CONCURS INTERJUDEȚEAN DE LIMBA ENGLEZĂ „TECHNO-VOC” – premii și mențiuni în bani

Concursul se adresează elevilor de liceu de la filiera tehnică și vocațională, clasele IX-XII și constă în susținerea unei probe scrise, folosind itemi de tipul: Reading Comprehension, Use of English și Writing. Scopul acestui concurs îl reprezintă motivarea interesului elevilor pentru limba engleză, mărindu-le astfel încrederea în forțele proprii, familiarizâdu-i cu structura examenelor internaționale de limba engleză și pregătindu-i totodată pentru reușita școlară și profesională.

Nume proiect: CONCURS INTERJUDEȚEAN DE LIMBA ENGLEZĂ PENTRU LICEELE TEHNICE ȘI VOCAȚIONALE „TECHNO-VOC”, Ediția I

Organizatori: Ana-Irina Secară și Anca Soloan, profesori de limba engleză la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” Piatra-Neamț

Condiţii de participare: Pot participa elevi din liceele cu profil tehnic și vocațional, clasele IX - XII, care își manifestă dorința de competiție, de testare a nivelului cunoștințelor de limbă engleză într-un cadru adecvat numărului de ore de limbă modernă predat

Perioadă înscriere: 01.03.2018 - 06.04.2018

Perioadă desfăşurare: 21.04.2018

REGULAMENTUL DE ÎNSCRIERE ȘI PARTICIPARE

 1. Înscrierea participanților se va realiza până la data de 6 aprilie 2018 prin expedierea fișei de înscriere (Anexa 1) prin e-mail, pe adresa: irinasecara15@yahoo.com
  1. Se vor încheia acorduri de parteneriat (Anexa 2) între Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” Piatra-Neamț și instituțiile de învățământ participante, care vor fi aduse semnate și stampilate de către unitatea școlară parteneră, în dublu exemplar, în ziua concursului.
  2. Cadrele didactice vor primi adeverințe de profesor îndrumător, profesor însoțitor, profesor propunător de subiecte și profesor evaluator, după fiecare situație în parte, documente semnate de colegiul nostru.
  3. Nu se admit contestații.
  4. Participarea la concurs este directă.
  5. NU SE PERCEPE TAXĂ DE PARTICIPARE

ALTE PRECIZĂRI:

 1. Propunerile de subiecte pentru concurs se vor trimite până la data de 8 aprilie 2018 la adresa: irinasecara15@yahoo.com
 2. Se vor acorda premii în bani pentru fiecare nivel de studiu și diplome eliberate de colegiul nostru, după cum urmează:

Premiul I – 200 lei

Premiul al II-lea – 150 lei

Premiul al III-lea – 100 lei

 1. 3 Mențiuni a câte 50 lei pentru fiecare nivel de studiu
 2. Recomandăm ca fiecare grup de elevi să fie însoțit de un profesor de limba engleză pentru soluționarea cât mai eficientă a eventualelor situații neprevăzute survenite pe parcursul desfășurării concursului.
 3. Rezultatele concursului vor fi promovate pe site-ul Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” Piatra-Neamț.

Dragi colegi, vă așteptăm cu mult interes participarea la Concursul TECHNO-VOC și sperăm într-o colaborare fructuoasă! Pentru orice neclaritate sau informații suplimentare ne puteți scrie pe adresa de mail menționată.

Propus de: IrinaSecara | 07.03.2018 23:35 | 1178 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Individuatie

Independenta

Stiluri de comunicare in adolescenta

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 52 evenimente

«MAI 2022»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Sărbătorim PAȘTELE!

Propus de: elza

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Noua structură a anului școlar (2022-2023)a fost oficializată. Considerați că aplicarea ei va duce la îmbunătățirea activității școlare, comparativ cu cea în semestre?

75 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: sportiv Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN