Jocuri educaţionale

Testoasa
Elemente intuitive de geometrie. Forme plane
Matematica Clasa a III-a

Baloane
Adunări şi scăderi fără trecere peste ordin
Matematica Clasa a II-a

Cu răţuştele la culcare
Formarea numerelor. Clasa miilor, clasa unităţilor
Matematica Clasa a III-a

Cum ajută caietele Intuitext (0-VI) cadrele didactice în lucrul la clasă

Anul școlar a început și dumneavoastră, cadrele didactice, vă pregătiți intens pentru ca fiecare lecție susținută să fie o amintire plăcută pentru elevi.

oferta clasele i-iv

Oferta Intuitext de caiete ale elevului pentru clasele primare

Vă doriți ca la ore copiii să participe cu drag, să fie curioși și dornici să exploreze și să descopere, alături de dumneavoastră, cele mai interesante și uimitoare lucruri despre lumea înconjurătoare.

De aceea, specialiștii Intuitext în educație alături de echipe de profesori cu rezultate excepționale la catedră vă oferă caiete ale elevului create în acord cu dorințele dumneavoastră și cu profilul noilor generații de elevi.

Având o abordare modernă, atractivă și eficientă, caietele Intuitext – pentru clasele primare și ciclul gimnazial – sunt utile atât pentru studiul la clasă, cât și acasă din următoarele motive:

- conțin exerciții care încurajează inteligența emoțională a elevilor și abilitatea acestora de a argumenta un anumit punct de vedere;

- stimulează imaginația și abilitatea elevilor de a se exprima în scris;

- evaluările sunt concepute cu grade diferite de dificultate. Exercițiile obișnuite sunt însoțite de altele puțin mai grele și chiar unele pentru elevii excelenți;

- prin jocurile propuse, copiii asociază matematica și studiul cu experiențe plăcute, chiar distractive;

- conțin exerciții prin care elevii sunt provocați să se raporteze față de anumite personaje, să-și exprime sentimentele și emoțiile pe care le simt când vine vorba de personajele unui text literar;

- la finalul fiecărei evaluări, elevii sunt invitați să aprecieze singuri cât de bine s-au descurcat în cadrul sarcinilor din caiet. Astfel copiii își dezvoltă abilitatea de a se autoevalua;

- contribuie la îmbogățirea vocabularului prin exerciții sub formă de joc foarte plăcute;

- conțin exerciții care îi învață pe elevi să-i observe pe cei din jur, să fie atenți la detalii și să poată descrie persoane din anturajul apropiat;

- îi ajută pe elevi să se familiarizeze cu evaluarea pe care o vor avea de susținut la finalul clasei a II-a și a IV-a, să înțeleagă unde mai au de învățat și de îmbunătățit;

- propun o abordare plăcută, cu grafică atractivă, pentru ca elevii să perceapă testările ca ocazii de a înțelege ce nu știu foarte bine.

În plus, din acest an școlar, editura Intuitext a pregătit o serie de titluri noi atât pentru clasele primare, cât și pentru gimnaziu.

 

oferta gimnaziu

Titlurile noi ale editurii Intuitext

Pentru ciclul primar, specialiști de renume în educație și cadre didactice cu o înaltă calificare au realizat colecția ÎNVEȚI CU PLĂCERE, ce conține caiete cu ajutorul cărora elevii își formează, încă din primii ani, o atitudine pozitivă în raport cu școala.

Astfel, Comunicarea în limba română, Matematica și explorarea mediului sau Dezvoltarea personală vor deveni disciplinele preferate ale micilor exploratori, curioși să afle toate misterele lumii în care trăim.

De asemenea, și pentru ciclul gimnazial, editura Intuitext a pregătit lucrări noi, care să-i ajute pe elevi să înțeleagă mai ușor noțiunile dificile de Matematică, Limba română și Informatică.

 

buton oferta intuitext

 

 

Pentru mai multe informații, apelați: 0372 156 300unde un agent de vânzare vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 12.09.2018 12:44 | 686 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Temele pentru acasa si amanarea lor

Responsabilitatea
Temele pentru acasa

Pasiunea pentru carti

Lectura suplimentara

Metode de calmare

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 7 evenimente

«SEPTEMBRIE 2018»
LuMaMiJoViSaDu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


emotii de septembrie

Propus de: otilia_horeanga66

Sondajul zilei

România are planuri-cadru unice, programe unice și obligatorii, manuale făcute (în timp scurt) strict pe baza acestor programe. În alte țări, fie coexistă mai multe sisteme (și elevii pot alege pe care să îl urmeze), fie școlile pot alege între metode (programă + manual) propuse de echipe profesioniste, fie chiar școlile sunt implicate (cu limite destul de largi) în stabilirea conținuturilor. Pentru a elimina actualele nerealizări din învățământul românesc.

233 voturi | 8 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: ezragsit Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Pentru cadrele didactice din preuniversitar: Abonaţi-vă la Premium și puteţi avea mai multe puncte la dosarul personal!