Jocuri educaţionale

Provizii
Factor comun
Matematica Clasa a III-a

Încurcatura geografică
Harta fizică a României. Puzzle
Geografie Clasa a VIII-a

În căutarea morcovului
Adunări şi scăderi în concentrul 0-1000
Matematica Clasa a III-a

Cum ajută caietele Intuitext (0-VI) cadrele didactice în lucrul la clasă

Anul școlar a început și dumneavoastră, cadrele didactice, vă pregătiți intens pentru ca fiecare lecție susținută să fie o amintire plăcută pentru elevi.

oferta clasele i-iv

Oferta Intuitext de caiete ale elevului pentru clasele primare

Vă doriți ca la ore copiii să participe cu drag, să fie curioși și dornici să exploreze și să descopere, alături de dumneavoastră, cele mai interesante și uimitoare lucruri despre lumea înconjurătoare.

De aceea, specialiștii Intuitext în educație alături de echipe de profesori cu rezultate excepționale la catedră vă oferă caiete ale elevului create în acord cu dorințele dumneavoastră și cu profilul noilor generații de elevi.

Având o abordare modernă, atractivă și eficientă, caietele Intuitext – pentru clasele primare și ciclul gimnazial – sunt utile atât pentru studiul la clasă, cât și acasă din următoarele motive:

- conțin exerciții care încurajează inteligența emoțională a elevilor și abilitatea acestora de a argumenta un anumit punct de vedere;

- stimulează imaginația și abilitatea elevilor de a se exprima în scris;

- evaluările sunt concepute cu grade diferite de dificultate. Exercițiile obișnuite sunt însoțite de altele puțin mai grele și chiar unele pentru elevii excelenți;

- prin jocurile propuse, copiii asociază matematica și studiul cu experiențe plăcute, chiar distractive;

- conțin exerciții prin care elevii sunt provocați să se raporteze față de anumite personaje, să-și exprime sentimentele și emoțiile pe care le simt când vine vorba de personajele unui text literar;

- la finalul fiecărei evaluări, elevii sunt invitați să aprecieze singuri cât de bine s-au descurcat în cadrul sarcinilor din caiet. Astfel copiii își dezvoltă abilitatea de a se autoevalua;

- contribuie la îmbogățirea vocabularului prin exerciții sub formă de joc foarte plăcute;

- conțin exerciții care îi învață pe elevi să-i observe pe cei din jur, să fie atenți la detalii și să poată descrie persoane din anturajul apropiat;

- îi ajută pe elevi să se familiarizeze cu evaluarea pe care o vor avea de susținut la finalul clasei a II-a și a IV-a, să înțeleagă unde mai au de învățat și de îmbunătățit;

- propun o abordare plăcută, cu grafică atractivă, pentru ca elevii să perceapă testările ca ocazii de a înțelege ce nu știu foarte bine.

În plus, din acest an școlar, editura Intuitext a pregătit o serie de titluri noi atât pentru clasele primare, cât și pentru gimnaziu.

 

oferta gimnaziu

Titlurile noi ale editurii Intuitext

Pentru ciclul primar, specialiști de renume în educație și cadre didactice cu o înaltă calificare au realizat colecția ÎNVEȚI CU PLĂCERE, ce conține caiete cu ajutorul cărora elevii își formează, încă din primii ani, o atitudine pozitivă în raport cu școala.

Astfel, Comunicarea în limba română, Matematica și explorarea mediului sau Dezvoltarea personală vor deveni disciplinele preferate ale micilor exploratori, curioși să afle toate misterele lumii în care trăim.

De asemenea, și pentru ciclul gimnazial, editura Intuitext a pregătit lucrări noi, care să-i ajute pe elevi să înțeleagă mai ușor noțiunile dificile de Matematică, Limba română și Informatică.

 

buton oferta intuitext

 

 

Pentru mai multe informații, apelați: 0372 156 300unde un agent de vânzare vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 12.09.2018 12:44 | 784 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Recapitulare pentru teza sau examen

Examene si evaluari
Metode de invatare

Rezultatele scolare si anxietatea de performanta

Motivatia pentru invatare
"Mi-e frica de…"

Erorile in invatare

Metode de invatare

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 30 evenimente

«NOIEMBRIE 2018»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Ziua Educației

Propus de: lorenusa

Sondajul zilei

Conform noului cod de etică, profesorul nu are voie să facă meditaţii cu elevii cărora le predă. Ce părere aveţi? Votaţi şi, mai ales, comentaţi.

162 voturi | 8 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: ioana_popescu Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Pentru cadrele didactice din preuniversitar: Abonaţi-vă la Premium și puteţi avea mai multe puncte la dosarul personal!