Jocuri educaţionale

Cutremur
Unităţi de măsurat lungimea
Matematica Clasa a III-a

Girafa la dietă
Aflarea termenului necunoscut. Metoda balanţei
Matematica Clasa a III-a

În căutarea morcovului
Adunări şi scăderi în concentrul 0-1000
Matematica Clasa a III-a

Concurs National "Mai aproape de literatura...Mai aproape de noi..."

Scoala Mihail Sadoveanu Baia Mare va invita sa luati parte la Concursul National "Mai aproape de literatura...Mai aproape de noi...", scopul acestui concurs fiind dezvoltarea sentimentului de respect pentru cultura si traditiile altor popoare prin stabilirea unor legături culturale de durata .

INVITATIE

 

 

Va informam ca la Scoala cu clasele I-VIII ''Mihail Sadoveanu''- Scoala Structura nr.13 Baia Mare, tel.0262/270.001 fax:0262/270.071, se organizeaza Concursul National

 

“Mai aproape de literatura....Mai aproape de noi...''

 

avand ca obiective dezvoltarea si valorificarea capacitatilor si talentelor copiilor in vederea constituirii potentialului artistic viitor, stimularea creativitatii in randul elevilor si incurajarea schimbului de experienta intre unitatile de invatamant.

El se adreseaza elevilor din clasele I-VIII din toate scolile din tara.

 

Sesiuni :   - Creatie literara, Prezentare Power Point, Fotografie

 

Tematica pentru creatiile literare – Buna convietuire, Traind printre altii, Unitate in diversitate, Prieteni sau dusmani, Simtim la fel chiar daca suntem diferiti. (Sau orice tema la alegere legata de tema proiectului.)

Pentru prezentarile Power Point si fotografie : -Traditii si obiceiuri ale minoritatilor nationale

 

Creatiile literare vor fi scrise cu diacritice. Redactarea lucrarilor se va face pe format A4, pe o singura parte, la un rand cu margini egale de 20 mm, titlul se va scrie cu majuscule Times New Roman (Bold) . Centrat la 2 randuri de titlu se va scrie numele si prenumele elevului, clasa, sectiunea, numele si prenumele cadrului didactic coordonator, scoala, localitate , judet.

Fotografiile sa aiba dimensiunile 10x15, sa aiba un titlu explicit si sa fie insotite de o scurta descriere a evenimentului prezentat. Pe foaia pe care se face descrierea fotografiei sa se scrie numele si prenumele elevului, clasa, numele si prenumele cadrului didactic coordonator, scoala, localitate , judet.

Prezentarile  Power Point sa fie cat mai sugestive , sa aiba format A4, iar la sfarsit sa se treaca  numele si prenumele elevului, clasa, numele si prenumele cadrului didactic coordonator, scoala, localitate , judet. Ele vor fi imprimate pe CD.

 

Trimiterea lucrarilor se va face pana la data de 10.05.2011 (data postei) pe adresa Prof. Bretan Ildico, Bd-ul Decebal, bl.8A, sc.A, et.2, Ap.9, cod postal 430011, localitatea Baia Mare, judet Maramures.

Lucrarile vor fi expuse in perioada 14-21 mai 2011 in incinta Bibliotecii Judetene Petre Dulfu Baia Mare, iar jurizarea lor se va face in cadrul unei conferinte de catre organizatori si profesori specialisti.

Se vor acorda premiile I,II,III si mentiuni pentru fiecare sectiune, diplome de participare pentru fiecare elev si coordonator. Diplomele vor fi trimise pana la data de 15.iunie 2011.

Creatiile premiate vor fi publicate in revista scolii REVISTA NOASTRA si vor fi accesibile pe site-ul www.mansio.ro la rubrica noutati.

Inscrierea in concurs  se face prin completarea formularului de inscriere si trimiterea lui impreuna cu lucrarile. acordul de parteneriat in dublu exemplar, taxa de participare 9 ron si un plic A4 autoadresat si timbrat corespunzator.

Persoane de contact: Ildico Bretan ildi_bretan@yahoo.com

Delia Kollat deliakollat@yahoo.com

Ioana Hochia mansio_ong@yahoo.com

Propus de: baiamare | 08.12.2010 18:50 | 1851 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Sanatatea mintala a familiei

Echilibrul emotional

Relatia parinte profesor

Comunicarea cu cadrele didactice

Comunicarea eficienta parinte profesor

Comunicarea cu cadrele didactice

Comentarii (2)

0 0

15.12.2010 13:28 msimc

Taxa de 9 RON este pentru fiecare elev, sau pentru cadrul didactic coordonator?

0 0

15.12.2010 18:50 baiamare - Autor

taxa este per elev

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 9 evenimente

«OCTOMBRIE 2019»
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


SCOALA MEA

Propus de: getau2009

Sondajul zilei

Ce procent din totalul "hârtiilor" pe care le produceți in activitatea dumneavoastră didactica sunt inutile (nu va sunt de folos la clasa, nu sunt relevante, nu sustin procesul didactic etc)

301 voturi | 3 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: magghyc Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Pentru cadrele didactice din preuniversitar: Abonaţi-vă la Premium și puteţi avea mai multe puncte la dosarul personal!