Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURS JUDETEAN COPILĂRIE, FANTEZIE, BUCURIE! (cultural –artistic,arte vizuale)

Acest proiect îşi propune să ofere copiilor posibilitatea de a afla cât mai multe informaţii despre drepturile şi îndatoririle ce le revin în plan naţional şi internaţional, despre cultura, tradiţiile, jocurile copiilor din alte ţări, de alte naţionalităţi, despre viaţa copiilor defavorizaţi, le oferă prilejul de a exprima ceea ce simt, în raport cu tot ceea ce ştiu ei despre copilărie şi prietenie. Prin intermediul proiectului „ZAMBETUL COPILARIEI” îi invităm pe cei mici, preșcolari și școlari, să participe cu creaţii artistice sau fotografii să cânte să danseze să-şi facă cunoscut talentul, să-și manifeste și să popularizeze bucuria de a fi copil într-o lume plină de oportunități și provocări... dar şi cadrele didactice sunt invitate să împărtăşească din măiestria şi experienţa lor.

Nume proiect: ,,ZAMBETUL COPILARIEI'' Editia a VII a 2016

Organizatori: Şcoala Gimnazială „Ioan Grigore Teodorescu” Ruseni Gradinita cu Program Normal Nr. Ruseni

Condiţii de participare: REGULAMENT DE ÎNSCRIERE: • Formularul de înscriere pentru fiecare cadru didactic (Anexa 1), acordul de parteneriat scanate și materialele (fotografii, prezentari power point, referate) se vor trimite în format electronic la adresa petruta.cozma@ya

Perioadă înscriere: 01.05.2016 - 31.05.2016

Perioadă desfăşurare: 01.05.2016 - 15.07.2016

 

I. Concurs  de fotografie si lucrari artistico-plastice cu tema COPILĂRIE, BUCURIE, FANTEZIE!

- Lucrarile vor reprezenta aspecte din cadrul activităților extracurriculare, serbări, activități recreative desfășurate cu copiii sau pot fi centrate pe tema ,, Povestile ne invata tot ce este bun in viata”

- Un cadru didactic poate trimite maxim 4 fotografii,respectiv lucrari pe adresa de e-mail petruta.cozma@yahoo.com ((sau în plic,alaturi de un alt plic timbrat şi autoadresat)

- Fotografiile vor fi postate pe pagina de facebook a grădiniței noastre, cu menționarea grădiniței participante la concurs.(pag.Gradinita Ruseni doi) Materialele  pot fi trimise incepand cu data de 1 mai 2016, jurizarea si diplomele vor fi trimise in format electronic conform calendarului.

PARTICIPARE INDIRECTA

II. Simpozion,,Zâmbetul Copilăriei,, secţiune adresată cadrelor didactice care pot participa cu referate, comunicări, studii pe tema educaţiei copilului preşcolar şi şcolar, cu creaţii literare originale sau culese (menţionând sursa), cu proiecte didactice  de la activităţi desfăşurate pe tema copilăriei, cu modele de fişe de lucru originale sau cu proiecte educaţionale în concordanţă cu tema

Toate rezumatele materialelor primite de la cadrele didactice vor fi publicate, la cerere, în revista Petale  de gând, lucrare cu ISSN.

La această secțiune se pot trimite prezentări power point care să evidențieze aspecte din activitățile desfășurate cu copiii din unitatea dumneavoastră.(cu precizarea ca acestea nu pot fi publicate)

PARTICIPARE INDIRECTA

III. Atelierele prieteniei – pentru copiii din unitatea aplicantă, din unităţile partenere şi copiii din Centrul Elena Doamnaîn cadrul acestei secţiuni copiii  vor fi prezenţi  în grădiniţa organizatoare şi pot participa la:

-       Concursul cultural artistic,,PERSONAJE DE POVESTE’’

-       Secțiunea interpretare : sceneta, monolog,recitare,interpretare cantec.

-       Sectiunea de  prezentare costume de carnaval

Concurs de cultura generala :,,POVESTILE NE INVATA DESPRE CE E BUN IN VIATA’’ activitatea se va desfasura pe echipe de maxim patru membri care vor rezolva rin cooperare cerintele unei fise de lucru.

-PARTICIPARE  DIRECTA

 

Propus de: petriana | 11.05.2016 22:00 | 1036 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 51 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

289 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN