu Ghidul invatatorului pt clasa I. Precizez ca lucrez pe manualele Intuitext. Adresa mea este: ioana_alexandra1@yahoo.com.Multumesc!

0 0

19.09.2015 20:49 li_za

Doresc si eu Ghidul invatatorului pt clasa a II-a. Lucrez pe manualele Intuitext. Adresa mea este: cristinaiancupopa@yahoo.com

0 0

20.09.2015 10:43 ddvcmia

Buna ziua! Doresc si eu ,,Ghidul invatatorului" pentru clasa I, precizez ca lucrez pe manualele Intuitext. Adresa mea de mail este cucoreanua@yahoo.com

0 0

20.09.2015 14:49 xyzxyz

Va rog sa-mi acordati prilejul de a consulta cartea-GHIDUL INVATATORULUI,cl intai.
Adresa mea de mail este alina.harasemiuc@yahoo.com
Multumesc anticipat pentru intelegere!

0 0

21.09.2015 08:16 pgabriela2013

Buna ziua, apreciez manualele editurii INTUITEXT , precizez că lucrez de pe ele la clasă. Doresc să intru în posesia ,,Ghidului învăţătorului'' pt. cls. a II - a şi simultan. Adresa mea de e-mail este mgabrielle_2002@yahoo.com.
Multumesc anticipat!

0 0

26.09.2015 19:17 violetaamd

Bună seara ! Aş dori ,,Ghidul învăţătorului pentru clasa a II-a,, pentru că lucrez după manualele INTUITEXT . Adresa : drutzuvioleta@yahoo.com .
Multumesc !

0 0

28.09.2015 20:02 adelaioanauta

Buna seara! Lucrez si eu cu manualele editurii INTUITEXT, dar nu am planificari si proiectarea pe unitati de invatare. As dori si eu "Ghidul invatatorului" pentru clasa a II-a sau macar planificarile si detalierile. Va multumesc din suflet ! ( utaadela55@yahoo.ro)

0 0

29.09.2015 00:20 lidana

Buna seara! As dori si eu ghidul invatatorului pentru clasa I, lucrez cu manuale Intuitext.Multumesc! ( radulipovanu@yahoo.com)

0 0

22.10.2015 15:38 cristinae

Buna ziua! As dori si eu ghidul invatatorului daca se poate trimite on line. Firesc, lucrez dupa manualele editurii Intuitext. cristinaelenastan@yahoo.com . Multumesc!

0 0

09.11.2015 21:34 grigoree

buna seara.E primul an ca invatatoare pe necalificati si nu ma descurc deloc sa fac planificarea pe unitatile tematice.ma poate ajuta cineva?(loredana_adriana92@yahoo.com)

0 0

11.04.2016 18:49 ioan_sas_24

As dori sa aflu daca pentru manualul de CLR cls I exista aprobarea ministerului si in consecinta va fi diponibil pentu an. sc. 2016-2017 ?

0 0

06.09.2016 15:54 metropoly

buna ziua! Lucrez pe manualele de la editura d-voastra ( Matematica si Stiinte ale naturii la clasa a IIIa) .M-ar interesa planificarea si proiectarea pe unitati sau un ghid . (mdydy10@yahoo.com). Multumesc!

0 0

06.09.2016 19:46 miry_toader

si eu am nevoie de ghidul pentru clasa a III-a. miry_toader@yahoo.com

0 0

06.09.2016 19:50 miry_toader

buna! ma poate ajuta cineva cu ghidul pentru clasa a III-a??
miry_toader@yahoo.com

0 0

12.09.2016 21:08 crinutzaa

DORESC PLANIFICARILE CORESPUNZATOARE MANUALELOR DUMNEAVOASTRA PENTRU TOATE CLASELE.LUCREZ IN CONDITII DE SIMULTAN

0 0

12.09.2016 21:10 crinutzaa

VA ROG SA MI LE TRIMITETI PE ADRESA TURYON82@YAHOO.COM

0 0

13.09.2016 17:39 silvia74

Doresc planificarile si proiectarile pentru clasa a III-a.
Va sog sa le trimiteti pe adresa sdragoiu@yahoo.com. Doar orientative.
Multumesc!

0 0

13.09.2016 19:28 anamariaileni

Buna seara! As dori daca se poate planificarile si proiectarile pentru CLR clasa 1! Adresa de email anamariaileni@yahoo.com.
Lucrez in conditii de simultan. Multumesc!

0 0

14.09.2016 06:38 lili46

Va rog mult sa-mi trimiteti planificarile si proiectarile pentru clasa1pe adresa;lilipaduraru@yahoo.com.Multumesc mult!

0 0

18.09.2016 12:53 badurlea

Buna ziua! As dori, va rog, daca se poate ...planificarile si proiectarile pentru CLR si MEM clasa 1....adresa de mail..anamariaavasiloaei@yahoo.com

Multumesc!

