Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs judetean de creatie literara ,,Din inimi de copii'

Concurs judetean de creatie literara ,,Din inmi de copii' adresat copiilor din ciclul primar clasele II-IV dar si copiilor din ciclul gimnazial, in limba romana si engleza. Sectiuni:proza(compuneri) in limba romana / sau limba engleza poezie- in limba romana/sau limba engleza Teme orientative:,, Copilul -inocenta si mister" ,,Copilaria -taram de basm" Pentru mai multe detalii deschideti fisierul atasat. NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE

Nume proiect: PROIECT EDUCATIONAL, CONCURS JUDETEAN DE CREATIE ,,DIN INIMI DE COPII"

Organizatori: COORDONATORI PROIECT:SCOALA GIMNAZIALA NR 1 DUMBRAVA -ROSIE: Director, prof.Tuvichi Marius, prof. Orza Nicoleta , prof. Chifu Crina, prof. Buruiana Andreea

Condiţii de participare: Materialele vor fi trimise la una dintre adresele: nicoletaorza@yahoo.com chifu.crina@yahoo.com andreea.buruiana@yahoo.com până la data de 10 IUNIE 2015. Lucrările vor fi trimise până la data indicată într-un singur FIŞIER care va purta:

Perioadă înscriere: 01.06.2015 - 10.06.2015

Perioadă desfăşurare: 01.05.2015 - 30.06.2015

Tipul Proiectului:

PROIECT JUDEŢEAN

Perioada de derulare:

MAI – IUNIE 2015

Grup ţintă:

Elevii ciclului primar – clasele II-IV şi ai ciclului gimnazial

Cadre didactice din unităţile şcolare implicate

Argument:

Copilăria este cea mai fericită perioadă a vieții. Fiecare copil are dreptul și privilegiul de a se dezvolta in limitele capacității sale. Responsabilitatea părinților, a familiei, a profesorilor este de a asigura copilului cele mai bune condiții pentru a se dezvolta armonios .

Activitățile școlare și extrașcolare creează copilului condiția unei inserări în evenimentele sociale curente. Participarea activă a elevilor la aceste activități are influențe formative privind dezvoltarea laturii sociale a personalității ăi a gustului estetic.

Profitând de amploarea acestei sărbători în întreaga lume, intenționăm ca prin acest proiect să ii facem conștienți pe copii de importanța si rolul lor în societate.

Toate țările lumii celebrează copilăria , cele mai diverse activități  fiind organizate și la nivelul școlilor, și constând  în jocuri, competiții sau excursii. Noi propunem un concurs de creatii literare, care să le pună în valoare atât talentul izvorăt din marea lor sensibilitate, cât și  frământările sau bucuriile lor, dându-ne șansa să ii cunoaștem mai bine, să ii înțelegem , să ii apreciem , sau poate sa ii descoperim

 

Propus de: anaalexia | 06.06.2015 08:17 | 1034 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 49 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

290 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN