Şcoala cu
bune practici

38 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs interjudețean cu participare internațională ”Be creative, have fun, feel free!” ediția a III-a, CAERI 2019

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la Concursul interjudețean de creații literare / muzicale în limbă engleză ”BE CREATIVE, HAVE FUN, FEEL FREE!”, Ediția a III-a, CAERI 2019, poziția 1560. Grup țintă: elevi din clasele V - XII și studenți înscriși la studii universitare de licenţă (ciclul I universitar), de la orice unitate de învățământ preuniversitar și universitar din țară și străinătate! Pe site găsiți secțiunile, temele, regulile de participare, fișa de înscriere și acordul de parteneriat! http://becreativehavefun.wixsite.com/becreative/concurs De asemenea, vă invităm să participați la Simpozionul ”INNOVATION AND CREATIVITY IN WRITING SKILLS”, Ediția a III-a, care se desfășoară pe două secțiuni: Secțiunea I - Prezentări în limba engleză și Secțiunea II - prezentări în limba română. Pentru mai multe detalii despre temele propuse, fișa de înscriere și acordul de parteneriat, vă rugăm să accesați linkul: http://becreativehavefun.wixsite.com/becreative/simpozion Cu stimă, Echipa Be creative.

Nume proiect: ”Be creative, have fun, feel free!” ediția a III-a

Organizatori: Școala Gimnazială ”Octavian Goga” Baia Mare - prof. Lidia Monica Boje, dir. adj. prof. Antoaneta Boje; Facultatea de Litere a Universității Tehnice Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare - lect. univ. dr. Ligia Tomoiagă.

Condiţii de participare: Pentru detalii despre sectiuni, reguli de participare, teme, fise de inscriere si acord de parteneriat, accesati: https://becreativehavefun.wixsite.com/becreative

Perioadă înscriere: 01.03.2019 - 15.05.2019

Perioadă desfăşurare: 01.11.2018 - 30.07.2019

Concursul interjudețean de creații literare / muzicale în limbă engleză ”BE CREATIVE, HAVE FUN, FEEL FREE!”, Ediția a III-a, CAERI 2019, poziția 1560.

Grup țintă: elevi din clasele V - XII și studenți înscriși la studii universitare de licenţă (ciclul I universitar). Pot participa elevi de la orice unitate de învățământ preuniversitar și universitar din țară și străinătate!

Înscrierea se face în perioada 1 Martie - 30 Aprilie online și până la data de 15 Mai 2019, prin poștă.

Pe site găsiți secțiunile, temele, regulile de participare, fișa de înscriere și acordul de parteneriat!

https://becreativehavefun.wixsite.com/becreative/concurs

 

Simpozionul ”INNOVATION AND CREATIVITY IN WRITING SKILLS”, Ediția a III-a, se desfășoară pe două secțiuni: Secțiunea I - Prezentări în limba engleză și Secțiunea II - prezentări în limba română.

Înscrierea cadrelor didactice la simpozion se face online până la data de 30 Aprilie 2019, pe adresa de e-mail a proiectului becreativehavefunfeelfree@gmail.com și prin poștă până la data de 15 Mai 2019.

Toti participantii vor primi diplomă de participare, adeverință și CD cu ISSN. Pentru mai multe detalii despre temele propuse, fișa de înscriere și acordul de parteneriat, vă rugăm să accesați linkul: 

https://becreativehavefun.wixsite.com/becreative/simpozion

 

https://becreativehavefun.wixsite.com/becreative

Propus de: lidyab | 03.04.2019 19:37 | 1592 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Valorile morale

Valorile morale

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 39 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

118 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN