Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Clasa I – Caietele Intuitext sunt ajutorul zilnic al învățătorilor și al elevilor isteți

 

NOU! Colecția de caiete Înveți cu plăcere

 

Pentru a apropia încă și mai mult informația de elevi și pentru a-i ajuta și mai bine să înțeleagă cât de plăcut este să înveți dacă ai instrumentele potrivite de studiu, editura INTUITEXT își completează portofoliul de CAIETE ALE ELEVULUI PENTRU CLASA I cu 4 TITLURI NOI:

 

Învăț să citesc! – Comunicare în limba română – este un instrument de lucru util și atractiv pentru dobândirea și aprofundarea achizițiilor de citit-scris, dar și un mijloc pentru dezvoltarea imaginației și pentru stimularea interesului față de lectură.

 

Învăț să scriu – Comunicare în limba română – dezvoltă deprinderile de scriere corectă și capacitatea elevilor de a exprima în scris idei și sentimente. Totodată, oferă și contexte de exersare a actului citirii, de îmbogăţire a vocabularului.

 

Dezvoltare personală - cuprinde o colecție de lecții sub forma unor fișe de învățare, cu sarcinile de învățare introduse prin formulări de tip joc, sugestive pentru înțelegerea cerințelor. Fiecare lecție conține ilustrații-suport pentru declanșarea discuțiilor din cadrul temei.

 

Matematică și explorarea mediului - vizează formarea achizițiilor matematice, dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor, încurajează gândirea activă și curiozitatea cognitivă. Jocurile au o pondere semnificativă și facilitează transferul către alte discipline.

 

De ce să alegeți Caietele elevului de la Intuitext?

 

Caiet Comunicare în limba română

- Sarcinile de învățare sunt atractive, au grade diferite de dificultate, vizează formarea și utilizarea achizițiilor, dezvoltarea creativității elevilor. Jocurile au o pondere semnificativă și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.

- Imaginile oferă suport pentru învățare, captează și orientează atenția, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor/experiențe posibile în realitate.

- La finalul lecțiilor, în cadrul Evaluării, copiii sunt îndrumați să se autoevalueze. Astfel, elevii învață să-și aprecieze nivelul cunoștințelor dintr-un anumit moment.

- Are o grafică aerisită și spațiu suficient pentru ca elevii să poată completa spațiile punctate.

- Caietul conține spații cu liniatură specifică alocate scrierii pentru copiere, transcriere, completare de propoziții, formulare de enunțuri, precum și exerciții variate care vizează domeniile: citire/lectură, scriere/redactare, elemente de construcție a comunicării.

 

Caiet Matematică și explorarea mediului

- Caietul conține exerciții cu grade diferite de dificultate, vizează formarea achizițiilor matematice, dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor. Jocurile au o pondere semnificativă și facilitează transferul către alte discipline.

- Contextele de învățare surprind evenimentele importante din viața elevilor: Crăciun, vacanța de iarnă, începutul anului școlar etc.Imaginile oferă suport pentru învățare, captează și orientează atenția, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor/experiențe posibile în realitate.

- Conține exerciții plăcute prin care elevii învață Matematica într-un mod atractiv și eficient. (Exemplu: pag. 9, ex. 9, 11, 12)

- Exemplele oferite sunt desprinse din universul copiilor, așa cum este jocul Nu te supăra, frate! (Exemplu: pag. 10, ex. 13)

- Evaluarea este concepută, de asemenea, sub formă de joc. Astfel elevii privesc evaluarea ca pe o ocazie de a înțelege unde trebuie să-și mai îmbunătățească cunoștințele, nu ca pe o experiență de care să se teamă.

 

Profesorii care aleg caietele Intuitext pentru clasa I, vor primi GRATUIT:

- Ghidul învăţătorului (pe care îl vom trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail, menționată în momentul plasării comenzii) care cuprinde proiectarea  integrată şi planificarea unităţilor de învăţare;

- Teste de Evaluare Inițială (se vor trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail);

- Teste de Evaluare Sumativă și Finală pe parcursul întregului an școlar (le vom trimite pe adresa dvs. de e-mail).

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la: 0372 156 300, unde un agent de vânzare vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00.

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 06.11.2018 10:52 | 1225 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 50 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

314 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN