Şcoala cu
bune practici

38 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Importanța jocului în învățare

Importanta jocului in invatare

Înțelegând plăcerea noilor generații de elevi de a se juca în mediul online și dorința adulților – părinți și cadre didactice deopotrivă – ca cei mici să nu-și neglijeze școala, specialiștii Intuitext în educație au creat un produs educațional modern și eficient: ȘcoalaIntuitext.ro.

Structurat pentru fiecare dintre cele patru clase primare, acest site educațional transpune materia din programa școlară în jocuri educaționale, animații inedite sau experimente interactive tocmai pentru ca elevii să înțeleagă mult mai ușor noțiunile predate la ore de învățătoare.

De ce le place părinților ȘcoalaIntuitext.ro


Conform unui sondaj intern, am descoperit faptul ca motivele pentru care părinții au avut încredere să cumpere ȘcoalaIntuitext.ro au fost:


• resursele educaționale diferite față de cele tradiționale;
• dorința de a le oferi un produs care să-i motiveze pe copii să învețe și care să transforme învățarea într-o experiență plăcută (cum celor mici le place să stea la computer, au considerat că e mai bine să petreacă timp online într-un mod folositor).

De ce le place ScoalaIntuitext.ro copiilor din clasele primare

ScoalaiNTUITEXT.RO

# 1 – Înțeleg mult mai bine noțiuni mai dificile, așa cum ar fi proprietățile unor metale, efectele diferitelor acțiuni dintre corpuri sau interacțiunea electrică. Astfel, discipline precum Matematica sau Științele au toate șansele să ajungă printre preferatele celor mici!

# 2 – Recapitulează materia de la școală. Când sunt liberi sau în vacanțe, în timp ce se bucură de numeroase jocuri, animații sau experimente, copiii își reamintesc lecțiile învățate în timpul școlii și reușesc să facă legături interesante între toate noțiunile pe care acum le stăpânesc cu adevărat.

Citiți continuarea articolului.

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: ScoalaIntuitext | 24.07.2018 03:56 | 632 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 39 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

118 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN