Şcoala cu
bune practici

39 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Cum puteți comanda manualele Intuitext

*Procedura pentru alegerea unui manual este următoarea:


1. Fiecare instituție de învățământ va primi un certificat SSL cu username si parolă pentru a accesa portalul prin care se pot comanda manualele pentru clasa I și a II-a.

2. Accesând portalul, veți avea posibilitatea să vizualizați lista manualelor câștigătoare în cadrul licitației de anul acesta.

3. Din această listă veți putea comanda manualele INTUITEXT.

Comanda gratuită a manualelor se face numai prin portalul Ministerului Educației.

Până atunci, puteți consulta manualele Intuitext pentru clasa I și clasa a II-a:

Clasa I

Matematică și explorarea mediului, clasa I, volumul I

Matematică și explorarea mediului, clasa I, volumul II

Clasa a II-a

Matematică și explorarea mediului, clasa a II-a, volumul I

Matematică și explorarea mediului, clasa a II-a, volumul II

 

Comunicare în limba română, clasa a II-a, volumul I

Comunicare în limba română, clasa a II-a, volumul II



*Conform informațiilor telefonice obținute de la Centrul Național de Evaluare și Examinare.

Succes!

Manuale Intuitext | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 14.10.2014 12:39 | 2762 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Egocentrismul la parinti

Echilibrul emotional

Comentarii (6)

0 0

16.10.2014 16:31 claudia-ficut

Buna ziua ! Am vizualizat manualele pentru clasa a doua. Manualul de Matematica si Explorarea Mediului mi se pare ca abordeaza superficial inmultirea si impartirea, la clasa a doua, in manualul digital ! Asa se pun problemele si in manualul tiparit ?! Cate ore ati considerat necesare pentru insusirea acestor operatii, in concentrul 0-100 ?

0 0

16.10.2014 23:14 crengutaalexe

La clasa a II-a, la MEM, competența 1.5. vizează inmultirea si impartirea in concentrul 0-1000 prin adunari/scaderi repetate. Inmultirea si impartirea sunt tratate, in mod special, in unitatile 6 (vol 1) si 2 (vol 2), apoi aplicatiile se regasesc si in unitatile urmatoare. Tabla inmultirii este un continut care se abordeaza in clasa a III-a; in clasa a II-a elevii doar se familiarizeaza cu operatia de inmultire, cu proprietatile acesteia și efectueazainmultiri/impartiri numai prin adunare/scadere repetata. Daca veti studia Programa pentru clasa a III-a, pusa in dezbatere publica, veti constata ca inmultirea a doua numere de o cifra (tabla inmultirii) si tabla impartirii dedusa din tabla inmultirii sunt continuturi abordate in clasa a III-a, corespunzatoare competentei 2.5.

0 0

17.10.2014 16:48 ailenrok

Buna ziua ! Am vizualizat manualele de MEM pentru clasa I - semestrul I si II si- mi par excelente . Continuturile sunt abordate intr-o maniera atractiva si sunt in conformitate cu programa scolara. Felicitari !

0 0

17.10.2014 19:51 246800

Fiecare instituție de învățământ va primi un certificat SSL cu username si parolă pentru a accesa portalul prin care se pot comanda manualele pentru clasa I și a II-a.....
Nu este valabil cerfificatul ssl folosit pentru comanda din urma de manuale si cel folosit petru descarcarea subiectelor de la evaluare ptr. cl. a II-a. a IV -a si a VI-a?Multumesc!

0 0

18.10.2014 13:52 mirela_mihaescu2000

La clasa a II-a, la MEM, competența 1.5. vizează inmultirea si impartirea in concentrul 0-1000 prin adunari/scaderi repetate. Paginile destinate in manualul INTUITEXT inmultirii/ impartirii in unitatile 6 (vol 1) si 2 (vol 2) vizeaza invatarea, apoi aplicatiile se regasesc si in unitatile urmatoare. Manualul contine aprox. 90 de exerciții și probleme în care se utilizează înmulțirea și/sau împărțirea.
In ceea ce priveste inmultirea, conform programei scolare pentru clasa a II-a, elevii se familiarizeaza cu operatia de inmultire, invata proprietatile înmultirii, legatura cu impartirea, rezolva operatii de inmultire prin adunare repetata sau prin aplicarea proprietatilor inmultirii, nefiind obligatorii lectii pentru toate inmultirile cu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10...., intrucat rezultatul se afla in acelasi mod. Indiferent daca un factor este 2 sau 3 sau 4, elevul afla prin adunare repetata. Deci, este foarte important sa efectueze corect adunarea.
Asa cum invata, spre exemplu, sa afle rezultatul inmultirii 2 x 4, tot asa invata sa afle rezultatul inmultirii 2 x 44, adica prin adunare repatata (a se vedea cum este formulata competenta 1.5. Inmultirea si impartirea in concentrul 0-1000 prin adunari/scaderi repetate).
Daca elevii inteleg semnificatia operatiei de inmultire/impartire, vor putea identifica operatiile de inmultire/impartire corespunzatoare situatiilor ilustrate sau exprimate in limbaj matematic, dupa care vor efectua prin adunare/scadere repetata. Manualul contine destule exercitii cu adunari si scaderi, astfel incat elevii sa poata calcula rezultatul inmultirilor, respectiv al impartirilor.
Indiferent de cat spatiu este alocat intr-un manual competentei ce vizeaza efectuarea inmultirii/impartirii, invatatorii sunt aceia care decid cate ore trebuie alocate, in functie de nevoile reale ale elevilor, astfel incat acestia sa demonstreze competenta de a efectua inmultiri si impartiri in concentrul 0-1000, prin adunare/scadere repetata, pana la sfarsitul clasei a II-a.
Programa pentru clasa a III-a, pusa in dezbatere publica, contine inmultirea a doua numere de o cifra (tabla inmultirii) si tabla impartirii dedusa din tabla inmultirii (continuturi ce nu apar astfel formulate in programa pentru clasa a II-a), iar competenta este 2.5 si precizeaza ca inmultirile si a impartirile se efectueaza cu ajutorul tablei inmultirii (la clasa a III-a).
Asa ca, toate la timpul lor.
Abordarea invatarii in manualele INTUITEXT este una adecvata realizarii invatarii centrate pe competente. Manualele respecta in totalitate programa scolara, asigura realizarea competentelor prin continuturile prevazute in programa scolara.

0 0

10.12.2014 17:09 ailenrok

Intrebari :
-Ce vesti ne puteti da despere manualul de CLR l clasa I ? Il vom avea in semestrul II ?
-Cum pot comanda caietele auxiliare pentru semestrul II la CLR si MEM ? Au aparut cumva ? Cine stie ?

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

149 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN