Jocuri educaţionale

Pericol de explozie
Adunări şi scăderi în concentrul 0-10000
Matematica Clasa a III-a

Podul
Adunarea şi scăderea fracţiilor cu acelaşi numitor
Matematica Clasa a IV-a

Pinguinii
Înmulţiri în concentrul 0-1000
Matematica Clasa a III-a

Concurs interjudetean: "Cei 7 ani de-acasa"

Cncursul se adreseaza elevilor de gimnaziu. Acestia sunt provocati sa isi invete camarazii cum sa se poarte in diferite situatii pentru a fi civilizati prin realizarea unei brosuri sau unui video (3') maxim in care sa prezinte 10 reguli de comportament intr-un mod cat mai creativ si original.

Nume proiect: CEI 7 ani de-acasa!

Organizatori: Liceul de Arte, Buzau.

Condiţii de participare: paticipantii trebuie sa incarce materialele pana la data limita pe pagina de facebook a proiectului: https://www.facebook.com/7aniacasa/?fref=ts

Perioadă înscriere: 12.05.2016 - 05.06.2016

Perioadă desfăşurare: 20.06.2016

Regulament concurs  „CEI 7 ani de-acasa!”

Organizarea concursului:

Concursul se adresează elevilor din ciclul gimnazial. Înscrierea se face prin formularul de inscriere, care va fi trimis pana la data de 05.06.2016.  Dupa acesta data, materialele trimise nu vor mai fi luate in consideratie. In formular trebuie sa introduceti numele si prenumele elevilor participanti, clasa  si numele profesorului coordonator si sa incarcat materialul pentru concurs. Elevii şi cadrele didactice participante vor fi recompensate cu diplome( format virtual). Pentru inscriere, va rugăm să completaţi formularul de inscriere postat pe adresa https://www.facebook.com/7aniacasa/ .

 

Tema concursului CEI 7 ani de-acasa!

Elevii vor avea de prezentat o brosura sau un video ( maxim 4’) in care vor prezenta 10 reguli de comportament civilizat in diferite situatii. EX:  Cum sa ne comportam la masa- 10 reguli de succes, 10 reguli de comportament civilizat in spatiul public! Ghidul spectatorului civilizat!- 10 reguli pentru sala de spectacol!, Ghidul prietenului de incredere-10 reguli de baza! Te respect-respecta-ma! Ghidul elevului educat!- 10 de reguli de baza privind modul de adresare si atitudine in scoala! Ghidul utilizatorului online-10 reguli de baza! Etc.

Toate materialele au drept grup tinta elevii de nivel primar si gimnaziu ( 7-14 ani).

 

sectiunea brosuri: pe prima parte a brosurii trebuie sa fie – scoala, titlul, o sigla, titlul concursului ( CEI 7 ani de-acasa) si numele profesorului coordonator. Aceleasi informatii se vor regasi si pe ultima pagina a brosurii. In interior vor fi prezentate regulile propuse de elevi, insotite de desene/imagini reprezentative. Brosura va fi salvata in format PDF.

sectiunea filme de scurt metraj: filmele trebuie sa aiba un scenariu cu o distributie (actorii sa fie in varsta de18 ani, daca sunt minori sa atasati acordul scris a parintelui ca este de acord cu participarea copilului in acel film). Scenariul trebuie sa respecte tema cocnursului si trebuie sa ilustreze clar un comportament dezirabil intr-o anumita situatie: filmarea sa fie de nivel amator, nu sunt necesare aparate profesionale. Filmul va fi incarcat pe youtube, iar la privacy settings-alegeti unlisted, in formularul de inscriere veti introduce linkul.

Toate materialele trebuie sa fie creatii proprii si sa nu fi fost prezentate si in alte concursuri.

Concursul se va desfăşura pe data de 20 iunie 2016, la Liceul de Arte, Buzau.

PS: Profesorii coordonatori ai  materialelor au responsabilitatea deplina asupra continutului si prezentarii acestuia. Pentru orice nelamurie cu privire la continutul si forma de prezentare a materialului va stau la dispozitie la  adresa:

Prof. Nicoleta Nechita: nicoletanichita@yahoo.com

 

Reguli cu privire la continutul materialelor înscrise în concurs nu trebuie sa aduca prejudicii sub nici o forma, materiala, morala sau de imagine participantilor sau institutiilor din care acestia fac parte, prin prezentarea cu rea intentie in concurs. Filmele, fotografiile din brosuri  trebuie sa respecte normele CNA cu privire la expunerea indecenta sau de orice alta natura inscrisa in aceste norme, cum ar fi folosirea unor cuvinte sau expresii licentioase etc.

 

 

 

 

Propus de: nechita | 13.05.2016 19:34 | 2071 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Copiii cu dificultati de invatare

Note mici la scoala
Probleme de invatare

Evaluarea cunostintelor

Examene si evaluari

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 31 evenimente

«IANUARIE 2020»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Sezătoare

Propus de: vera_gosnea

Sondajul zilei

Ce părere aveţi despre propunerea ca anul şcolar să înceapă la 1 septembrie?

332 voturi | 6 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: ioana_popescu Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

A fost imbunatatit modul de vizualizare a documentelor. Acum puteti sa le vizualizati, apoi le descarcati