0 0

18.09.2016 14:34 barbu55gh

Buna ziua! Lucrez si eu cu manualele editurii INTUITEXT, dar nu am planificari si proiectarea pe unitati de invatare. As dori si eu "Ghidul invatatorului" pentru clasa a II-a sau macar planificarile si detalierile.
P.S. In pragul pensionarii nu mai pot sa le concep singur, va rog inca o data, daca puteti trimite macar planificarea si proiectarea pe unitati de invatare la clasa a II-a.
Va multumesc anticipat !
adresa mea ( barbu55gh@yahoo.com)

0 0

19.09.2016 17:51 mihaelabartic

Bună seara .Aș dori și eu planificările și proiectările pentru clasa a III-a.
Va rog sa le trimiteți pe adresa mihaelabartic@yahoo.com
Mulțumesc!

0 0

26.09.2016 15:50 mihamiha08

ati primit proiectarile la clasa a III a? va rog sa ma ajutati si pe mine. cojocarumihaiela@yahoo.com va multumesc mult

0 0

26.09.2016 15:33 mihamiha08

buna ziua as dori si eu planificarile si proiectarile pentru clasa I si a III a. Va rog sa mi le trimiteti pe adresa cojocarumihaiela@yahoo.com Vă multumesc aniticipat!

0 0

26.09.2016 15:35 mihamiha08

Buna ziua as dori si eu planificarile si proiectarile pentru clasa I și a III a. Va rog sa mi le trimiteti pe adresa cojocarumihaiela@yahoo.com va multumesc anticipat!!

0 0

27.09.2016 12:53 pregatitoarea

Buna ziua,va rog,sa-mi trimiteti si mie planificarile si proiectarile pentru clasa a-II-a!
Va rog sa mi-le trimiteti pe adresa aceasta:summer_moonx@yahoo.com!
Va multumesc!

0 0

14.02.2017 20:39 Cameliapuscasu

Buna ziua! Cu planificarea pe unitati pt clasa 1 editura intuitext ma poate ajuta cineva? Multumesc

0 0

14.09.2017 21:40 floricica_liliana

Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu planificarile pentru clasa a II-a si a III-a? Va rog sa mi le trimiteti pe adresa floricica.liliana@yahoo.com
Va multumesc!

0 0

14.09.2017 22:29 nistorescu

Buna seara!
Am clasa I si lucrez pe manualele editurii Intuitext. As dori si eu planificarea calendaristica si pe unitati si ghidul invatatorului. Adresa de email este nistorescu_narcis13@yahoo.com
Va multumesc!

0 0

17.09.2017 16:51 MimiCo

Buna ziua! Lucrez la CLR pe manualul editurii Intuitext si as dori sa ma ajutati si pe mine cu planificarea calendaristica si pe unitati de invatare.Adresa mea de email este maria.condrea @ yahoo.com Va multumesc!

0 0

19.09.2017 22:55 tamas_iuliaana

Buna seara!
Am clasa I si lucrez pe manualele editurii Intuitext. As dori si eu planificarea calendaristica si pe unitati si ghidul invatatorului. Adresa de email este tamas_iuliaana@yahoo.com
Va multumesc!

0 0

20.09.2017 20:44 Iulian_Cotun

Salutare tuturor! Mă poate ajuta cineva cu ghid pentru clasa I ?(iulian.cotun@gmail.com)

0 0

23.09.2017 21:55 angela_rujan

Buna seara!E primul an de suplinire ca invatatoare,as dori planificarile care se cer la clasa a IV-A ,LUCREZ PE MANUALE INTUITEXT LA Lb. romana si matematica.As avea nevoie si de modele de proiecte de lectii

0 0

23.09.2017 22:00 angela_rujan

alegnarujan@yahoo.ro este adresa mea de email

0 0

14.10.2017 14:06 monyka17

As dori planificarile pentru clasa a doua la toate disciplinele de la editura intuitext! Mi le puteti trimite va rog, pe adresa har_monik@yahoo.com. Multumesc!

0 0

31.10.2017 14:53 ioneladaria

Buna ziua!
Am clasa I si lucrez pe manualele editurii Intuitext. As dori si eu planificarea calendaristica si pe unitati si ghidul invatatorului pe adresa de email adytza_2007_4u@yahoo.com.
Va multumesc!

0 0

05.11.2017 18:34 claudiabalan

Buna ziua,
ma poate ajuta si pe mine cineva cu proiectarea integrata pe unitati tematice, pentru clasa a doua? Mentionez ca lucrez cu manualele Intuitext.
Cu multumiri,
Claudia Balan
claudiamaestru@yahoo.com

0 0

14.09.2021 15:25 georgiana233

Ma poate ajuta cineva cu planificare clasa a VI-a, LLR. Mulțumesc ! ramona_lyr@yahoo.fr

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 52 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

317 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN