Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Caietele Intuitext pentru Clasa Pregătitoare - Cum îi ajută atât pe profesori, cât și pe elevi

De asemenea, abordarea integrată, învățarea contextuală, jocurile, problemele pe care copiii vor învăța în mod plăcut să le rezolve sunt alte motive pentru care caietele Intuitext sunt resurse educaționale moderne, pe placul noilor generații de elevi.

În plus, dacă alegeți caietele Intuitext pentru Clasa Pregătitoare, veți primi materiale gratuite pentru activitatea dumneavoastră la clasă:

- Ghidul învăţătorului (pe care îl vom trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail, menționată în momentul plasării comenzii) care cuprinde proiectarea  integrată şi planificarea unităţilor de învăţare;

- Teste de Evaluare Inițială (se vor trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail);

- Teste de Evaluare Sumativă și Finală pe parcursul întregului an școlar (le vom trimite pe adresa dvs. de e-mail).

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la: 0372.156.300, unde un agent de vânzare vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00.

Caiete Intuitext pentru Clasa pregătitoare

 

De ce să alegeți Caietele elevului de la Intuitext?

 

Caietul de Comunicare în Limba Română

• Este un instrument de joc, asemănător revistelor copilăriei (cu personaje preferate, puzzle-uri, labirinturi, provocări). Copiii le percep în notă de divertisment tocmai datorită îmbinării dintre învățare și joc.

• Răsfoindu-l, copiii au percepția de joc, de revistă a copilăriei și, de aceea, trecerea de la grădiniță la școală se face ușor și plăcut.

• Are imagini atrăgătoare și exercițiile sub formă de joc transformă lecțiile în experiențe pozitive.

• Propune jocuri din cărțile copilăriei, fapt ce construiește o atitudine pozitivă a copiilor în raport cu școala. (Exemplu: pagina 9, ex. 9, 10)

• Propune exerciții ce dezvoltă imaginația copiilor și abilitățile de exprimare orală. (Exemplu: pag. 10, ex. 1)

• Are o grafică plăcută, este aerisit și ușor de folosit de către copii. (Exemplu: pag. 55, ex. 5)

• Conține exerciții plăcute ce dezvoltă abilitățile de comunicare și de exprimare în mod natural a ideilor. (Exemplu: pag. 102, ex. 1)


Caietul de Matematică și explorarea mediului

• Conține exerciții sub formă de joc, asemănătoare celor din revistele copilăriei. Astfel, elevii înțeleg că învățarea și jocul se îmbină armonios și vor fi deschiși către studiu. (Exemplu: pag. 6, ex. 1, 2, 3; pag 7, ex.7; pag. 8, ex. 8)

• Activități ce încurajează lucrul în echipă, colaborarea și dezvoltarea capacității de a stabili ușor relații cu cei din jur. (Exemplu: pag. 60, ex. 6-punctul 2)

• Ajută la dezvoltarea gândirii critice și a conexiunii între informațiile acumulate până într-un anumit punct. (Exemplu: pag. 62, ex. 2)
Caiet de Dezvoltare personală

• Încurajează învățarea emoțiilor, definirea lor, recunoașterea lor de către copii. (Exemplu: pag. 34, ex. 1)

• Propune activități ce dezvoltă auto-cunoașterea, definirea propriilor emoții și numirea sentimentelor. (Exemplu: pag. 35, ex. 1, 3)

• Abordarea este de învățare prin joc, ce încurajează copiii să descopere lucruri noi în mod cât mai plăcut. (Exemplu: pag. 38, ex. 1)

• Conține exerciții ce dezvoltă socializarea și comunicarea. (Exemplu: pag. 41, ex. 3, 4)

• Legături jucăușe cu digitalul, mediu atât de îndrăgit de noile generații de elevi. (Exemplu: pag. 43, ex. 2)

• Încurajează abilitatea de argumentare, de susținere a propriei opinii și de expunere coerentă a ideilor. (Exemplu: pag. 64, ex. 1)

 

buton Consulta oferta completă

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 06.09.2017 15:42 | 3786 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (7)

0 0

11.09.2017 14:31 verovrab

Sunt foarte suparata pe aceasta editura! Am facut comanda acum o saptamana si nici acum nu le-am primit. NU mai lucrez niciodata cu ei, alte edituri au trimis auxiliarele in 2 - 3 zile.

0 0

11.09.2017 17:05 bvarbanciu2

Bună ziua! Ne cerem scuze pentru neplăcerile create. Din păcate, am întâmpinat dificultăţi cu furnizorul nostru de logistică. Reprezentantul departamentului nostru de Relaţii cu Clienţii ne-a confirmat că a luat legătura cu dvs. şi că s-a rezolvat această problemă. Vă mulţumim că aţi ales INTUITEXT şi vă urăm o zi plăcută în continuare!

0 0

12.09.2017 21:49 calmuc_aneta

Buna seara! As vrea sa stiu daca exista si lectiile in format electronic pentru clasa pregatitoare. Caietele sunt bine realizare, dar am nevoie si de formatul electronic. Multumesc!

0 0

13.09.2017 15:00 Editura_Intuitext - Autor

Buna ziua, doamna Calmuc! Va multumim pentru interesul acordat editurii INTUITEXT. In acest moment, editura nu are in portofoliu lectii in format electronic pentru Clasa Pregatitoare. Va dorim o zi buna!

0 0

25.09.2017 21:54 dorelia

Am facut o comanda, in urma cu 11 zile, de cinci seturi pentru clasa pregatitoare.Nu am primit nimic pana astazi,25 sept.2017.Cand o veni pachetul,il voi da retur!!!

0 0

26.09.2017 10:50 Editura_Intuitext - Autor

Buna ziua si va multumim atat pentru mesaj, cat si pentru aprecierea pe care ati aratat-o fata de produsele editurii Intuitext, alegandu-le pentru acest an scolar. Ne pare rau pentru intarzierea comenzii, insa aceasta a fost trimisa cu Posta Romana, care nu are un sistem de urmarire a comenzilor si, prin urmare, nu avem vizibilitate pentru a sti ce se intampla cu coletul de cand este preluat si pana ajunge la destinatar.
Vom investiga situatia, vom cauta sa o rezolvam in cel mai scurt timp posibil si va rugam sa nu uitati, in decizia dvs finala, motivele pentru care ati ales Intuitext in prima faza – motive ce tin probabil de calitatea produselor noastre, de abordarea moderna si de grija pe care o avem atat fata de dvs, cadrele didactice, cat si pentru elevi. Va dorim o zi buna! Cu drag, echipa Intuitext.

0 0

26.09.2017 13:37 dorelia

Va multumesc pentru raspuns si vreau sa va asigur ca apreciez calitatea produselor Editurii Intuitext. Sunt un pic necajita din cauza faptului ca nici acum nu am primit comanda(si am facut destule comparatii,pana am facut comanda la dumneavoastra). Sunt si acum surprinsa de intarzierea ,destul de mare,a comenzii! Am mai comandat materiale de la Intuitext,dar ajungeau in 3-4 zile.Va doresc,intregii echipe, o zi placuta si spor in activitate! Cu aprecieri deosebite pentru munca dumneavoastra, inv.D.Iftimie

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

311 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN