Jocuri educaţionale

Baloane
Adunări şi scăderi fără trecere peste ordin
Matematica Clasa a II-a

Armonia culorilor
Fracţii egale
Matematica Clasa a IV-a

Fagurele
Noţiunea de fracţie
Matematica Clasa a IV-a

Concurs Regional de Creație Tehnică și Radiogoniometrie „CUPA DECEBAL”

Concurs Regional de Creație Tehnică și Radiogoniometrie „Cupa Decebal”, organizat de Palatul Copiilor Deva, în perioada 10-12 mai 2019, care se adresează elevilor (clasele V-XII) din școli generale, licee, palate și cluburi ale copiilor din țară, precum și cadrelor didactice, având ca scop stimularea creației tehnice și promovarea sportului tehnico-aplicativ. Concursul are două secțiuni: Simpozionul Regional „Creativ TS” și Concursul Regional de Radiogoniometrie „Cupa Decebal”.

Nume proiect: Concurs Regional de Creație Tehnică și Radiogoniometrie „CUPA DECEBAL”

Organizatori: Palatul Copiilor Deva, Județul Hunedoara

Condiţii de participare: La Simpozionul Regional „Creativ TS” lucrările se prezintă direct sau se trimit on-line (gimnaziu, liceu/pe secțiuni) iar la Concursul Regional de Radiogoniometrie participarea este directă.

Perioadă înscriere: 04.03.2019 - 04.05.2019

Perioadă desfăşurare: 10.05.2019 - 12.05.2019

Vă invităm să participați la cea de-a VII-a ediție a Concursului Regional de Creație Tehnică și Radiogoniometrie „Cupa Decebal”, activitate cuprinsă în CAERI fără finanțare M.E.N.-2019, Domeniul Tehnic, poziția 1347, care se va desfășura în perioada 10 - 12 mai 2019 la Palatul Copiilor Deva. Proiectul este coordonat de Palatul Copiilor Deva și monitorizat de ISJ Hunedoara și Palatul Copiilor Deva. Elevii şi cadrele didactice care participă la Simpozion (atât direct cât și on-line), vor trimite, ca document ataşat, lucrările și formularele de înscriere pe adresele de email: pcd.electro@yahoo.com şi cssilverfox@yahoo.com cu menţiunea: pentru Simpozionul Regional „Creativ TS”, în perioada 4.03. – 4.05.2019. Secțiunile Simpozionului pentru elevi: Electronică, Automatizări, Radioamatorism, Robotică, Fizică aplicată, Lucrări sau proiecte tehnice, existând și o secțiune dedicată cadrelor didactice, având o tematică a lucrărilor care se încadrează în următoarele secțiuni: Electronică, Automatizări, Radioamatorism, Robotică, Fizică aplicată, Materiale metodice. Lucrările pot fi sub formă de referate-maxim 10 pagini sau sub formă de prezentări PPT-maxim 20 slide-uri, redactate în limba română, cu diacritice. Un concurent poate participa la simpozion cu maxim două lucrări iar o lucrare poate avea maxim doi autori. Un profesor poate fi îndrumător pentru mai multe lucrări ale elevilor. Participanții trebuie să menționeze categoria de vârstă și secțiunea la care participă, unitatea școlară și profesorul îndrumător-în cazul elevilor iar cadrele didactice participante trebuie să menționeze secțiunea la care participă și unitatea școlară. Aceste date se completează în fișele de înscriere, unde se vor menționa și datele de contact ale cadrelor didactice și ale unității școlare.

Concurenții care participă direct la Simpozion și/sau la Concursul Regional de Radiogoniometrie vor trebui să se înscrie până la data de 4.05.2019, pe adresele de e-mail de mai sus. 

Persoană de contact: Prof. Amalia-Mihaela Cucu - Tel: 0723717338, Palatul Copiilor Deva - Tel.: 0254215720

Alte detalii despre concurs (etape de desfășurare, termene, criterii de evaluare, premii acordate, date de contact), le găsiți în regulamentul atașat.

Vă așteptăm cu drag să participați la Concursul nostru!

Prof. Amalia-Mihaela Cucu - coordonator proiect, Palatul Copiilor Deva

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: miha_2006 | 04.03.2019 06:57 | 289 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parinte echilibrat, copil cooperant

Comunicarea parinte - copil
Echilibrul emotional

Treburi casnice pentru copii - beneficiile lor

Independenta
Responsabilitatea

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 6 evenimente

«OCTOMBRIE 2019»
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Gârcina

Propus de: savcoco

Sondajul zilei

Ce procent din totalul "hârtiilor" pe care le produceți in activitatea dumneavoastră didactica sunt inutile (nu va sunt de folos la clasa, nu sunt relevante, nu sustin procesul didactic etc)

298 voturi | 3 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: magghyc Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Pentru cadrele didactice din preuniversitar: Abonaţi-vă la Premium și puteţi avea mai multe puncte la dosarul personal!