Şcoala cu
bune practici

2 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURS NATIONAL "Bucuriile Sărbătorilor de Paște” -ed. a IV-a/2012

BUCURIILE SĂRBĂTORILOR DE PAŞTE

- concurs naţional de creaţie literară şi plastică-

-ediţia a IV-a/ aprilie 2012-

Concursul este cuprins în C.A.E.N. 2012, anexa A3, DOMENIUL CULTURAL-ARTISTIC, CULTURI ȘI CIVILIZAȚII, NR.27/pag.6 (www.edu.ro)

 Unitatea organizatoare:       ŞCOALA CU CLASELE I-VIII NR.2/ CARACAL

           La acest concurs se pot înscrie copii cu vârstele cuprinse între:

5 – 6 ani; 7 – 14 ani.

 Se vor urmări secţiunile:

A. creaţii plastice: desen, colaj, felicitări             

B. creaţii literare: versuri,proză                                                                                                                proză

       La prima secţiune copiii vor realiza compoziţiile în tehnici de lucru cunoscute pe suport A4 (foaie de desen), pe verso regăsindu-se eticheta cu titlul lucrării, numele şi prenumele autorului, grupa/ clasa, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, grădiniţa/şcoala, localitatea, judeţul. Concursul se desfășoară fără taxă de participare.

          Lucrările vor fi trimise prin poştă la adresa: Şcoala cu clasele I-VIII Nr.2(prof.Cioroianu Sanda), str. Eliade Rădulescu, nr.2, loc. Caracal, jud. Olt, cod 235 200, cu specificația „pentru concursul național Bucuriile Sărbătorilor de Paşte”. Atenție! Lucrările literare trebuie trimise și prin adresa de e-mail sanda_cioroianu@yahoo.com, astfel încât, cele premiate să fie publicate în revista școlară “Pe-un fluture-n zbor, / Pe aripi călător”, urmărind-o pe site-ul www.miciicreatori.wordpress.com . Lucrările vor fi tehnoredactate conform instrucţiunilor: redactarea lucrărilor se va face pe format A4, pe o singură parte, la un rând, cu margini egale de 20mm (text aliniat „justify”), titlul va fi scris cu majuscule (Times New Roman 14 Bold), centrat, la două rânduri de titlu se va scrie numele autorului şi instituţia (Times New Roman 12), la două rânduri de numele autorului se va începe scrierea textului (Times New Roman 12). Redactarea se face cu diacritice. Nerespectarea acestor cerințe va duce la respingerea lucrărilor.

           Termenul limită de depunere al lucrărilor este de 2 aprilie 2012 (data poştei). După această dată nu se mai primesc lucrări. Fiecare coordonator va putea înscrie în concurs cel mult 3 (trei) lucrări ale copiilor pe care îi îndrumă.

           Lucrările înscrise nu se mai restituie. Atât creaţiile plastice, cât şi cele literare, vor fi expuse la Biblioteca „Virgil Carianopol” din Municipiul Caracal. Jurizarea va fi realizată de cadre specializate ale instituţiilor organizatoare şi partenere.

           Se vor acorda, la fiecare secţiune, premiile I, II, III şi menţiuni , respectându-se şi nivelul de vârstă. Cadrele didactice îndrumătoare și copiii participanți vor primi diplomele în funcție de rezultate, pe adresa de e-mail specificată în fișa de înscriere. Diplomele vor fi expediate în termen de o lună de la data jurizării.

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: cioroianu | 28.02.2012 16:55 | 2441 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rutina de seara

Cum organizam timpul

Lipsa autoreglarii emotionale

Echilibrul emotional

Dependenta de alcool a parintilor

Consumul de alcool
Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 56 evenimente

«MARTIE 2023»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Obiecte decorative

Propus de: ancuta-loredana

Sondajul zilei

Cât de importante vi se par Centrela de Informare și Documentare din școli? (CDI) Comentați

84 voturi | 5 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: danut29 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN