Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Clasa a V-a - Abilități de comunicare eficiente și plăcere de a citi? Da, cu ajutorul caietului INTUITEXT de Limba și literatura română

Cuvântul nu și-a pierdut puterea, dar ne provoacă astăzi în chip diferit. Comunicarea în era digitală mizează pe creativitate și concizie, de pildă, motiv pentru care cultivarea abilităților esențiale din acest punct de vedere rămâne în continuare scopul de căpătâi al profesorilor de Limba și literatura română.

De aceea, specialiștii INTUITEXT în educație și profesori cu rezultate excelente la catedră au creat auxiliare de calitate la Limba și literatura română pentru ciclul gimnazial.

Limba și literatura română – caietul elevului pentru Clasa a V-a este un produs modern de învățare care îi ajută pe elevii din era digitală să-și formeze abilități de comunicare și să-și dezvolte scrierea creativă, imaginația, precum și Inteligența Emoțională – totul prin intermediul unor exerciții și activități plăcute și atractive.

Sarcinile de învăţare sunt construite gradat, iar exercițiile de reflecție asupra textelor literare și nonliterare sunt concepute pentru o învăţare diferenţiată.

Prin urmare, elevii au posibilitatea de a alege, dintre sarcinile de lucru propuse, pe aceea care corespunde nivelului de performanţă sau tipului de inteligenţă.

Caietul este atractiv pentru copii şi util pentru profesori prin grafică, prin diversitatea textelor şi prin diferenţierea sarcinilor didactice.

Astfel, cu ajutorul acestui caiet, elevii de clasa a V-a...

- descoperă cât de plăcut este să învețe prin intermediul jocurilor, așa cum sunt jocurile în echipe.

- își îmbogățesc vocabularul prin jocuri și activități amuzante, desfășurate individual sau în echipe de mai mulți colegi.

- își dezvoltă abilitățile emoționale, dar și capacitatea de a argumenta prin exerciții de tipul „Notează patru calități pe care trebuie să le aibă un bun ascultător și alte patru calități ale unui bun vorbitor“.

- exersează scrierea creativă prin provocări de tipul „scrie un acrostih în care inițialele să formeze cuvântul joacă“ sau „povestește, în 80-100 de cuvinte, o situație hazlie cauzată de scrierea fără diacritice“.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la: 
0372 156 300unde un agent de vânzare vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00.

Propus de: Editura_Intuitext | 21.05.2019 12:41 | 1724 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

312 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN