Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Cum să elimini cele 6 bariere care te împiedică să vorbeşti fluent limba engleză

Află care sunt aceste bariere și cum le poți depăși cu ușurință.

  1. Vorbeşti prea încet: ai nevoie de timp să te gândeşti ce să spui mai departe?
  2. Faci greşeli de începător: te temi că faci greşeli gramaticale elementare?
  3. Nu înţelegi: simţi nevoia să te uiţi în dicţionar atunci când citeşti sau asculţi ceva în limba engleză?
  4. Nu eşti motivat să exersezi: te simţi descurajat şi nu-ţi găseşti puterea de a continua să studiezi?
  5. Nu îndrăzneşti să vorbeşti în public: ţi-e teamă să începi o conversaţie în public sau chiar cu colegii de studiu?
  6. Nu ai timp să mergi la cursuri: amâni de multă vreme începerea unui curs de limba engleză, pe motiv că nu ai posibilitatea să ajungi la cursuri?

O soluţie pentru a depăşi aceste bariere e să abordezi o metodă de studiu modernă şi eficientă: “blended learning” sau “învăţarea combinată”. Blended learning înseamnă folosirea a cel puţin două metode distincte de predare, iar combinaţiile sunt diverse. De exemplu: combinarea învăţării din sala de clasă cu cea online, combinarea învăţării online cu îndrumarea unui profesor sau combinarea pregătirii practice cu sesiuni informative individuale.

O formulă de blended learning de succes a fost implementată în România de Institutul Eurocor. Metoda este rezultatul muncii specialiştilor în educaţie şi în limba engleză din 8 ţări din Europa printre care şi Olanda şi România. De-a lungul anilor, peste un milion de oameni au folosit această metodă pentru a învăţa limba engleză. Iată cum te ajută aceasta să depăşeşti barierele care ţi-au frânat succesul până acum.

1) Dacă îţi găseşti greu cuvintele când încerci să porţi o conversaţie în limba engleză, avem o veste bună pentru tine: lecţiile Eurocor îţi vin în ajutor cu nenumărate exemple concrete. O să începi cu fraze scurte, uzuale, absolut necesare în activităţile de zi cu zi.

2) Dacă încerci să exprimi ceva şi faci greşeli stânjenitoare, insistă asupra pasajelor de gramatică. Ele sunt presărate printre exerciţiile de vocabular şi de pronunţie, pentru a-ţi face studiul cât mai variat.

3) Când înveţi o limbă străină, cel mai greu lucru e să înţelegi ce-ţi spune interlocutorul. Pentru a reuşi aceasta, ascultă CD-urile înregistrate cu vorbitori nativi. Ascultă-i şi repetă după ei. Astfel urechea ta o să se familiarizeze cu pronunţia limbii engleze şi o să poată descifra cu uşurinţă mesajele auzite.

4) Oricât de mici ţi se par progresele pe care le faci, nu fii descurajat! Chiar şi 15 minute de studiu pe zi îţi asigură o continuitate în procesul de învăţare. În plus, Eurocor a creat un fel de Facebook de educaţie: Campusul Eurocor. Aici ai ocazia să ţii legătura cu oameni care studiază engleza la distanţă, la fel ca tine.

5) Pe măsură ce studiezi, profită de ocaziile care îţi apar, de a vorbi engleza în public sau cu colegii de curs. În Campusul Eurocor ai ocazia să conversezi în engleză cu ceilalţi. Astfel o să faci un pas important către purtarea unei conversaţii live fluente.

6) Programul tău zilnic e prea aglomerat şi nu-ţi permite să ajungi la un curs live de limba engleză? Metoda de studiu concepută de Eurocor e gândită să rezolve exact această problemă. Cea mai mare problemă a omului contemporan: lipsa de timp liber.

Nu ai timp să te deplasezi la sala de curs? Nu poţi să rămâi pe întreaga durată a cursului, pentru că ai treburi mai importante? Cu Eurocor, studiezi CÂND AI TIMP. Îţi setezi singur când şi cât înveţi. Dacă eşti plecat în vacanţă, poţi să studiezi de pe suportul de curs online. Sau folosind Multimedia, o aplicaţie online interactivă, cireaşa de pe tort a acestui meniu de studiu complet.

Descoperă ce simplu este! Accesează o LECŢIE DEMO GRATUITĂ şi fă-ţi o părere detaliată despre oricare din cursurile noastre de limba engleză.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 15.02.2017 12:20 | 3326 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 49 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

292 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN