Şcoala cu
bune practici

41 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

,,Calatorie in Univers,,

Strămoşii noştri se foloseau de astrele cereşti pentru a-şi planifica şi organiza viaţa, atribuindu-le puteri magice. Universul, în nemărginirea sa, stimulează imaginaţia copiilor, facilitează explorarea şi depăşirea barierelor. E bine ca omul de mâine să ştie ce este bine şi ce este rău în raporturile cu planetele din Univers pentru ca mai târziu, tânărul, iar apoi adultul să acţioneze în consecinţă. Aşa cum ne ocupăm de educaţia ecologică, de protejarea naturii, este momentul să-i învăţăm pe copii de mici câte ceva despre tainele planetelor si despre complexitatea Universului. Având în vedere aceste aspecte şi preocupării permanente atât a dascălilor din unitatea noastra cât şi a preşcolarilor pentru aceasta temă, ne-am gândit că ar fi de bun augur să organizăm simpozionul judeţean şi concursul de creaţie „Călătorie în Univers”.

Nume proiect: ,,Calatorie in Univers,,

Organizatori: Gradinita cu program prelungit ,casuta cu povesti,, Zalau

Condiţii de participare: Secţiunea I: Preşcolarii împreună cu cadrele didactice din toată ţara. Secţiunea a II A: Cadre didactice din învăţământul preşcolar

Perioadă înscriere: 15.03.2016

Perioadă desfăşurare: 05.04.2016

Încă din cele mai vechi timpuri oamenii au fost fascinaţi de necunoscut, de ceea ce se află dincolo de câmpul lor perceptiv.

Strămoşii noştri se foloseau de astrele cereşti pentru a-şi planifica şi organiza viaţa, atribuindu-le puteri magice.

Universul, în nemărginirea sa, stimulează imaginaţia copiilor, facilitează explorarea şi depăşirea barierelor.

E bine ca omul de mâine să ştie ce este bine şi ce este rău în raporturile cu planetele din Univers pentru ca mai târziu, tânărul, iar apoi adultul să acţioneze în consecinţă.

Aşa cum ne ocupăm de educaţia ecologică, de protejarea naturii, este momentul să-i învăţăm pe copii de mici câte ceva despre tainele planetelor si despre complexitatea Universului. Având în vedere aceste aspecte şi preocupării permanente atât a dascălilor din unitatea noastra cât şi a preşcolarilor pentru aceasta temă, ne-am gândit că ar fi de bun augur să organizăm simpozionul judeţean şi concursul de creaţie „Călătorie în Univers”.

 

Propus de: claudia22blaj | 14.03.2016 00:13 | 1040 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 51 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

263 voturi | 6 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN