Şcoala cu
bune practici

2 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs regional de afișe și postere pe teme ecologice „Gândim eco!”

Pentru că niciodată nu se vorbește suficient de mult și nu se face destul de mult pentru natură, pentru păstrarea ei în bună stare, vom încerca încă odată prin acest concurs să sensibilizăm atât copiii cât și comunitatea pentru stoparea degradării acesteia. Scopul proiectului: Atragerea atenției comunității asupra dezastrelor provocate de neglijența oamenilor în natură; Obiectivele specifice ale proiectului: • Dobândirea de către elevi de noi competențe IT, respectiv realizarea de afișe/colaje/postere cât mai estetice și sugestive, originale, pe o temă specifică domeniului ales: ecologie și protecția mediului. • Obținerea unor lucrări plastice realizate electronic sau manual cât mai sugestive, estetice, originale, pe tema proiectului. • Conștientizarea noilor generații și implicit a comunității despre activitățile umane cu efect negativ asupra naturii. • Educarea noii generații în spiritul respectului pentru natură. Descrierea grupului ţintă căruia i se adresează proiectul: copii din școli/licee/palate și cluburi ale copiilor din întreaga țară; Beneficiarii direcți și indirecți: copii din școli/licee/palate și cluburi ale copiilor din întreaga țară, comunitatea.

Nume proiect: Concurs regional de afișe și postere pe teme ecologice „Gândim eco!”

Organizatori: Clubul Copiilor Roman Inspectoratul Școlar Județean Neamț

Condiţii de participare: Proiectul se organizează la nivel regional şi are 2 secţiuni: 1. Afișe/colaje (format A3 sau A4) realizate pe calculator (în format electronic) și tipărite. 2. Afișe (format A3 sau A4) executate manual şi 3 categorii: 1. preșcolari

Perioadă înscriere: 03.02.2017 - 31.05.2017

Perioadă desfăşurare: 03.02.2017 - 03.08.2017

Vă așteptăm să participați în număr cât mai mare la Concursul Regional de afișe și postere pe teme ecologice „Gândim eco!”. Deocamdată, nu s-a publicat calendarul activităților extrașcolare regionale, așa că nu cunoaștem exact perioada care se va fixa pentru concurs și poziția acestuia în CAERI. Pe diplome, respectiv adeverințele de participare ale cadrelor didactice coordonatoare vom preciza aceste date. Până atunci, așteptăm lucrările dumneavoastră și vă urăm succes. Cele mai bune lucrări vor fi premiate.

Propus de: tinta_corina | 04.02.2017 01:14 | 2969 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Cand adolescentul te critica

Comunicarea parinte - copil

Dependenta de alcool a parintilor

Consumul de alcool
Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 59 evenimente

«MARTIE 2023»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Obiecte decorative

Propus de: ancuta-loredana

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Cât de importante vi se par Centrela de Informare și Documentare din școli? (CDI) Comentați

85 voturi | 5 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: danut29 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN